Skip to main content

Daikin Ururu Sarara

A LEGJOBBAK LEGJOBBIKA

A légkondicionáló készülékek csúcsmodellje A+++ energiahatékonysággal, légtisztító funkcióval és páratartalom szabályozással.

Tökéletes klíma Önnek

Élvezze a tökéletes klímát az Ururu Sarara falra szerelt egység kiemelkedő teljesítményének és csendes működésének köszönhetően.

Optimális teljesítmény

Fűtsön fel vagy hűtsön le bármilyen helyiséget gyorsan és hatékonyan.

Okos nedvességszabályozás

Az Ururu párásító és a Sarara párátlanító rendszere biztosítja a levegő kellő nedvességtartalmát.

Szellőztetés friss levegővel

Az Ururu Sarara erőteljes szellőztetésének köszönhetően élvezheti otthonában a friss levegőt, még csukott ablakoknál is.

Intelligens légtisztítás

Élvezze a jobb, tisztább levegőt. A Daikin Flash Streamer lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, és eltávolítja a szagokat. Plusz, a rendszer automatikus tisztító funkciója megőrzi a magas teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít.

Az Ururu Sararáról

Csökkentett környezeti hatás kg CO2 értékben táblázaton.

A+++ energiahatékonyság

Az Ururu Sarara energiája 80%-át a levegőből nyeri, és mindössze 20%-ot villamos energiából. Emellett az egység egy sor okos technológiával és energiahatékony beállítással is tovább csökkenti energiafogyasztását.

Páratlan komfort

Élvezze az Ururu Sarara 3-zónás mozgásérzékelője által nyújtott extra komfortot. Az érzékelő eltereli a levegőt az emberekről, és automatikusan energiatakarékos módra kapcsolja a rendszert, ha üresnek érzékeli a szobát.

Csökkentett környezeti hatás kg CO2 értékben táblázaton.

Intelligens formatervezés

Automatikusan tisztuló szűrőjével és rendkívül csendes működésével az Ururu Sarara tökéletesen illeszkedik otthona belső terébe - és az Ön életstílusába. Az egység díjnyertes formatervezését a japán Ogi legyező ihlette.

bg-image

Okos klímaszabályozás

Az Ururu Sarara több módot kínál otthoni környezete szabályzására. Vezérelje az egységet az infravörös távirányítóval, okostelefonján Daikin Residential Controller alkalmazással, vagy hanggal az Alexa vagy Google Home révén.

Csúcsminőség az Ön otthonába!

Kapcsolódó termékek

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra