Skip to main content

Daikin légtisztítók - Szívügyünk a tiszta levegő

Szabadalmaztatott Flash Streamer technológiával a baktériumok és vírusok ellen.

10 év jótállással most a Daikin Légtisztító Webshopjában

Hatékonyan tisztítja a levegőt, és eltávolítja az alábbiakat:

Vírusok

Allergének

Porrészecskék

Szagok

Legalább 10 évig nincsenek karbantartási költségek

A szűrőket a készülék vásárlása után 10 évig nem kell cserélnie, így elkerüli a rendszeres szűrőcsere költségeit.

Az európai piac egyik legcsendesebb légtisztító családja

Légtisztítóink olyan csendesen működnek, mint a suttogás (zajnyomásszint: 19 dBA), így észrevétlenül biztosítják a tiszta levegőt.

Kompakt és hatékony

Kis mérete ellenére rendkívül nagy területekhez is tökéletes.

Az MC55W légtisztító modell a hálószobában
Az MC55W légtisztító modell a hálószobában

MC55W Streamer technológiájú légtisztító

 • Tiszta levegő a Flash Streamer technológiának és az ionizált plazma kisülésnek köszönhetően
 • Nagy teljesítményű HEPA szűrő a finom por megkötésére
 • Erőteljes és rendkívül csendes szívófunkció, mely akár 82 m²-t képes lefedni (a kanadai NRCC-54013-2011 szabvány szerint)
 • Új, elegáns és kompakt kialakítás, mely mindössze 27x27 cm alapterületet foglal, illetve 50 cm a magassága
 • Akciós bruttó fogyasztói ár a Daikin Webshopban 

 

Az MC55W légtisztító modell a nappaliban
Az MC55W légtisztító modell a nappaliban

MCK55W Steamer technológiájú párásító légtisztító

 • Párásítás és tisztítás egy termékben
 • Tiszta levegő az aktív plazma ionizáló és a flash streamer technológia révén
 • Nagy teljesítményű HEPA szűrő a finom porrészecskék felfogásához
 • Erőteljes vagy éppen ultra-csendes mód, amely akár 82 m² helyiséget megtisztít (a kanadai NRCC-54013-2011 szabvány szerint)
 • Új elegáns, kisméretű design, 70 cm magassággal és 27x27 cm alapterülettel
 • Akciós bruttó fogyasztói ár a Daikin Webshopban 

 

Bevizsgálta:

az IPL

A koronavírus 99,98%-át 2,5 perc alatt eltávolította*
A Lille-i Pasteur Intézet által bevizsgálva

A Pasteur de Lille intézet laboratóriumaiban végzett tesztek alapján a Daikin légtisztítók 2,5 perc alatt a HCoV-229E humán koronavírusok több mint 99,98 %-át eltávolítják*. Ez a vírus ugyanabból a víruscsaládból származik, mint a COVID-19 járványt okozó SARS-CoV-2 koronavírus.

Az egységek 99,93 %-ban bizonyultak hatékonynak a H1N1 vírus eltüntetésében 2,5 perc alatt.*
A H1N1 vírus a közönséges influenza okozója.
Ez azt jelenti, hogy a Daikin légtisztítói további eszközként szolgálnak a légúti megbetegedések elleni küzdelemben. Kompakt plug-and-play légtisztítóink, melyek a vírusokat csapdába ejtő, hatékony, elektrosztatikus HEPA szűrők és a vírusokat eltávolító, Daikin által szabadalmaztatott Flash Streamer technológia kombinációjának köszönhetik hatékonyságukat, erőteljesen hozzájárulnak a vírusok légúti átadása által jelentett kockázat csökkentéséhez.

A BAF (Brit Allergia Alapítvány) által igazoltan hatékony az allergénekkel szemben

Az Allergy UK jóváhagyó pecsétje megerősíti, hogy a termék hatékonyan csökkenti az apró részecskék, köztük az allergének, baktériumok és vírusok mennyiségét.

