Daikin Stylish

Miért a Stylish?

Kényelemre tervezve

A Stylish a dizájn és az intelligens technológa találkozása, amely bármely belső térhez a legjobb klímamegoldást kínálja.

Tudjon meg többet

Prémium klímamegoldás

Kis méretének köszönhetően a Stylish a legkompaktabb készülék az oldalfali egységek szegmensében, amely kiváló hatékonyságot, kiemelkedő megbízhatóságot és intelligens szabályozást kínál.

Tudjon meg többet

Technológia

Az innovatív oldalfali egység létrehozásához a Daikin saját, speciális technológiát használ, amellyel biztosítja a legjobb teljesítményt és a megbízható működést.

Tudjon meg többet

Okos klímaszabályozás

Okostelefonjával is kezelheti a Stylish egységet. Egyszerűen csatlakoztassa a Wi-Fi-t, és töltse le a Daikin Residential Controller alkalmazást.

Tudjon meg többet

Daikin Stylish egység.

Okos szépség

A Daikin nagysikerű dizájn modelljei, az Emura és az Ururu Sarara nyomdokaiba lépő Stylish letisztult külsejének és kiemelkedően sokrétű funkcióinak köszönhetően elnyerte a Good Design díjat és az IF DESIGN Award díjat, a formatervezés két legrangosabb díját. A Stylish úgy teremt egyensúlyt a forma és funkció között, hogy egyúttal új mércét állít a komfort tekintetében. 

Good Design díj 2017 logóval.
'iF' Design díj 2018.

Már 4 színben elérhető: fehér, ezüst, matt fekete és fekete akác

Egyesíti magában a kortárs művészetet és az élvonalbeli technológiát.

3 színben
 
Daikin Stylish egység Fekete fa színben.
Daikin Stylish egység Ezüst színben.
Daikin Stylish egység Fehér színben.
Daikin Stylish egység Fekete színben.
A Daikin Stylish egység oldalról, felülről és alulról.

A stílus megtestesüle

  • Négy különböző, elegáns színben elérhető (fehér, ezüst, matt fekete és feketeakác)
  • Diszkrét, modern kivitel, lekerekített sarkaival kevesebb helyet foglal
  • Keskeny formáinak köszönhetően a piacon kapható legkompaktabb egység
  • A választható dekorpanel lehetővé teszik az anyagok és a színek variációját, így bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik

Intelligens és hatékony

  • Intelligens szenzorok az optimális teljesítményért
  • A Coanda-hatásnak köszönhetően optimalis hőmérséklet-eloszlást biztosít a helyiségben
  • A teljesen újratervezett ventilátor a lehető legalacsonyabb zajszint mellett is nagy hatékonyságot nyújt
  • A modern technológia nagyobb kényelmet és energiahatékonyságot biztosít

Egy pillantás a Stylish technológiára

tapasztalja meg a felülmúlhatatlan komfort élményét

A Coanda-hatás

Az Ururu Sarara egységben debütált és a Stylish készülékben is alkalmazott Coanda-hatás biztosítja a tökéletes levegő és hőmérséklet eloszlást az egész helyiségben. Annak alapján határozza meg a légáramlási mintát, hogy a szobában fűtésre vagy hűtésre van-e szükség. A két különböző légáramlási minta (hűtés/fűtés) létrehozásával a Stylish megelőzi a huzatot, így állandóbb és kellemesebb szobahőmérsékletet biztosít a helyiségben tartózkodók számára. 

A különlegesen kialakított lamellák által biztosított optimalizált légáramlás illusztrációja.
Az intelligens Grid-eye érzékelő illusztrációja.

Szabályozott páratartalom

A helyiség hőmérséklete és páratartalma közötti megfelelő egyensúly beállításához a Stylish automatikusan állítja a ventilátor és a kompresszorok működését.

Stabil szobahőmérséklet

A Stylish különleges kialakítású intelligens szem-típusú érzékelőt használ, amely érzékeli a különböző felületek, például a padló és a falak hőmérséklet különbségeit, és ezt az információt használja fel a hőmérséklet intelligens kiegyenlítésére. Az érzékelő méri a helyiség felületi hőmérsékletét - ehhez 64 különböző négyzetet tartalmazó rácsra osztja fel a helyiséget. Miután meghatározta a pillanatnyi szobahőmérsékletet, a szenzor a levegőt egyenletesen oszlatja el a szobában, majd átkapcsol egy olyan légáramlási mintára, amely a meleg vagy a hideg levegőt a megfelelő helyekre irányítja. 

Egyedülállóan csendes

A Stylish a légáramlás optimalizálása érdekében egy teljesen újratervezett ventilátort használ, hogy a lehető legalacsonyabb zajszint mellett magasabb energiahatékonyságot érjen el, biztosítva Önnek a tökéletes pihenést és kikapcsolódást otthonában. 

Stylish_quietoperation.png

Friss, tiszta levegő

A Stylish a Daikin Flash Streamer technológia használatával a lehető legjobb beltéri levegőminőséget biztosítja. A titánium-apatit szagtalanító szűrő leköti a levegőben levő porrészecskéket és káros szerves vegyületeket, valamint eltávolítja többek között a dohány és a házikedvencek szagát. Az ezüst légtisztító szűrő képes kiszűrni a pollen és az atkák legalább 99%-át.

A Daikin Residential Controller alkalmazást az okostelefonján használó háztulajdonos.

Intelligens klímaszabályozás - bárhonnan

Okostelefonjával is kezelheti a Stylish egységet. Egyszerűen csatlakoztassa a Wi-Fi-re, töltse le a Daikin Residential Controller alkalmazást, és hozza létre a tökéletes klímát.