Szerezzen tanúsítvány épületének

Szerezzen tanúsítványt épületének

A HVAC-R rendszerek vezető gyártójaként a Daikin tökéletes partner a zöld épület kivitelezési projektekhez.

A zöld épületek fontossága

Az energiahatékony épületek kivitelezési költsége magasabbnak tűnhet, de a fenntartható megoldásokkal hosszú távon pénzt takaríthat meg. A környezettudatos megoldásokkal csökkentheti az üzemeltetési költségeket és élvezheti a megújuló energiaforrások előnyeit. Teljesítse a törvényi előíársokat és növelje épülete forgalmi értékét!

Teljeskörű Daikin megoldás

Számos épületben különálló rendszer biztosítja a fűtést, hűtést, kereskedelmi hűtést, szellőztetést és meleg víz előállítást. Ez jelentős energiaveszteséget eredményez. A teljeskörű Daikin megoldás egy hatékonyabb alternatívát kínál. A teljeskörű Daikin megoldás egy épület energiafogyasztásának akár 70%-át kezeli, ezáltal maximális energiahatékonyságot biztosít minimális üzemeltetési költséggel és a CO2 kibocsátás csökkentésével.

Teljes körű Daikin megoldás
A legjobb zöld partner

A legjobb zöld partner

Akkreditált szakértői csapatunk (AP) útmutatást nyújt a megfelelő berendezések kiválasztásához, amelyekkel költségvetési határon belül valósíthatja meg a zöld épület projektjeit. Akár BREEAM vagy LEED tanúsítványra lenne szüksége, fenntartható rendszerre vagy üzembehelyezésre, a Daikin a folyamat minden lépésénél támogatást nyújt a zöld épület program hatékony kivitelezéséhez.

Változó hűtőközeg tömegáram (VRV) és inverteres technológia

A BREEAM, LEED és Daikin számára az energiahatékonyság egyaránt a legfontosabb szempont a zöld projektek kialakításában. A legjobb befektetés, amelyet választhat, a Daikin változó hűtőközeg tömegáram technológiájú VRV rendszerekkel, mivel lehetővé teszi a hűtőközeg hőmérséklet tényleges üzemelési feltételekhez igazítását, optimális szezonális hatékonyságot nyújtva minden időszakban. A Daikin VRV, folyadékhűtő és hővisszanyerős kereskedelmi hűtős berendezései inverteres technológiát használnak a legmagasabb BREEAM és LEED értékelések eléréséhez.

VRV
Az intelligens hálózat

Az intelligens hálózat

Az épület energiafogyasztásának jelentős csökkentéséhez a légkondicionáló működését a nap 24 órájában követni és szabályozni kell. A Daikin intelligens hálózata (i-Net) egy web-alapú adatgyűjtési és elemzési eszköz, amellyel ránk bízhatja a HVAC-R rendszer kezelését és saját feladataira összpontosíthat. A Daikin i-Net folyamatosan szabályozza a rendszer működését, külső beavatkozás nélkül.

Zöld épület projektek

Szakterületünk az épületek BREEAM kiváló, LEED arany, NZEB és hasonló szintű tanúsítványok eléréséhez szükséges épületgépészeti rendszerek tervezése. Ismerje meg néhány zöld épület projektünket.

Quattro park c

Krakkó, Lengyelország

BREEAM - Nagyon jó

A VRV egyszerre biztosít fűtést és hűtést. Az Intelligent Touch Manager végzi a központi szabályozást és az energiafogyasztás kezelést.

Crystal Tower

Bukarest, Románia

BREEAM tervezési fázis: Kiváló

A teljes körű Daikin megoldás egyik nagyszerű és jól ismert példája, amely rendkívül hatékony HVAC rendszert eredményez

Weybridge

Weybridge, Egyesült Királyság

BREEAM - Kiváló

A Daikin hővisszanyerős VRV rendszer jelentősen hozzájárult az egyedülálló energiahatékonyság eléréséhez.

Növelje BREEAM értékelését a Daikin-nal

Az 1990-ben alapított BREEAM segítséget nyújt az épülettulajdonosoknak, tervezőknek és építészeknek a hosszú távon fenntartható és költséghatékony megoldások kiválasztásában. Független, licencelt szakértők segítségével a BREEAM értékeli az energiahatékonyságot és víz használatát, az egészséges környezetet, szennyezést, szállítást, anyagokat, hulladékot, ökológiai és kezelési folyamatokat és az épületeket 'Megfelelt, 'Jó', 'Nagyon jó', illetve 'Kiváló' és 'Kiemelkedő' minősítéssel értékeli. A törvényi előírásokat meghaladó célkitűzések meghatározásával a BREEAM a fenntarthatóság és innováció fokozását ösztönzi.

A Daikin Belgiumban és Cseh Köztársaságban működő gyárai, valamint a VRV, Sky Air, Daikin Altherma, Split és folyadékhűtő rendszerei mind BES 6001 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez a tanúsítvány biztosítja a társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szempontból felelős beszerzési és gyártási folyamatokat. A BES 6001 tanúsítványt a BREAAM elismerésével rendelkezik, így a BES 6001 tanúsítvánnyal rendelkező termékek beépítése az épületbe növeli a BREEAM minősítés fokozatát.

Tudjon meg többet