Ezen termék/szolgáltatás jóváhagyottan allergénbarát minőségét az Allergiakutatási Alapítvány Európai Központja (ECARF) tanúsította.

Az ECARF által a különböző termékcsoportok értékeléséhez használt kritériumokat egy 15 vezető nemzetközi tudósból és technikusból álló független tanácsadó panel dolgozta ki. A kritériumok között - melyek rendkívül valószínűtlenné teszik az allergiás reakciókat - határértékek és kizáró okok is találhatók. A kritériumok rendszeresen frissülnek, hogy a legújabb tudományos ismereteket tükrözzék. Egy termék akkor kapja meg a Pecsétet, ha ellenőrzésekkel vagy tanulmányokkal igazolható, hogy teljesíti a kritériumokat. A Daikin légtisztítók sikeresen teljesítették ezeket a vizsgálatokat, és allergiabarátnak tekinthetők. ​

*A Pasteur de Lille intézet által tesztelt Daikin MCK55WVM készülék (kereskedelmi nevén: MCK55W) a HCoV-229E humán koronavírus 99,996 %-át távolította el 2,5 perc alatt ’turbó’ sebességen laboratóriumi körülmények között (0,47 m3 térfogatú szigetelt kamra, légcsere nélkül). A HCoV-229E humán koronavírus eltér a COVID-19 járványt okozó SARS-CoV-2 vírustól, de mindkettő a koronavírusok egyazon családjába tartozik. | A Pasteur de Lille intézet által tesztelt Daikin MC55WVM készülék (kereskedelmi nevén: MC55W/VB) a HCoV-229E humán koronavírus 99,98 %-át távolította el 2,5 perc alatt ’turbó’ sebességen laboratóriumi körülmények között (1,4 m3 térfogatú szigetelt kamra, légcsere nélkül). A HCoV-229E humán koronavírus eltér a COVID-19 járványt okozó SARS-CoV-2 vírustól, de mindkettő a koronavírusok egyazon családjába tartozik. | A Pasteur de Lille intézet által tesztelt Daikin MCK55WVM készülék (kereskedelmi nevén: MCK55W) az Influenza A vírus H1N1 alvírusának 99,986 %-át távolította el 2,5 perc alatt ’turbó’ sebességen laboratóriumi körülmények között (0,47 m3 térfogatú szigetelt kamra, légcsere nélkül). | A Pasteur de Lille intézet által tesztelt Daikin MC55WVM készülék (kereskedelmi nevén: MC55W/VB) az Influenza A vírus H1N1 alvírusának 99,93 %-át távolította el 2,5 perc alatt ’turbó’ sebességen laboratóriumi körülmények között (0,47 m3 térfogatú szigetelt kamra, légcsere nélkül).
 • Lélegezz tiszta és egészséges levegőt

  • SZŰRŐCSERE NÉLKÜL: 10 évig nem szükséges szűrőt cserélni a berendezésekben ezzel jelentős költséget takaríthatsz meg az évek során
  • Egyedülálló Catch & Clean technológia az ártalmas anyagok kiszűrésére és semlegesítésére
  • Az egyik legcsendesebb berendezés a piacon
 • Flash Streamer technológia a vírusok ellen

  • Flash Streamer technológia - ionizált, tiszta levegő a streamer kisülésnek köszönhetően. Hatékonyan semlegesíti a vírusokat, baktériumokat. H1N1 influenza- és HCoV-229E koronavírusra tesztelve (részletek)
 • 10 év jótállás a Daikin Webshopjában vásárolt légtisztítókra

  • 10 évig biztosítjuk a jótállást az itt vásárolt berendezésekre 

   

bg-image

A Pasteur de Lille intézet kiértékelte a Daikin légtisztítók hatékonyságát a légúti vírusok tekintetében.

A Pasteur de Lille intézet laboratóriumaiban végzett tesztek alapján a Daikin légtisztítók 2,5 perc alatt a HCoV-229E humán koronavírusok több mint 99,98 %-át eltávolították. Ez a vírus ugyanabból a víruscsaládból származik, mint a COVID-19 járványt okozó SARS-CoV-2 koronavírus.

