daikin szerviz

Építse üzletét Daikinnal!

Kiváló minőségű hőszivattyú, légkondicionáló, hűtő- és ipari rendszer megoldások legszélesebb választékát kínáljuk Önnek.

Fontos információk: Daikin elérhetősége 2020. március 16-tól

A Daikin vállalatcsoport számára munkavállalói és üzleti partnerei egészsége kiemelten fontos. A koronavírus terjedésének lassítása érdekében munkatársaink 2020. március 16. óta otthonról látják el feladataikat, irodánkban csak ügyelet működik, személyesen ügyfeleket nem tudunk fogadni.

Szolgáltatásainkat és az áruforgalmat szeretnénk a fennálló rendkívüli helyzetben is ellátni a következő feltételek mellett:

  • Kollégáink mobiltelefonon és saját email címeiken továbbra is elérhetőek. 
  • Közvetlen kapcsolat hiányában a következő elérhetőségeken várjuk megkereséseiket: 
  • Megrendelések esetén igyekszünk fenntartani a korábbi munkamenetet, de a kapacitások beszűkültek, és rajtunk kívülálló okok miatt csúszás a szállítmányozási határidőkben előállhat. Erről kollégáink egyedi értesítést küldenek.
  • A Daikin Szerviz csapata továbbra is teljes kapacitással működik, ugyanakkor bizonyos korlátozásokat – a technikusaink és ügyfeleink biztonsága és egészsége érdekében - be kellett vezetnünk. Alkatrészek számos raktárban elérhetőek. 

Bízunk benne, hogy mihamarabb visszaáll majd minden a megszokott kerékvágásba, de addig is tegyünk közösen mindannyiunk egészségéért, biztonságáért!

Maximális komfort

Biztosítson olyan környezetet ügyfeleinek, amely az igényeikhez igazodik!

Kiváló minőség

Lazítson és élvezze a megbízható megoldások előnyeit!

Gazdaságos üzemeltetés

Energiahatékonyság mindenek előtt. Környezetbarát megoldásainkkal Ön is energiát takaríthat meg.

Speciális támogatás

Ügyféltámogatás és szerviz funkciók


Daikin üzleti portál

Az online üzleti portál azonnali hozzáférést biztosít a telepítéshez szükséges minden információhoz és eszközhöz. A kézikönyvektől és bemutatóktól a videókig és kiválasztó szoftverekig, hatékony eszközt nyújt a kérdései megválaszolásához és vállalkozása támogatáshoz.

Multi-Split kiválasztó szoftver

Egyszerű web-alapú kiválasztó eszköz multi split palettánkhoz. Lehetővé teszi, hogy minden egyes ügyfél igényeihez a leginkább célnak megfelelő rendszert válasszuk ki.

Tekintse meg MOST

Megoldások beltéri levegő minőségére és szellőzésre

Új épület tervezésekor számos dolgot kell számításba venni. A szerkezeti tényezők mellett ott van a fűtés és a hűtés kérdése, és a gyakran figyelmen kívül hagyott kérdéskör: a beltéri levegő minősége. Ez mindannyiunk egészsége szempontjából fontos.

Álló nő tekint ki az ablakon
Daikin a legnagyobb kivitelező hálózattal rendelkezik Európában

A legnagyobb hálózat Európában

Az Európában alapított Daikin Europe tapasztalata és kiterjedt hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozásán fáradozik már több, mint 45 éve. Piaci ismereteink és forrásaink bármely klímaszabályozási igényhez kiváló megoldást nyújtanak. A saját tulajdonunkban lévő European Development Centre fejlesztési központunkban arra összpontosítunk, hogy környezetbarát termékeket hozzunk létre. Európában dolgozunk, fejlesztünk, az európai piac számára.

Daikin alacsony hangkibocsátás

Fedezze fel szigorú zajra vonatkozó követelményeinket, miközben növeltük a Sky Air és a VRV hőszivattyúk rugalmasságáta a hangerő akár 10 dB(A) szintre csökkentésének​ köszönhetően

  • Kifejezetten a Sky Air és a VRV hőszivattyúkhoz szánt
  • Gyárban tesztelt hang, kapacitás és hatékonyság szempontjából
  • Nincs szükség további számításokra
ház kertje fákkal

Megoldások minden igényre

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!

Hírek, újdonságok