Energiahatékony klíma

Energiahatékony klíma

A légkondicionálás területén szerzett több mint 90 év tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebb, legenergiatakarékosabb és legmegbízhatóbb klíma megoldásokat kínáljuk a piacon.

energiahatekony klima

A jövő energiahatékony technológiái

Lakossági hűtési megoldásaink, a Daikin klímák a piacon a legmagasabb energiahatékonysági besorolással rendelkeznek. A megújuló energiák használatával (split klíma = levegő-levegő hőszivattyú), az inverteres technológiával és a modern, környezetbarát hűtőközeggel egy teljes körű légkondicionáló megoldás előnyeit élvezheti, hiszen a légkondicionálót hűtésre és fűtésre is használhatja, sőt a beltéri levegőminőséget is javíthatja a légtisztító szűrők által. Amellett, hogy kiemelkedő komfortszintet biztosít, még a villanyszámláját is kíméli. Az energiahatékony megoldások fejlesztése iránti elkötelezettségünk garantálja, hogy a Daikin klímák a törvényben rögzített előírásokat már előre több évvel meghaladják.

Rugalmas kialakítási lehetőségek minden otthon számára

A védjegyünkké vált inverteres technológiával van felszerelve

Inverteres technológiánk akár 30%-kal is képes csökkenteni az energiafogyasztást a nem inverteres rendszerekhez képest egyszerűen azzal, hogy a motort nem állandóan lekapcsolja és visszaindítja, hanem a sebességét szabályozza.

Osztott rendszer

Osztott/ split rendszer

  • 1 kültéri egységhez 1 beltéri egység csatlakoztatható
  • 1 helyiség fűtéséhez vagy hűtéséhez
  • Könnyű telepítés
Szabadalmazott inverteres technológiával felszerelt légkondicionálás
Többszörösen osztott rendszer

Multi split rendszer

  • 1 kültéri egységhez akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható
  • 5 különböző helyiség fűtéséhez vagy hűtéséhez
  • Helyiségenként szabályozható klíma

A légkondicionálók szűrőrendszere

A Daikin légkondicionálók szűrőrendszere hatékonyan távolítja el a az allergéneket, a porrészecskéket, és a háztartásban keletkező szagokat. Tökéletes megoldás, amely megkönnyebbülést hoz az allergiában szenvedőknek.

Ráadásul a Daikin szűrők nagyon jó hatásfokkal szagtalanítanak: közömbösítik a dohányfüstöt és más szagokat.

A Flash Streamer technológia bizonyítottan hatástalanítja a vírusokat és baktériumokat is. 

Díjnyertes formatervezés és rugalmas kialakítási lehetőségek adott beltérhez igazodva

A számos különböző típusú beltéri egység és kialakítási lehetőség révén olyan klímarendszert hozunk létre, amely észrevétlenül illeszkedik bármely enteriőrbe.

Oldalfali egység

Oldalfali

A falra szerelhető beltéri egységek számos típusa kapható: a belépő szintű terméktől a formatervezési nagydíjakkal rendelkező dizájn modellekig széles a lehetőségek tárháza. A Daikin kínálatában biztosan megtalálja azt, amely tökéletesen megfelel az Ön és otthona számára is. 

Álmennyezeti légcsatornázható légkondicionáló egység

Álmennyezeti, légcsatornázható egységek

A Daikin mennyezetbe rejtett egységei belesimulnak a mennyezetbe, és egy beltéri egység hűt vagy fűt több helyiséget.

Padlón álló légkondicionáló

Padlón álló egységek

A Daikin padlón álló egységei lágy formatervezésüknek és kompakt méretüknek köszönhetően kitűnő komfortot és stílust hoznak.

Bárhol és bármikor szabályozható
 

Bárhol és bármikor szabályozható

Töltse le a Daikin Online Controller alkalmazást, csatlakoztassa a Daikin egységet a Wi-Fi-hez és szabályozza bárhonnan a klímáját. Ennyire egyszerű.

 

A legnépszerűbb klímák

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

A falra szerelt, prémium A+++ megoldás fűtéshez, hűtéshez, párásításhoz, párátlanításhoz, szellőztetéshez és légtisztításhoz.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Díjnyertes, falra szerelt, akár A+++ hatékonyságú megoldás hűtéshez és fűtéshez. 4 színben kapható, minden belső térbe illik.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

Díjnyertes, falra szerelt, akár A+++ hatékonyságú megoldás hűtéshez és fűtéshez. Matt kristályfehér és elegáns ezüst bevonattal kapható.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Falra szerelt vagy padlón álló, akár A+++ hatékonyságú megoldás hűtéshez és fűtéshez, nagyszerű teljesítményt és komfortszintet nyújt.

637756274.jpg

Fűtésre optimalizált klímák

Fűtő és hűtő egységek hidegebb éghajlatra -25°C-ig, és akár A+++ energiahatékonyság fűtés esetén is.

Bluevolution

A Bluevolution választékával a Daikin egészen új szintre emeli a komfortot. Egy új hűtőközeg, az R-32 használatával, akár A+++ szintre javul az energiahatékonyság fűtési és hűtési módban is.

Töltse le lakossági termékkatalógusunkat!

Kapcsolódó cikkek