GYIK

A levegő, melyet otthon vagy más beltérben belélegzünk, akár 5-ször annyira szennyezett, mint a kinti levegő. Egyedi „kiszűr és megtisztít” módszerüknek köszönhetően a Daikin légtisztítók kiszűrik és eltávolítják a szennyezőanyagokat, ezzel csökkentik a beltéri szennyezettséget és javítják a levegő minőségét otthonában, irodájában, üzletében, stb.

A Daikin légtisztítók a vírusok, finom por és allergének jelentős csökkentésével segítenek abban, hogy tiszta levegőt lélegezzen. A Pasteur de Lille Intézet laboratóriumaiban végzett tesztek alapján a Daikin légtisztítók 2,5 perc alatt a HCoV-229E humán koronavírusok legalább 99,98 %-át eltávolítják. Ez a vírus ugyanabból a víruscsaládból származik, mint a COVID-19 járványt okozó SARS-CoV-2 koronavírus. A Daikin légtisztítók az allergiák megelőzésében is segítenek, amit pl. a neves Brit Allergia Alapítvány is elismert. A Daikin légtisztítók szagmentesítő szűrője sikeresen kiszűri és elnyeli a szagokat bárhol, ahol erre szükség van.

A Daikin légtisztítók fejlett szűrőrendszere kiszűri a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, szabadalmaztatott Streamer technológiájuk pedig eltávolítja azokat, ezzel a beltéri levegőt és a légtisztító szűrőit is tisztán tartva. Az előszűrő a nagyobb részecskéket szűri ki és ejti csapdába. Elektrosztatikus képességének köszönhetően a Daikin HEPA szűrője által kiszűrt szennyezőanyagok nem tömítik el a szűrőt, így az 10 évig nem igényel cserét. A hagyományos aktív szenes szűrőkkel szemben a szagmentesítő szűrő úgy szűri ki és nyeli el a szagokat, hogy eközben nem telítődik. Végezetül, a párásító szűrője (mely csak a párásítóval rendelkező Daikin légtisztító modellen található meg) ezüstion patronos kétrétegű szűrőjének köszönhetően a víztartályból is eltávolítja a baktériumokat. ​

Igen, a Daikin légtisztítókat a neves ECARF intézet vizsgálta és tanúsította az allergiáktól szenvedők számára ideális termékként. Ezen felül a BAF (Brit Allergia Alapítvány) is elismerte a Daikin légtisztítók hatékonyságát. Pecsétjük megerősíti, hogy e termék hatékonyan csökkenti az apró részecskék, köztük az allergének, baktériumok és vírusok mennyiségét.

Nem, a Daikin légtisztítók a piacon elérhető egyik legcsendesebb termékek. Csendes üzemmódban olyan halkan működnek, mint a suttogás, így észrevétlenül biztosítják a tiszta levegőt. ​

Más márkákkal ellentétben a Daikin légtisztítók szűrőjét a vásárlást követően 10 évig nem kell cserélni. Tiszta levegő és lelki nyugalom hosszú évekig.

Kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen áthelyezheti légtisztítóját. Rossz szag a konyhában? Tegye át oda légtisztítóját, és lásson csodát. Pollenszezonban nyitva felejtette az ablakot? Helyezze át légtisztítóját, és szabaduljon meg percek alatt ezektől a szennyezőanyagoktól.

Természetesen. Tekintse át légtisztítóink különböző méretű területekhez szolgáló családjait.

Miként biztosítják légtisztítóink ezeket az előnyöket?

A Daikin egyedi Catch & Clean módszere 3 lépésben bontja le a káros anyagokat

Nézd meg a Daikin légtisztítót működés közben!

A Daikin légtisztítók eltávolítják a levegőből a port, pollent, egyéb káros anyagokat, és kiszűrik a vírusokat, baktériumokat, majd semlegesítik azokat. Kompakt, hatékony, csendes.

