Skip to main content

Szerezzen tanúsítványt épületének

A HVAC-R rendszerek vezető gyártójaként a Daikin tökéletes partner a zöld épület kivitelezési projektekhez.

A zöld épületek fontossága

Az energiahatékony épületek kivitelezési költsége magasabbnak tűnhet, de a fenntartható megoldásokkal hosszú távon pénzt takaríthat meg. A környezettudatos megoldásokkal csökkentheti az üzemeltetési költségeket és élvezheti a megújuló energiaforrások előnyeit. Teljesítse a törvényi előíársokat és növelje épülete forgalmi értékét!

Mi az a BREEAM, LEED és WELL?

A BREEAM, LEED és WELL a világon leggyakrabban használt, három, zöld épületosztályozási rendszer. Keretrendszert biztosítanak az épülettulajdonosoknak, építészeknek és tervezőknek és építészeknek a hosszú távon fenntartható és költséghatékony megoldások kiválasztásában.

Hogyan működnek?

Független, licencelt szakértők segítségével értékelik az energiahatékonyságot és víz használatát, az egészséges környezetet, szennyezést, szállítást, anyagokat, hulladékot, ökológiai és kezelési folyamatokat és az épületeket e tudományos értékeléseken elért pontok alapján különböző kategóriákba sorolják.

A törvényi előírásokat meghaladó célkitűzések meghatározásával ezek a fenntarthatóság és innováció fokozását ösztönzik.

Teljeskörű Daikin megoldás

Számos épületben különálló rendszer biztosítja a fűtést, hűtést, kereskedelmi hűtést, szellőztetést és meleg víz előállítást. Ez jelentős energiaveszteséget eredményez. A teljeskörű Daikin megoldás egy hatékonyabb alternatívát kínál. A teljeskörű Daikin megoldás egy épület energiafogyasztásának akár 70%-át kezeli, ezáltal maximális energiahatékonyságot biztosít minimális üzemeltetési költséggel és a CO2 kibocsátás csökkentésével.

Teljes körű Daikin megoldás
A legjobb zöld partner

A legjobb zöld partner

Akkreditált szakértői csapatunk (AP) útmutatást nyújt a megfelelő berendezések kiválasztásához, amelyekkel költségvetési határon belül valósíthatja meg a zöld épület projektjeit. Akár BREEAM vagy LEED tanúsítványra lenne szüksége, fenntartható rendszerre vagy üzembehelyezésre, a Daikin a folyamat minden lépésénél támogatást nyújt a zöld épület program hatékony kivitelezéséhez.

Daikin BREEAM/LEED értékelőlap

A szakértőink által létrehozott BREEAM és LEED értékelőlap tanácsokat és támogatást nyújt az épület besorolásának növeléséhez a Daikin hőszivattyús technológián keresztül.

Időt takaríthat meg a BREEAM vagy LEED tanúsítvány megszerzésekor, ha ezt az értékelőlapot használja a szakértőknél a rendszer hatékonyságának bizonyításához.

Download the sheet now

Ismerje meg, hogy kategóriákban érték el a Daikin hőszivattyúi a BREEAM krediteket/LEED pontokat a legmagasabb szintek eléréséhez a zöld épülettanúsítványok esetén

Zöld épület projektek

A Daikin sikeresen részt vett számos fenntarthatósági projektben. Egyik speciális szakterületünk segíteni az épületeknek a BREEAM kiváló, LEED arany, NZEB és hasonló szintű tanúsítványok megszerzésében - esettanulmányaink bizonyítják ezt!

BES 6001 tanúsítvány

A Daikin Belgiumban és Csehországban működő gyárai, valamint a VRV, Sky Air, Daikin Altherma, Split és folyadékhűtő rendszerei mind BES 6001 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez a tanúsítvány biztosítja a társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szempontból felelős beszerzési és gyártási folyamatokat. A BES 6001 tanúsítvány a BREAAM elismerésével rendelkezik, és növeli az épület zöld besorolását.

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra