Skip to main content

Daikin Szerviz

Szakszerű szolgáltatások sorával segítjük Önt, hogy rendszere egész élettartama alatt osztálya legjobb teljesítményét nyújtsa.

A tökéletes beltéri klíma megvalósítása több, mint csupán egy egység megvásárlása és beszerelése. Ez az egész éves kényelem, energiahatékonyság, megbízhatóság és szabályozás eléréséről szól. A Daikinnél a kisegítő és karbantartási szolgáltatások választékát biztosítjuk, melyek segítenek elérni rendszere folyamatos optimális működését annak teljes élettartama alatt.

Optimális teljesítmény minimális költséggel

Terméktámogatási szolgáltatásaink révén a jól karbantartott berendezés a következőket garantálja:

Magasabb fokú energia-hatékonyság

Hosszabb élettartam

Megfelelés a legutóbbi jogi és szabályzói előírásoknak

Amit ajánlunk

bg-image

Beszállító és szolgáltató

A megfelelő klímamegoldás kiválasztásától az elindításon keresztül a figyelemmel kísérésig és karbantartásig: Daikin kész segíteni Önt a folyamat minden lépésénél. Nincs Daikin berendezése? Keressen meg bennünket, ebben az esetben is támaszkodhat a Daikin szolgáltatásaira az ügyfélszolgálatunk és szervizmérnökeink csapata segítségével.

bg-image

Beszállító és szolgáltató

A megfelelő klímamegoldás kiválasztásától az elindításon át a monitorozásig és karbantartásig, a Daikin készen áll arra, hogy a folyamat minden lépésénél támogatást nyújtson. Még ha nincs is Daikin berendezése, akkor is részesülhet Daikin szolgáltatásaiban, melyet az ügyfélszolgálati munkatársaktól, szakképzett munkatársainktól és szervizmérnökeinktől kaphat.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra