DaikinStore-new1.jpg

Daikin márkabolt nyílik!

Találj rá kedvenc klímádra újonnan nyíló budapesti márkaboltunkban!                                           

NYITÁS: hamarosan    

Szolgáltatásaink

A Daikin márkabolt fűtési és hűtési megoldások széles választékát kínálja, több mint 300 négyzetméteren. Kellemes légkörben, prémium körülmények közt várunk, hogy szakértőink segítségével rátalálj az elkézeléseidnek leginkább megfelelő klímára. 

Teljes körű kivitelezés

Tanácsadás, tervezés, telepítés: munkatársaink az első perctől kezdve rendelkezésedre állnak, hogy szakértő támogatás mellett választhasd ki új klímaberendezésedet.

Széles választék

Márkaboltunkban tágas bemutatótérben válogathatsz a Daikin csúcstechnológiás megoldásai közül, melyeket az itt kialakított otthoni környezetben is tesztelhetsz.

Prémium kiszolgálás

Üzletünkben a tökéletes hőmérsékletről a Daikin klímaberendezések, a professzionális légkörről és a te kényelmedről pedig munkatársaink gondoskodnak.


Kínálat

Márkaboltunkban számtalan különböző modell közül választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő berendezést, melyeket otthoni környezetben tesztelhetsz. Amennyiben segítségre lenne szükséged a választásban, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Daikin Légkondícionáló Megoldások

Légkondicionálás

A Daikin szerteágazó légkondicionálási megoldásaival nemcsak hűtési, de fűtési megoldást is kínál a folyamatosan tiszta levegő biztosítása mellett. Több mint 90 év tapasztalat, a legjobb energiahatékonysági besorolások, megújuló energiák használata illetve a csendes és megbízható működés mind olyan tulajdonságok, amelyek magukért beszélnek. Élvezd Te is a kiemelkedő komfortszintet anélkül, hogy megterhelné a villanyszámládat!

Hőszivattyús megoldások

Daikin Altherma, a hőszivattyúk új generációja - Energiahatékony levegő-víz hőszivattyús megoldások, amelyek gondoskodnak otthonod fűtéséről, hűtéséről és használati melegvíz ellátásáról, legyen szó újépítésű vagy felújított ingatlanról. A Daikin széles hőszivattyús termékpalettáján mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Rendszereink napkollektorokkal kombinálhatók és a különböző okos otthonos megoldásokhoz integrálhatók. 

Daikin Hőszivattyús megoldások

Segítünk megtalálni a megfelelő Daikin megoldást!

Mindent egy kézből - Szakértőink teljes szolgáltatáscsomaggal várnak, hogy a tanácsadástól a kivitelezésig kísérjenek téged a tökéletes fűtési vagy hűtési megoldás megtalálásában. 

 

Elérhetőség

Hogyan jutsz el hozzánk?

Daikin Márkabolt

XIII. kerület Budapest, Váci út 80. (bejárat a Révész utca felől)
Promenade Gardens irodaház földszintje  

Autóval: fizetős parkolási lehetőség a könyékbeli utcákban

Tömegközlekedéssel: az M3-as metró Dózsa György úti megállójától 2 perc séta

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 10:00 - 15:00 
Szombat: 10:00 - 14:00 
Vasárnap: zárva

Elérhetőség

E-mail: markabolt@daikin.hu