 • Streamer technológiás légtisztító MC30Y

  Az MC30Y légtisztítók kiszűrik a levegőben szálló részecskéket, amelyek gyakran súlyos egészségügyi kockázatot jelenthetnek. Kompakt és nagy teljesítményű, akár 46 m²-ig.

 • A streamer technológiás MC55W.

  A streamer technológia kiszűri azokat a levegőrészecskéket, amelyek gyakran súlyos egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

 • MCK55W Ururu légtisztító Steamer technológiával

  A Daikin Ururu MCK55W légtisztító megtisztítja és párásítja a levegőt otthonában. Csak töltse fel időnként a 2,7 literes tartályt, így a berendezés akár 500ml/óra mennyiségű víztömeggel is képes növelni a helyiség levegőjének páratartalmát.

Hogyan működik a Flash Streamer szűrő?

Flash streamer

Légtisztító rendelés

Daikin Márkabolt Budapest

Daikin Márkabolt - Légtisztítók közvetlenül a gyártótól 

Ha szeretnéd élőben is megnézni megrendelés előtt, látogass el márkaboltunkba, a 13. kerület Váci út 80. szám alatt. (Promenade Gardens irodaház földszintje, Révész utca felől)

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésre telefonon:

Telefon: +36 1 776 7766

A megrendelést kérheted személyes átvételllel a márkaboltba vagy ingyenes házhozszállítással is! Részletek a webshop oldalán

Különleges lehetőség: Próbáld ki ingyen* otthon is

Próbáld ki most ingyenesen (kaució ellenében) , vásárlási kötelezettség nélkül! 

Részletek a weboldalunkon

1 Erőteljes szívás

Széles területről, 3 irányból veszi be a levegőt.

Erőteljes szívás, illusztráció

2 A szennyező anyagok hatékony felvétele

Az elektrosztatikus HEPA szűrő hatékonyan gyűjti a port és szennyező anyagokat.

Elektrosztatikus HEPA szűrő

3 Lebomlás

A Daikin Streamer technológiáját használja, hogy lebontsa oxidációval a szűrőn fennakadt káros anyagokat.*

Streamer

* Olyan anyagokat, mint a vírusok1, baktériumok2, pollen3, penészgombák spórái4

Megjegyzés:
1 A tesztet elvégző intézmények: Kitasato Research Center for Environmental Science kutatási központ; Teszteredmény tanúsítvány száma: 21_0026 (ugyanazon intézmény állította ki); Kísérlet eredménye: Az A-H1N1 vírus 99,9% -os eltávolítása 1 óra elteltével.
2 A tesztet elvégző intézmények: Japan Food Research Laboratories (Japán élelmiszer kutató laboratórium). Tesztszám: 15044988001-0201. Tesztelési módszer: Csatoltunk egy baktériumfolyadékkal oltott próbadarabot egy légtisztítóba beépített porgyűjtő szűrő felső oldalára, majd egy 25 m³-es próbaterületen működtettük. Megszámoljuk az élő baktériumok számát öt óra múlva. A teszt eredménye: Több mint 99% -kal csökkent le a számuk öt óra alatt. Tesztelő egység: Az MCK55S (japán modell), az MCK55W sorozatnak (turbó működtetés) megfelelő modellel tesztelve.
3 A különböző allergéneket a Streamer Discharge kisülés semlegesítette, az allergének fehérjéinek lebontását az ELISA módszerrel, kataforézissel vagy elektron mikroszkóppal ellenőrizték (közös kutatás a Wakayama Orvosi Egyetemmel). Tesztelési példa: „Cryj-1 japán cédruspollen”; Teszteredmény: A legalább 99,6%-a lebomlott és eltávolításra került 2 órán belül.
4 A tesztet elvégző intézmények: Japan Food Research Laboratories (Japán élelmiszer kutató laboratórium). Tesztszám: 204041635-001. A teszt eredménye: A penészgomba (Cladosporium) legalább 99,9%-a lebomlott és eltávolításra került 24 órán belül.

A Daikin légtisztítók Streamer technológiával rendelkeznek

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra