Megoldások minden igényre

A Daikin a fűtési és hűtési megoldások legnagyobb választékát kínálja bármely igényre. Tudj meg többet a Daikin energiahatékony megoldásairól!

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Hűtési, fűtési, szellőztetési vagy melegvíz készítési megoldást keresel?

Fedezd fel a Daikin lakossági és kereskedelmi megoldásait a virtuális bemutatótermünkben!

Termékválaszték

LowTemperature_500x330.png

Levegő-víz alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk

A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű egységei levegő-víz hőszivattyús technológiát használnak a fűtéshez, hűtéshez és a meleg víz energiahatékony biztosításához.

HighTemperature_500x330.png

Levegő-víz magas hőmérsékletű hőszivattyúk

Könnyedén helyettesítheti a régi fűtés és melegvíz rendszert az energiahatékony Daikin Althema magas hőmérsékletű hőszivattyúval.

Hybrid_500x330.png

Hibrid hőszivattyú

Hatékonyan ötvözi a megújuló és a hagyományos energiaforrásokat a Daikin Altherma hibrid hőszivattyúval a fűtéshez, hűtéshez és meleg víz előállításhoz.

AirtoAir_500x330.png

Levegő-levegő hőszivattyúk

A Daikin levegő-levegő hőszivattyúi a kinti levegő megújuló energiaforrását használják az otthonának a hatékony fűtéséhez és hűtéséhez.

GroundSource_500x330.png

Geotermikus hőszivattyú

A Daikin geotermikus hőszivattyúi kivonják a talajból a hőt, így hatékonyan biztosítják a fűtést, hűtést és meleg víz ellátást.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Használati meleg vizes hőszivattyúk

Válassza a piacon elérhető, leginkább energiahatékony meleg vizes fűtőrendszert a használati meleg vizes hőszivattyúink közül.

OilBoilers_500x330.png

Olajkazánok

A Daikin a leghatékonyabb olajkazánt biztosítja egy innovatív kondenzációs technológiával, amely gondoskodik az otthona fűtéséről és melegvíz-ellátásáról.

GasBoilers_500x330.png

Kondenzációs gázkazánok

A Daikin gáz-kondenzációs bojlerek energiahatékonyak és egyszerűen beszerelhetők, ideális megoldást jelentenek felújítások és a hagyományos gázkazán cseréje esetén.

HPConvector_500x330.png

Hőszivattyús hőleadó

A Daikin Altherma HPC egy parapetes hőleadó, amely egy termékben kombinálja a fűtési és hűtési funkciókat.

HotWaterTank_500x330.png

Használati melegvíz-tartályok

A Daikin meleg vizes hőszivattyúi és kazánjai bármikor igény szerint biztosítják a meleg vizet; optimalizálják az energiahatékonyságot a további napelemekkel.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

A Daikin Sky Air teljes körű megoldást nyújtó légkondicionáló rendszer, amely fűtést, hűtést, szellőztetést és légtisztítást biztosít kis és közepes méretű épületekbe.

AHU_500x330.png

Légkezelő egységek és szellőztető rendszerek

A Daikin nagyon hatékony légkezelő egységeket biztosít kis és nagy volumenű szellőztetéshez egyaránt, illetve a friss levegő keringetéséhez bármely épületben.

ControlSystems_500x330.png

Vezérlőrendszerek

Az otthonában a klíma központi online szabályozásától a több zónás épületfelügyeleti rendszerekig a Daikinnal mindig teljes mértékű szabályozással fog rendelkezni.

VRV_500x330.png

VRV

A Daikin VRV rendszerek teljes körű klímaszabályozást biztosítanak bármely nagy, vagy kis méretű épületbe. Eredeti, innovatív és energiahatékony Daikin termék.

Chiller_500x330.png

Folyadékhűtők és légkezelő berendezések

A Daikin hatékony és megbízható vízhűtéses és léghűtéses hűtőket, illetve légkezelő egységeket és ventilátor-tekercs egységeket a kis és nagy igények számára.

Refrigeration_500x330.png

Kereskedelmi mélyhűtés

A Daikin mélyhűtő rendszereit megbízható és hatékony ipari és kereskedelmi mélyhűtésre tervezték

AirCurtains_500x330.png

Biddle légfüggöny

Előzze meg a hőveszteséget és tartson fenn a kellemes légkört az épületben a Biddle Air Curtains légfüggönyeinkkel.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Rooftop egységek

A Daikin rooftop egységek „plug & play” csatlakozású csomagolt megoldások, amelyeknél előre csatlakoztatják a beltéri és a kültéri oldalt.