Career_Banner_950x460px-1.jpg

How cool is that?

Az ellentétek itt biztosan vonzzák egymást. A Daikin egy globális vállalat, ahol keresztnevükön ismerik egymást a különböző szinten lévő emberek. Egy stabil munkáltató, akivel dinamikusan fejlődhet. Kulturális diverzitás az egyszerűség helyett. Ahol nemcsak jó ötletei lehetnek, de meg is valósíthatja azokat.

howcoolisthat-branko.jpg

Kihívás, innováció, fejlődjünk együtt

Milyen a Daikin, mint munkáltató? Ön az innovatív hűtési, fűtési, szellőztetési és mélyhűtési iparág gyorsan növekvő, nemzetközi piacvezetőjének magyarországi leányvállalatánál jár.

Világszerte több mint 89 000 munkavállalónk van. Regionális csapatunk a Daikin Central Europe vállalatnál nagyjából 560 főből áll, akik eltérő szakmai háttérrel rendelkeznek. Együtt alakítjuk az értékesítési és szerviz üzletágat 16 közép- és kelet-európai országban. A legmagasabb szintű japán mérnöki készségeket biztosítjuk, amely az európai gyártásból származik, és mindehhez erős ügyfélorientáció társul. Ma új kihívásokkal nézünk szembe: A hagyományos B2B vállalatot B2B2C vállalattá alakítjuk, melyhez jelentős mértékben járul hozzá erős partnerhálózatunk.

opposites-that-attract-round.png

Alkosson marandandót

 

Innovatív kezdeményezéseinkkel mindig igyekszünk hozzájárulni az iparág dinamikus fejlődéséhez, ezért nyitott gondolkodásmódú szakembereket és új tehetségeket keresünk.

Készen áll arra, hogy ötleteivel és erőfeszítéseivel hozzájáruljon a közös sikerekhez? Akkor fejlessze tovább szakértelmét és egyéni készségeit velünk! A napi üzletmenetben mind a magas szintű szakértelemre, mind az egyéni készségekre nagy szükség lesz.

A Daikin pedig garantálja, hogy kellemes munkakörnyezetet, méltányos fizetést és személyes fejlődési lehetőségeket biztosítunk.

 

Daikin_is_Slider.jpg

Vállalati kultúra

Három dolog, amit elmondhatunk magunkról: A Daikin...

 

otthon. Üzleti partnereinkkel és ügyfeleinkkel is azt az otthonos légkört próbáljuk megteremteni, amit a munkavállalóink, kollégáink nap, mint nap tapasztalnak a közös munka során.

sokszínűség. Folyamatosan növekedünk, de mindig egy nagy család leszünk.

móka. Sokat nevetünk, teljes erőbedobással dolgozunk és összetartunk a nehéz időszakokban.

Olvasson tovább: "Miért a Daikin?"

Cool_facts_slider.jpg

Szuper tények

Mit várhat el a kollégáktól?

 

A Daikin az iránymutatás. Globális márkaként világszerte több mint 145 országban vagyunk jelen. Mindennapi munkánk része a nemzetközi eszmecsere.

A Daikin a fejlődés. A változatosság biztosítja a sokszínűséget. Elkötelezettek vagyunk a kíváncsi elmék iránt, és befektetünk az emberekbe annak érdekében, hogy személyes és szakmai készségeik és tehetségük fejlődhessen; pl. oktatásokat, workshopokat tartunk, a Daikin Értékesítési- és Szervizakadémia vagy a házon belüli Vezetésfejlesztési képzés segít ebben.

A Daikin a tisztelet. Értékeljük egymást. Lapos szervezeti struktúra és barátságos együttműködés - ez alap a kollégák és a menedzserek között.

Olvasson tovább: "Miért a Daikin?"

Map_DACE_slider.jpg

Sokszínű régió

Daikin Central Europe – 16 piac

 

A Daikin Central Europe 16 országban aktív Közép- és Kelet-Európában. A Daikin márka részeként globálisan gondolkodunk, de helyileg cselekszünk. Az Értékesítési és Szerviz üzletágakban dolgozó kollégáink, illetve Értékesítési és szerviz partnereink folyamatosan megosztják velünk az iparági híreket, és hozzájárulnak a vállalat folyamatos fejlődéséhez.

A Daikin Hungary székhelye a 11. kerület Alíz utcában, míg Márkaboltja a belvároshoz közel eső Váci út 80 alatt található. Alíz utcai új irodánkba 2021 őszén költöztünk be.

 

Japanese-roots.jpg

Japán gyökerek

A Kaizen-elv

 

A Daikin vállalatot több mint 90 évvel ezelőtt alapították Japánban. Gyökereink stabilitást adnak, és meghatározó szerepet játszanak a vállalati kultúránk alakításában.

Konszenzus van a döntéshozatalban és a folyamatos fejlődést támogató Kaizen-elv filozófiánk részét képezik.

Olvasson tovább: "Miért a Daikin?"

Great-place-to-work-kununu-slider.jpg

Ez nemcsak szuper, hanem nagyszerű is!

Nagyszerű munkahely

 

2013. óta évről évre Ausztria legjobb munkahelyei közé szavaznak be minket. Köszönjük munkavállalóinknak ezt a nagyszerű díjat!

Ez a visszajelzés büszkévé tesz minket, és azt jelzi, hogy jó úton haladunk. Ugyanakkor a teljes régióban arra kérjük kollégáinkat, hogy osszák meg velünk nézeteiket, mivel mindenki véleményét nagyra értékeljük.

 

Nézze meg vállalatunk profilját a Nagyszerű munkahelyek között

Jelenleg nincs olyan álláslehetőségünk, amely felkeltené érdeklődését?

Szívesen fogadjuk önéletrajzát akár nyitott jelentkezésként is. Folyamatosan keressük az új tehetségeket és a szakembereket! Bemutatkozását és önéletrajzát várjuk a

hr@daikin.hu címre

HowCoolIsThat.jpg