Daikin Budapest Márkabolt

Daikin Márkabolt - Velünk egy fokkal minden jobb!

Prémium minőségű klímák, hőszivattyúk és légtisztítók

Már telefonos és online konzultációs lehetőséggel is

Széles választék, professzionális tanácsadás

Teljes körű kivitelezés

Mindent egy kézből!

Széles választék

Teszteld le vásárlás előtt!

48 órán belüli kapcsolatfelvétel

Foglalj időpontot!


Daikin Márkabolt

Kínálat

Kínálatunkban számtalan különböző modell közül választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő berendezést. Amennyiben segítségre lenne szükséged a választásban, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Daikin Légkondícionáló Megoldások

Légkondicionálás

A Daikin szerteágazó légkondicionálási megoldásaival nemcsak hűtési, de fűtési megoldást is kínál a folyamatosan tiszta levegő biztosítása mellett.

Daikin Hőszivattyús megoldások

Hőszivattyús megoldások

Daikin Altherma, a hőszivattyúk új generációja - Energiahatékony levegő-víz hőszivattyús megoldások, amelyek gondoskodnak otthonod fűtéséről, hűtéséről és használati melegvíz ellátásáról.

Daikin Streamer technológiás légtisztító

Légtisztítók

Hatrétegű szűrőrendszerrrel, elektrosztatikus HEPA-szűrővel és Flash Streamer technológiával a piacon lévő egyik leghatékonyabb légtisztító berendezés. (Termékbevezető Promóció 2020 ősszel - 15% kedvezmény minden légtisztítóra)

Daikin Virtuális Bemutatóterem

Látogass meg minket az otthonod kényelméből!

Segítünk megtalálni a megfelelő Daikin megoldást!

Mindent egy kézből - Szakértőink teljes szolgáltatáscsomaggal várnak, hogy a tanácsadástól a kivitelezésig kísérjenek téged a tökéletes fűtési vagy hűtési megoldás megtalálásában. 

Jelen vírushelyzetben már telefonos és online tanácsadással is várjuk ügyfeleinket - Viber, Messenger, FaceTime vagy MS Teams videóhívás is lehetséges, amin keresztül kollégáink a márkaboltból jelentkeznek be, és várják az érdeklődők kérdéseit, segítenek a megfelelő megoldás megtalálásában és átbeszélhetik akár a teljes Altherma hőszivattyú tervezés folyamatát is.

 

 

Daikin Márkabolt vezető Nagy Attila

Keresd üzletvezetőnket, Nagy Attilát!

E-mail: markabolt@daikin.hu

Telefon (nyitvatartási időben): +36 70 796 7709

vagy +36 1 464 4525

Daikin Márkabolt

XIII. kerület Budapest, Váci út 80. (bejárat a Révész utca felől)

Promenade Gardens irodaház földszintje  

Autóval: fizetős parkolási lehetőség a könyékbeli utcákban

Tömegközlekedéssel: az M3-as metró Dózsa György úti megállójától 2 perc séta

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 10:00-18:00

Szombat: 10:00-14:00

Vasárnap: Zárva

🎄 🎄🎄 Karácsonyi nyitvatartás:

december 24. és január 3. között zárva (első munkanap január 4. hétfő)

Óvintézkedések a Daikin Márkaboltban

Ha a telefonos/ online egyeztetésen túl személyesen is ellátogatnál hozzánk, az alábbi óvintézkedések betartása mellett várunk, hogy a tervezéstől a kivitelezésig segítsünk a klímavásárlás vagy fűtési rendszer vásárlása előtt: 

  • Kérjük, hogy viselj arcot és orrot eltakaró maszkot. Ha esetleg nem lenne nálad, akkor egyszer használatos maszkot biztosítunk a recepción. Kérjük továbbá, hogy ha betegség tüneteid észleled magadon, akkor inkább az online konzultáció mellett dönts.
  • Márkaboltunkba korlátozott számban engedünk be érdeklődőket. Az üzletben maximum 10 fő tartózkodhat (30 m2/fő). Kézfogás helyett egy mosollyal fogadjuk az érdeklődőket! 
  • Kérjük, hogy a 1,5 méter távolságot tartsd meg a látogatás során, az eladóktól és a többi érdeklődőtől egyaránt.  Zsebkendő hiányában javasoljuk a karhajlatba tüsszenteni vagy köhögni.

Kérjük, hogy lehetőség szerint az időpontfoglaló adatlap kitöltésével jelentkezz a boltlátogatásra, hogy minél felkészültebben és a lehető legnagyobb biztonságban fogadhassunk.