Skip to main content

Sky Air

Energiahatékony megoldás kis és közepes méretű kereskedelmi helyiségekbe.

A Fűtés és Hűtés szezonális hatékonysága

Energiahatékonyság

A fűtésben és hűtésben A++ szezonális hatékonyságot nyújtó Daikin Sky Air innovatív technológiái jelentősen csökkentik az energiafogyasztást.

 • A változó hűtőközeg hőmérséklet a hűtőközeg hőmérsékletét automatikusan a terheléshez igazítja
 • Az automatikusan tisztuló egységekkel akár 50 %-kal nagyobb megtakarítást érhet el a hagyományos kazettás és mennyezeti egységekhez képest
 • A hőszivattyú megújuló energiát használ a fűtés biztosításához télen és a hűtéshez nyáron
Bluevolution technológia a legalacsonyabb ökológiai lábnyomért

Bluevolution technológia

A Sky Air a legalacsonyabb ökológiai lábnyommal rendelkező, Bluevolution technológiával is kapható. Fedezze fel a Bluevolution sorozatot és tudjon meg többet az R-32 hűtőközeg előnyeiről.

Három ember értekezleten az irodában
Három ember értekezleten az irodában

Komfortra tervezve

Az intelligens jelenlét- és padlóérzékelők a levegőt a helyiségben tartózkodó személyekről elirányítva tökéletes levegőáramlást biztosítanak, miközben a változó hűtőközeg hőmérséklet technológia megakadályozza a kellemetlen léghuzat kialakulását. A zajtalan működés technológiával, a Sky Air olyan halkan működik, hogy észre sem veszi, hogy ott van.

Minőségi termékek

Minőségi termékek és emberek

Nulla hiba irányelvünknek megfelelően berendezéseinket ismételten és folyamatosan teszteljük gyártás közben, hogy felhasználóinknál évekig tökéletesen működjenek. Mivel a legnagyobb terméktámogatási hálózattal rendelkezünk, mindig talál a közelben egy Daikin szakembert, aki készen áll segíteni Önnek.

Bárhol és bármikor szabályozható

A Daikin Cloud Service lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor szabályozza rendszerét és kövesse az energiafogyasztást. Tudjon meg többet

Teljes klímaszabályozási megoldás boltokhoz

 • Minimalizálja a hideg és a meleg levegő veszteséget a bejáraton keresztül a Biddle légfüggönyök segítségével és növelje energia megtakarítását akár 72%-kal
 • Lélegezzen be friss levegőt a hatékony hővisszanyerést alkalmazó szellőztető rendszereinkkel
 • Az egyedülálló automatikusan tisztuló kazettás egység összegyűjti a port, ezáltal a működési hatékonyságot akár 50%-al növeli és jelentősen lecsökkenti a karbantartási költségeket
 • Az álmennyezeti egységek zökkenőmentesen illeszkednek a beltérhez és falfelület marad szabadon a polcok és kijelzők számára
 • A Daikin Cloud Service lehetővé teszi több oldal helyszín távoli szabályozását
Ruhaüzlet

Rugalmas megoldás

Személyre szabható bármely kis-, és közepes méretű kereskedelmi helyiséghez.

 • Kisboltok és üzletek

  Növelje energiahatékonyságát a Sky Air csatlakoztatásával az egyszerűen karbantartható automatikusan tisztuló körbe kifúvós kazettás Daikin egységhez.

 • Szerverszobák

  A Sky Air egy megbízható és energiahatékony megoldás a kis és közepes méretű telekommunikációs központok, szerverszobák és laboratóriumok speciális igényeire.

 • Éttermek

  Alkalmazzon egy teljes körű megoldást, amely teljesíti ipari és komfort hűtési és fűtési igényeit.

 • Irodák

  A Sky Air megoldások ideálisak a kis helyekhez, minden egység különálló vezérlővel rendelkezik.

Az Ön épületének belteréhez tervezve

Belső egységek legnagyobb elérhető választéka. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő berendezést.

Egyedülálló technológia, amely intuitívan beállítja a hűtőközeg hőmérsékletet

Innovatív technológiával

A Sky Air változó hűtőközeg hőmérséklettel működik, amely a hűtőközeg hőmérsékletét a kültéri feltételeknek és az épület igényeinek megfelelően szabályozó egyedülálló technológia.

Amellett, hogy a Sky Air rendszer folyamatosan a legnagyobb hatékonysággal működik, a változó hűtőközeg hőmérséklet a magasabb kifúvott levegő hőmérséklettel a komfortszintet is növeli, létrehozva egy állandó, huzatmentes környezetet , és további vásárlásra csábítva látogatóit.

Rugalmas és egyszerű telepítés

A kültéri egységek kompaktak és egyszerűen beszerelhetők falra, tetőre vagy teraszra. A Sky Air sorozat egy költséghatékony megoldás új épületekhez, és ideális a régebbi, kevésbé hatékony rendszerek cseréjéhez, mivel felhasználja a meglévő csővezetékeket és egyszerűen, falbontás nélkül telepíthető.

Az alacsony hangzárás opciónak köszönhetően a működési zajszint akár 10 dB(A) értékkel csökken, ezzel elképesztően rugalmassá teszi a hőszivattyú alkalmazást, még a hangérzékeny területeken is.

Két ember áll egymás mellett

Egyedülálló automatikus tisztítás technológia

Körbe kifúvós és beépíthető mennyezeti egységeink olyan automatikusan tisztuló szűrőkkel is rendelhetők, melyek még nagyobb hatékonyságot, komfortot és megbízhatóságot biztosítanak, ezzel is növelve vásárlói elégedettségét.

Piacvezető Sky Air megoldásaink

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra