daikin szerviz

Építse üzletét Daikinnal!

Kiváló minőségű hőszivattyú, légkondicionáló, hűtő- és ipari rendszer megoldások legszélesebb választékát kínáljuk Önnek.

Maximális komfort

Biztosítson olyan környezetet ügyfeleinek, amely az igényeikhez igazodik!

Kiváló minőség

Lazítson és élvezze a megbízható megoldások előnyeit!

Gazdaságos üzemeltetés

Energiahatékonyság mindenek előtt. Környezetbarát megoldásainkkal Ön is energiát takaríthat meg.

Speciális támogatás

Ügyféltámogatás és szerviz funkciók


VRV 5 web banner 1365 x 352.jpg

Ismerje meg szuperhősünket: VRV 5 hővisszanyerés

A következő generációs klímavezérlési megoldás, amelyet kifejezetten az épületek szénsemlegesítésének támogatására terveztek.

Az új VRV 5 hővisszanyerő rendszer dinamikus szuperereje maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít, miközben jelentősen csökkenti az épület ökológiai lábnyomát.

Daikin üzleti portál

Az online üzleti portál azonnali hozzáférést biztosít a telepítéshez szükséges minden információhoz és eszközhöz. A kézikönyvektől és bemutatóktól a videókig és kiválasztó szoftverekig, hatékony eszközt nyújt a kérdései megválaszolásához és vállalkozása támogatáshoz.

Multi-Split kiválasztó szoftver

Egyszerű web-alapú kiválasztó eszköz multi split palettánkhoz. Lehetővé teszi, hogy minden egyes ügyfél igényeihez a leginkább célnak megfelelő rendszert válasszuk ki.

Tekintse meg MOST

Egy csapatnyi mosolygó ember.

Tegyen egy sétát virtuális

élményközpontunkban

Megoldások beltéri levegő minőségére és szellőzésre

Új épület tervezésekor számos dolgot kell számításba venni. A szerkezeti tényezők mellett ott van a fűtés és a hűtés kérdése, és a gyakran figyelmen kívül hagyott kérdéskör: a beltéri levegő minősége. Ez mindannyiunk egészsége szempontjából fontos.

Álló nő tekint ki az ablakon
Daikin a legnagyobb kivitelező hálózattal rendelkezik Európában

A legnagyobb hálózat Európában

Az Európában alapított Daikin Europe tapasztalata és kiterjedt hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozásán fáradozik már több, mint 45 éve. Piaci ismereteink és forrásaink bármely klímaszabályozási igényhez kiváló megoldást nyújtanak. A saját tulajdonunkban lévő European Development Centre fejlesztési központunkban arra összpontosítunk, hogy környezetbarát termékeket hozzunk létre. Európában dolgozunk, fejlesztünk, az európai piac számára.

Daikin alacsony hangzárás

Megfelel a szigorú hangerőkövetelményeknek, ugyanakkor növeli a rugalmasságot a Sky Air és VRV hőszivattyúk alkalmazásához az akár 10(A) értékű hangerőszint-csökkentésnek köszönhetően​

  • Kifejezetten a Sky Air és VRV hőszivattyúkhoz tervezve
  • Gyárilag tesztelt hang-, kapacitás- és hatékonysági adatok
  • Nincs szükség további számításokra
Kert fákkal

Megoldások minden igényre

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!

Hírek, újdonságok