Skip to main content

Diszkrét hűtés és fűtés

Élvezze a tökéletes klímát a Daikin Sensira falra szerelt egység kiemelkedő teljesítményének és csendes működésének köszönhetően!

Jó ár-érték arány

A Sensira kivételes ár-érték arányt kínál, miközben csökkenti a környezetre gyakorolt hatást, és az Ön energiaszámláját is.

További részletek

Optimális kényelem

Élvezze otthonában az optimális komfortot a Sensira turbó üzemmódjának és csendes működésének köszönhetően.

További részletek

Megbízható teljesítmény

Innovatív technológiánk hatékony teljesítményt és megbízható üzemelést biztosít.

További részletek

Okos klímaszabályozás

Vezérelje könnyen a Sensirát az infravörös távirányítóval, az alkalmazással, vagy az Alexa vagy Google Home révén.

További részletek

A Sensiráról

bg-image

Hatékonyság és komfort együtt

Élvezze a komfortot környezetet az energiahatékonyság romlása nélkül. A Sensira R-32 választásával 68%-kal csökkenti a környezetre gyakorolt hatást az R-410A modellekhez képest, de csökken az Ön energiafogyasztása és energiaszámlája is.

Decibeltáblázat a való életből vett összehasonlítással.

Diszkrét formatervezés

Stílusos megjelenésével és csendes működésével a Sensira tökéletesen illeszkedik otthona belső terébe - és az Ön életstílusába. Plusz, hála a turbó módnak, gyorsan felfűthető vagy lehűthető a helyiség a maximum komfort érdekében.

Megbízható technológia

A Sensira kivételes ár-érték arányt kínál, miközben biztosítja az Ön hűtési és fűtési rendszerének sima működését. Az egységbe számos energiahatékony technológia van beépítve, amelyek a teljesítményt automatikusan szabályozzák, így kisebb az energiafogyasztás és a zajszint.

bg-image

Okos klímaszabályozás

A Sensira több módot kínál otthoni környezete szabályzására. Vezérelje az egységet az infravörös távirányítóval, okostelefonján Daikin Residential Controller alkalmazással, vagy hanggal az Alexa vagy Google Home révén.

Miért válassza a Daikin Sensira klímát?

Akár A++ energiahatékonyság

A Sensira R-32 komfortos belső környezetet teremt, és kiváló energiahatékonysági besorolást ért el.

bg-image

A szezonális hatékonyság megmutatja, mennyire hatékony a légkondicionáló egy teljes hűtési vagy fűtési szezon alatt. Az R-32 hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez viszonyítva 68 %-kal csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és magas energiahatékonyságuknak köszönhetően közvetlenül hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. A Sensira R-32 energia besorolása A++ fűtési üzemmódban az R-32 hűtőközeggel.

Megbízhatóság

A fűtési rendszer gördülékeny működésének biztosításához a Sensira R-32 továbbfejlesztett funkciókat kínál:

bg-image
  • Swing kompresszor: az új fejlesztésű kompresszor inverteres technológiával és többlépcsős teljesítményfokozatokkal teszi lehetővé a berendezés teljesítményének szabályozását és energiaigény teljesítését.  A forgó kompresszorhoz képest a swing kompresszor fokozott energiatakarékosságot, alacsonyabb berendezés leállási kockázatot és csendesebb, rezgésmentes működést biztosít.
  • Az új berendezéseket gyártás után a legalaposabb teszteknek vetjük alá

Komfort

A Sensira R-32 sorozattal nem kell lemondania a magas komfortszintről az energiatakarékosság kedvéért.

Tökéletes komfort

Sík, stílusos első panel, amely könnyedén illeszkedik minden belső térbe, és könnyedén tisztítható. Az automatikus függőleges légterelés fel és le mozgatja a légkifúvó lamellákat, ezáltal hatékony levegő- és hőmérséklet elosztást biztosít a helyiség minden sarkában. A turbó üzemmóddal a helyiséget a maximális komfort eléréséhez gyorsan kifűtheti vagy lehűtheti.

Sensira tökéletes komfort

Tudjon meg többet!

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra