Skip to main content

Üdv! Daikin Emura vagyok!

A Daikin Emura gyönyörködteti a szemet és emberközpontú megközelítésű – kifejezetten a kényelemre és a felhasználói élményre összpontosít – az otthoni közérzete javítására.

bg-image

N Y Á R O N
H Ű V Ö S
T É L E N
M E L E G
V A G Y O K __

Daikin Emura, a modern
klímaszabályozás ikonja

Az Ön Daikin Emura hűtő-fűtő levegő-levegő hőszivattyúja falra szerelt beltéri egységgel, távirányítóval és kültéri egységgel érkezik. Minden egyes alkatrésze a Daikin tervezési filozófiáját követi.

Ez a 3. generációs Daikin Emura figyelemre méltó dizájnt képvisel, lágy árnyékvonalakkal, további intelligens funkciókkal és feljavított felhasználói élménnyel – így még inkább megfelel az európai építészeti esztétikának, a műszaki szabványoknak és a felhasználói igényeknek.

Csodálatos dizájn

Válassza a belső terébe illeszkedő, figyelemre méltó dizájnt

Maximális komfort

Éljen olyan környezetben, amelyet az életmódjához terveztek

Okos szabályozás

Bárhonnan, bármikor szabályozhatja a klímát

Energiahatékonyság

Csökkentse környezetre gyakorolt hatását, és fizessen alacsonyabb villanyszámlát

bg-image

A S Z E M
G Y Ö N Y Ö R K Ö D T E T É S É R E
T E R V E Z T E K __

Olyan légkondicionáló rendszert keres, amely ötvözi a legjobb teljesítményt a dizájnnal? A Daikin Emura egy olyan klímaberendezés, amely tökéletes egyensúlyban tartja a formát és a funkciót. Teljesen házon belül tervezett és kivitelezett. Gyönyörű és intelligens kialakítás, helyiségéhez illő formában: magas színvonalú, de megengedhető, egyben pedig az iF TERVEZÉSI DÍJ, valamint a 2022-es Red Dot Terméktervezési Díj győztese. A Daikin Emurára még a falai is büszkék lesznek!

Ívelt vonalak

Általában a klímaberendezések egyenes vonalúak. A Daikin Emura büszke a másságára. Az ívelt elülső és hátsó panelnek köszönhetően a beltéri egység egyedi 3D formájú. Az ívelt vonalak a harmonizált légáramlásra utalnak, és egyúttal kellemes vizuális hatást keltenek a belső térben.

Az érzelmeket keltő mozgás

A panelmozgás egyedülálló a Daikin tervezési egységeinél. Mi a különleges a Daikin Emura klíma panelmozgásában? Enyhén megdöntve jön előre, így működés közben új dinamikus és eltérő árnyékvonalakat hoz létre. A szögletes megközelítés tényleges érzelmekkel tölti fel a panel mozgását.

Finom árnyjáték

A beltéri egység hajlított paneljei olyan árnyékokat hoznak létre, amelyek tényleg életre keltik a Daikin Emurát, míg a kültéri hőszivattyú az árnyékokkal rejti el a forgó ventilátort.

A forma a működés szolgálatában

Az ívelt vonalak és a vonzó vizuális hatás mellett a Daikin Emura klíma panelmozgása is javítja a levegő elosztását a helyiségben. Tehát a jól ismert „forma a működés szolgálatában” tervezési nyilatkozat a Daikin Emura esetében igaz. Minden tervezési részlet jól átgondolt.

Keskeny dizájn

Szeretné a legtöbbet kihozni otthona teréből, és nem akarja, hogy a klímaberendezése minden figyelmet felkeltsen, igaz? A Daikin Emura mindössze 90 cm széles. Az ívelt kialakításnak köszönhetően az egység még karcsúbbnak tűnik, mint amilyen a valóságban.

3 színben kapható

DAIKIN EMURA FTXJ-AW MATT FEHÉR
DAIKIN EMURA FTXJ-AS EZÜST
DAIKIN EMURA FTXJ-AB MATT FEKETE
bg-image

C É L O M
A Z E G É S Z
É V E S
K É N Y E L E M__

A forma a működés szolgálatában... Ez a Daikin Emura esetében sem tér el. A klímaberendezést úgy tervezték, hogy tökéletes beltéri klímát teremtsen, és növelje otthoni kényelmét. A Daikin Emura nyáron hűvös, télen meleg levegőt biztosít, és otthonát a beltéri levegő megtisztításával teszi egészségessé. Lépjen be a Daikin Emura kényelmi zónájába…

Intelligens levegőáramlás

OPTIMALIZÁLT LÉGELOSZTÁS

Általában a klímaberendezések egyenes vonalúak. A Daikin Emura büszke a másságára. Az ívelt elülső és hátsó panelnek köszönhetően a beltéri egység egyedi 3D formájú. Az ívelt vonalak a harmonizált légáramlásra utalnak, és egyúttal kellemes vizuális hatást keltenek a belső térben.

