Seasonal Smart r-32 sky air

Seasonal Smart Bluevolution

Európa első energiahatékony légkondicionálási megoldása R-32 hűtőközeggel kiskereskedelmi alkalmazásra.

Seasonal Smart Bluevolution beszerelés
bluevolution

Bluevolution technológia

A jelentősen alacsonyabb CO2 kibocsátással rendelkező R-32 hűtőközeg a piacon kapható leginkább energiahatékony hűtőközeg. Szabadalmazott Seasonal Smart Bluevolution technológiánk osztályában a legkisebb ökológiai lábnyomot biztosítja, globális felmelegedési potenciálja (GWP) 68%-kal kisebb más ismert hűtőközegekénél, mint például az R-410A-nál. Az energiahatékonyság új generációját képviselő berendezésekkel az alacsony fogyasztás az áramköltségek csökkentését, míg az éves szivárgásellenőrzés kiküszöbölése a karbantartási költségek csökkentését eredményezi.

Automatikusan tisztuló, körbe kifúvós, kazettás egység

A körbe kifúvós, kazettás egységünk egyedülálló automatikusan tisztuló szűrőpanellel van felszerelve, amely akár 50%-kal növeli az energiahatékonysági megtakarításait és csökkenti a fenntartási költségeket a normál kazettás berendezésekhez képest. Az intelligens szem érzékeli a jelenlétet és a légáramlatot a helyiségben tartózkodó személyektől eltérő irányba tereli, és akár 27% energiaköltség csökkentést eredményez azzal, hogy automatikusan energiatakarékos üzemmódba lép, vagy kikapcsolja a berendezést, ha a helyiségben senki sem tartózkodik.

Bluevolution körbe kifúvós egység
IntelligensTablet Controller

Intelligens energiakezelés

Központosítsa a különböző klímazónák szabályozását az intelligens Tablet Controller vezérlő csatlakoztatásával a Daikin Cloudhoz.

  • Az energiafogyasztás csökkentéséhez párhuzamosan követi és összehasonlítja a különböző működési helyeket
  • Csatlakozzon a Daikin Cloud szolgáltatáshoz és bárhonnan, bármikor hozzáférhet berendezéseihez
  • Az intuitív érintőképernyős felületen egyszerűen szabályozhatja a klímát
  • Ideális kis-, és közepes méretű kereskedelmi helyiségekhez

Változó hűtőközeg hőmérséklet technológiával

A változó hűtőközeg hőmérséklet a hűtőközeg hőmérsékletét automatikusan a terheléshez igazítja. Ez optimális energia megtakarítás és komfortszint elérést tesz lehetővé, miközben a legjobb szezonális hatékonyságot nyújtja a gyors reakcióidővel a legmelegebb napokon is.

változó hűtőközeg hőmérséklet
egyszerű beszerelés

Frissítse meglévő rendszerét Bluevolution technológiával

Cserélje le meglévő légkondicionálási rendszerét Bluevolution technológiára. Az R-32 Sky Air újra felhasználja a meglévő csővezetékeket és kábeleket, így klímaszabályozási rendszerének cseréje miatt nem kell megszakítania mindennapi tevékenységeit, és nem kell a teljes rendszer cseréjét fizetnie. Osztályában a legjobb energiahatékonyságának köszönhetően az R-32 Sky Air berendezésekkel a korábbi rendszeréhez képest jelentős megtakarítást érhet el.

Kapcsolódó termékek

skyair_RZAG-LV1.png

RZAG-LV1

Iparágvezető technológia R-32 hűtőközeggel az optimális hatékonyság és komfort biztosításához kereskedelmi alkalmazásokra

FCAHG-F-485x200.png

FCAHG-F

Az első R-32 BLUEVOLUTION kiskereskedelmi sorozat Európában

DCC601A51-485x200.png

DCC601A51

Fokozott ügyfél elégedettség a bolt komfortszintjének emelésével

Tudjon meg többet