Skip to main content

Hozza létre a tökéletes klímát a Daikin segítségével

Több, mint 60 éve végzünk kutatásokat és újításokat a légkondicionálás és a klímaszabályozási megoldások területén, így biztosak vagyunk benne, hogy a tökéletes klímához többre van szükség pusztán fűtésnél és hűtésnél.

Maximális komfort

Hozzon létre tökéletes klímát ügyfeleinek

Kiváló minőség

Élvezze a magabiztosságot, amelyet a megbízható megoldások nyújtanak

Gazdaságos üzemeltetés

Garantáljuk az energiamegtakarítást a környezetbarát megoldásainkkal

Intelligens szabályozás

Szabályozási lehetőséget adunk a felhasználók kezébe a Daikin App és az okos programozás segítségével

bg-image

Ismerje meg szuperhősünket: VRV 5 hővisszanyerés

A következő generációs klímavezérlési megoldás, amelyet kifejezetten az épületek szénsemlegesítésének támogatására terveztek.

Az új VRV 5 hővisszanyerő rendszer dinamikus szuperereje maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít, miközben jelentősen csökkenti az épület ökológiai lábnyomát.

Daikin Business Portal

Az online üzleti portál azonnali hozzáférést biztosít minden szükséges információhoz. A BIM és CAD rajzoktól az olyan eszközökig, amelyek segítenek létrehozni a legkiválóbb teljesítményt nyújtó megoldásokat, használja ezt a hatékony keresőmotort a kérdései megválaszolásához és az üzleti támogatáshoz.

Épületinformációs modellezés

A Daikin új BIM Objects könyvtára lehetővé teszi az építészek, a tanácsadók és a beszerelést végző szakemberek számára a HVAC rendszerek megtervezését, illetve az építkezés idején felmerülő problémák csökkentését, mivel segítségével elkerülhetők a potenciális hibák a tervezés és beszerelés szakaszában, illetve pénzt és idő takaríthatnak meg.

A kis otthonoktól a nagy irodahelyiségekig

Akár az otthonát építi, akár egy üzlethelyiséget tervez vagy szállodát újít fel, a fűtési és hűtési megoldásaink között meg fogja találni az igényeinek megfelelőt. Kezdje velünk a projektjét azzal, hogy kiválasztja az épület típusát.

bg-image

Segítünk megvalósítani elképzeléseit

Ügyfélszolgálati mérnök szakértőinket arra képeztük, hogy a projekt minden lépésében támogatást tudjanak nyújtani Önnek. A képzések és szemináriumok széles választékát kínáljuk Önnek a kiválasztó és szimulációs szoftver tekintetében, valamint házon belüli BREEAM specialistákkal rendelkezünk, hogy segítsük a "zöld" épületek tervezésében. Innovatív és energiahatékony termékeinkkel Európában hozunk létre klímamegoldásokat Európa számára.

bg-image

Daikin zajcsökkentő burkolat 

Megfelel a szigorú hangerőkövetelményeknek, ugyanakkor növeli a rugalmasságot a Sky Air és VRV hőszivattyúk alkalmazásához az akár 10 dB(A) értékű hangerőszint-csökkentésnek köszönhetően​

  • Kifejezetten a Sky Air és VRV hőszivattyúkhoz tervezve
  • Gyárilag tesztelt hang-, kapacitás- és hatékonysági adatok
  • Nincs szükség további számításokra

Kövesse az iparág híreit

Megoldások minden klímaszabályozási igényre

A Daikinnál a fűtési és hűtési megoldások nagy választékát kínáljuk, hogy megfeleljen minden környezeti és személyes igénynek. Tudjon meg többet az elérhető lehetőségekről egy alkalmazás kiválasztásával.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra