Energiahatékony légkondicionálás az otthona számára

Energiahatékony légkondicionálás az otthona számára

Több mint 90 év tapasztalatával a Daikin kínálja a piac legkomfortosabb, legjobb energiahatékonyságú és legmegbízhatóbb klímamegoldásait.

energiahatekony klima

A jövő energiahatékony technológiái

Lakossági hűtési megoldásaink, a Daikin klímák a piacon a legmagasabb energiahatékonysági besorolással rendelkeznek. A megújuló energiák használatával (split klíma = levegő-levegő hőszivattyú), az inverteres technológiával és a modern, környezetbarát hűtőközeggel egy teljes körű légkondicionáló megoldás előnyeit élvezheti, hiszen a légkondicionálót hűtésre és fűtésre is használhatja, sőt a beltéri levegőminőséget is javíthatja a légtisztító szűrők által. Amellett, hogy kiemelkedő komfortszintet biztosít, még a villanyszámláját is kíméli. Az energiahatékony megoldások fejlesztése iránti elkötelezettségünk garantálja, hogy a Daikin klímák a törvényben rögzített előírásokat már előre több évvel meghaladják.

Rugalmas kialakítási lehetőségek minden otthon számára

Osztott rendszer

Osztott rendszer

Egy helyiséghez

Az egyszeres split rendszer egy beltéri egységet egy kültéri egységhez kapcsol, ez könnyen telepíthető, és a hűtés és fűtés egyszerű.

Többszörösen osztott rendszer

Többszörösen osztott rendszer

Az Ön egész otthona számára

A Daikin levegő-levegő hőszivattyúkkal akár öt beltéri egységet is kapcsolhat egy kültéri egységhez, öt különböző helyiség hatékonyan hűtéséhez vagy fűtéséhez. Az egyes helyiségek hőmérséklete külön szabályozható.

A védjegyünkké vált inverteres technológiával van felszerelve

Inverteres technológiánk akár 30%-kal is képes csökkenteni az energiafogyasztást a nem inverteres rendszerekhez képest egyszerűen azzal, hogy a motort nem állandóan lekapcsolja és visszaindítja, hanem a sebességét szabályozza.

Szabadalmazott inverteres technológiával felszerelt légkondicionálás

A légkondicionálók szűrőrendszere

A Daikin légkondicionálók szűrőrendszere hatékonyan távolítja el a az allergéneket, a porrészecskéket, és a háztartásban keletkező szagokat. Tökéletes megoldás, amely megkönnyebbülést hoz az allergiában szenvedőknek.

Ráadásul a Daikin szűrők nagyon jó hatásfokkal szagtalanítanak: közömbösítik a dohányfüstöt és más szagokat.

A Flash Streamer technológia bizonyítottan hatástalanítja a vírusokat és baktériumokat is. 

Díjnyertes formatervezés és rugalmas kialakítási lehetőségek adott beltérhez igazodva

A számos különböző típusú beltéri egység és kialakítási lehetőség révén olyan klímarendszert hozunk létre, amely észrevétlenül illeszkedik bármely enteriőrbe.

Oldalfali légkondicionáló berendezés

Oldalfali egységek

A Daikin falra szerelhető egységei számos különböző stílusban és konfigurációban kaphatóak, és nemzetközileg elismerik mindet kiváló értékük és formatervezésük miatt.

Álmennyezeti légcsatornázható légkondicionáló egység

Álmennyezeti, légcsatornázható egységek

A Daikin mennyezetbe rejtett egységei belesimulnak a mennyezetbe, és egy beltéri egység hűt vagy fűt több helyiséget.

Padlón álló légkondicionáló

Padlón álló egységek

A Daikin padlón álló egységei lágy formatervezésüknek és kompakt méretüknek köszönhetően kitűnő komfortot és stílust hoznak.

A legnépszerűbb klímák

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

A falra szerelt, prémium A+++ megoldás fűtéshez, hűtéshez, párologtatáshoz, párátlanításhoz, szellőztetéshez és légtisztításhoz.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Díjnyertes, falra szerelt, akár A+++ hatékonyságú megoldás hűtéshez és fűtéshez. 4 színben kapható, minden belső térbe illik.

FTXJ-AW_01_001.tif

Daikin Emura

Díjnyertes, falra szerelt, akár A+++ hatékonyságú megoldás hűtéshez és fűtéshez. Matt kristályfehér és elegáns ezüst bevonattal kapható.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Falra szerelt vagy padlón álló, akár A+++ hatékonyságú megoldás hűtéshez és fűtéshez, nagyszerű teljesítményt és komfortszintet nyújt.

637756274.jpg

Fűtésre optimalizált klímák

Fűtő és hűtő egységek hidegebb éghajlatra -25°C-ig, és akár A+++ energiahatékonyság fűtés esetén is.

Bluevolution

A Bluevolution választékával a Daikin egészen új szintre emeli a komfortot. Egy új hűtőközeg, az R-32 használatával, akár A+++ szintre javul az energiahatékonyság fűtési és hűtési módban is.

Töltse le lakossági termékkatalógusunkat!

Kapcsolódó cikkek