Akusztikus kényelem

Élvezi az otthoni nyugalmat és csendet?
A Daikin Emura annyira zajtalan, hogy szinte elfelejti, hogy ott van. Egy speciálisan kialakított ventilátor optimalizálja a légáramlást a magas teljesítményszint érdekében alacsony zajszint mellett, így a Daikin Emura működés közben gyakorlatilag hallhatatlan.

Légtisztítás

Életünk 90%-át beltérben töltjük. A beépített légtisztító szűrőkkel és a Flash Streamer technológiával a Daikin Emura felfogja a porrészecskéket, lebontja az allergéneket és eltávolítja a kellemetlen szagokat, így jobb, tisztább levegőt biztosít. Így tartja egészségesen otthonát a Daikin Emura klímaberendezés.

K E Z E M B E N
T A R T O M
A Z I R Á N Y Í T Á S T
A M Í G
Á T N E M V E S Z I __

A Daikin Emura a jelenlétében optimális kényelmet biztosít. Természetesen egy gombnyomással vagy a képernyő megérintésével könnyedén átveheti az irányítást: kezelheti a Daikin Emurát felhasználóbarát távirányítóval, vagy bárhonnan, bármikor az intuitív Onecta alkalmazással okoseszközein keresztül.

Minimalisztikus dizájn

A Daikin Emura távirányító minimalista kialakítású ívelt vonalakkal, pixeles képernyővel és kék Daikin szemmel. Kompakt és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Egyszerűen rögzítheti a távirányítót a falhoz a mágnessel.

Felhasználóbarát vezérlés

Könnyedén szabályozhatja a beltéri klímát: a távirányító a legfontosabb funkciókra összpontosít. Az összes többi funkció könnyen elérhető a magától értetődő menüből vagy az intuitív Onecta alkalmazásból

Onecta alkalmazás

Nincs otthon? Az Onecta alkalmazással ez nem jelent gondot. Az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz. Így könnyedén módosíthatja a Daikin Emura beállításait okostelefonjával, bárhonnan, bármikor.

  • Vezérelheti a Daikin Emura légkondicionáló összes funkcióját
  • Hozzon létre különböző ütemezéseket és üzemmódokat
  • Kövesse a napi, heti vagy éves energiafogyasztást
  • Azonosítsa a ház szobáit, hogy könnyedén szabályozhassa a különböző egységeket

Csatlakoztassa a WiFi hálózathoz és az Onecta alkalmazással tervezze meg otthona tökéletes levegőjét.

bg-image

E N E R G I A H A T É K O N Y
V A G Y O K __

Legyen odakint rendkívül meleg, vagy hideg, a légkondicionálótól azt várjuk el, hogy egész évben ugyanolyan stabilan működjön. A Daikin Emura úgy lett kialakítva, hogy minden évszakban dolgozzon, és egész évben a legenergiahatékonyabb módon nyújtson kényelmet: A Bluevolution technológia kategóriájában a legjobb teljesítményt garantálja, alacsony környezetterheléssel és olcsó villanyszámlával

Kültéri egység

LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚK

A Daikin Emura újratervezett kültéri egységgel érkezik, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy a lehető legalacsonyabb legyen a környezetterhelés és a villanyszámlája. A felhasznált energia nagy része a kültéri levegőből, egy szabad és számtalanszor megújuló erőforrásból származik.

Bluevolution

A következő generációs R-32 hűtőközegnek köszönhetően a Daikin Emura képes csökkenteni a bolygóra gyakorolt hatását is. Az alacsonyabb globális felmelegedési potenciállal (GWP) működő R-32 hűtőközeg teljesítménye megegyezik a hagyományos hűtőközegekével, de magasabb energiahatékonyságot és alacsonyabb CO2 kibocsátást biztosít. Ezt hívjuk Bluevolution technológiának.

Egy pár vagy még több?

A Daikin Emura kompakt páros vagy több kültéri egységhez is csatlakoztatható. Melyik a számomra leginkább megfelelő megoldás? A tanúsított Daikin telepítő segít kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő kültéri egységet.

Kapcsolódó termékek

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra