Skip to main content

A Daikinról

Mottónk: Velünk egy fokkal minden jobb. Nemcsak a hőmérséklet, de a komfortérzet és az ügyfélélmény is.

A Daikin Central Europe mind a 16 országában az egyedülálló klíma megteremtésén dolgozunk.

A Daikin Magyarországon 1991 óta van jelen, és mára mintegy 90 kollégát foglalkoztat a műszaki előkészítéstől az értékesítésen át a szervizig, és háttértámogató folyamatokig.

Daikin Central Europe Management
Carl Lievens, Managing Director és Markus Haas, Authorized Officer Daikin Central Europe

Üdvözlünk a Daikin Central Europe nevében. A Daikin közép-kelet európai központja 1999 óta működik Ausztriában, Bécsben. A Daikin Europe N.V. leányvállalataként prémium termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk a légkondicionálás, a beltéri levegőminőség és szellőztetés, az energiahatékony fűtés és hűtés, kereskedelmi hűtés, valamint használati melegvíz-készítés területén. 

Több mint 560 szakemberből álló csapatunk Közép- és Kelet-Európa 16 országában felel az ajánlatadásokért, műszaki előkészítésrt, értékesítésért és szervizelésért. A magánlakásoktól, családi házaktól a lakóházakig, az üzletektől a szállodákig, az irodaházaktól a kereskedelmi egységekig, az infrastrukturális projektektől a nagy ipari termelő létesítményekig – ügyfeleink igényeire szabott megoldásokat kínálunk. Mottónk: Teremtsünk együtt egyedi klímát. Velünk egy fokkal minden jobb.

 

Üdvözlettel


Carl Lievens, ügyvezető igazgató
Markus Haas, ügyvezető igazgatóhelyettes

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

 

A tökéletes megoldást keresed?

Daikin prémium hűtési és fűtési megoldások

Válassz a prémium fűtési és hűtési megoldások széles választékából, amik között biztosan megtalálod az egyéni igényeidnek, az otthonodnak vagy az épületednek leginkább megfelelőt. Vezető globális márkaként termékeink és szolgáltatásaink a legmagasabb minőségi standardoknak is megfelelnek. Jelenleg az Európában értékesített gépek 85%-át Európában is tervezik és gyártják.

Teljeskörű szolgáltatás

Daikin teljeskörű szerviz szolgáltatások

A telepítéstől és üzembe helyezéstől kezdve, a távoli felügyeleten keresztül, a folyamatos optimalizálások és frissítések révén, valamint a Stand-by-Me szolgáltatásunknak köszönhetően minden szolgáltatásunkkal arra törekszünk, hogy a Daikin egység egész élettartama során a legnagyobb hatékonysággal működjön - legyen szó akár lakossági split klímáról vagy nagyobb méretű ipari hőszivattyúról, folyadékhűtőről. Sőt, az ideiglenes hűtési igénykre is van már megoldásunk a folyadékhűtő bérlés révén.

Partnereinkkel közösen

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Víziónk: "Partnereinkkel közösen a legkeresettebb márkává válni az egyedi klíma megteremtésében." Szeretettel várunk minden érdeklődőt, végfelhasználót, tervezőt, Daikin partnert vagy akár beruházót a bécsi székhelyű Your Daikin World-ben, a bécsi és budapesti márkaboltokban, valamint partnereink bemutatótermeiben (a Daikin Central Europe régióban 150 üzlet) és a Pop-up Store-okban.

Csatlakoznál hozzánk?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

A Daikin 2013 óta 8. alkalommal nyerte el a "Great Place to Work - Best Employer 2020" díjat. Folyamatosan növekvő vállalatunknál mindig van lehetőség új szakemberek vagy friss diplomások számára, akár nemzetközi színtéren is; izgalmas karrierlehetőséget és jól szervezett gyakorlati tréningeket kínálunk például a Sales & Service Academy programunk vagy a 9 nemzetközi szerviz tréning központunkkal. Következésképpen ügyfeleink a legjobb tanácsadást és a legújabb technológiai trendeken alapuló szolgáltatásokat kapják tőlünk. How cool is that.

További részletek

 • A Daikin Közép- és Kelet-Európában

  A Daikin Central Europe Közép- és Kelet-Európa 16 országában kínálja termékeit, megoldásait, szolgáltatásait. Magyarországi központi irodánk és márkaboltunk Budapesten található.
 • Innováció

  Fedezd fel, hogy javítható az életminőséged a vezető technológiáknak köszönhetően. Velünk egy fokkal minden jobb!
 • Daikin vállalatcsoport

  A Daikin globális márkaként a helyi piacok igényeit szem előtt tartva működik.
 • Környezeti célok

  Küldetésünk a biztonságos és egészséges levegőjű környezet megteremtése. Felelősséget vállalunk, hogy 2050-re elérjük a karbon-semlegességet.
 • CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás)

  Vezető szerepre törekszünk az üzleti tevékenyégünk minden területén

Legfrissebb híreink

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra