Termékcsaládok

Levegő-levegő hőszivattyú

Levegő-levegő hőszivattyúk: klímák

A hétköznapi nyelvhasználatban klímák valójában levegő-levegő hőszivattyúk, amik a kinti levegőt, mint megújuló energiaforrást használják a hatékony fűtéshez és hűtéshez.

Levegő-víz alacsony hőmérséklet

Levegő-víz alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk

A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű egységei levegő-víz hőszivattyús technológiát használnak a fűtéshez, hűtéshez és a meleg víz energiahatékony biztosításához.

Levegő-víz magas hőmérséklet

Levegő-víz magas hőmérsékletű hőszivattyúk

Az energiahatékony Daikin Althema magas hőmérsékletű hőszivattyúval könnyedén helyettesítheti a régi fűtés- és melegvízrendszert.

Hibrid hőszivattyú

Hibrid hőszivattyú

A Daikin Altherma hibrid hőszivattyúval hatékonyan ötvözi a megújuló és a hagyományos energiaforrásokat a fűtéshez, hűtéshez és meleg víz előállításához.

Föld-víz hőszivattyú

Geotermikus hőszivattyú

A Daikin geotermikus hőszivattyúi kivonják a talajból a hőt, így hatékonyan biztosítják a fűtést, a hűtést és meleg víz ellátását.

Használati meleg vizes hőszivattyú

Használati meleg vizes hőszivattyúk

Válassza a piacon elérhető, leginkább energiahatékony meleg vizes fűtőrendszert a használati meleg vizes hőszivattyúink közül!

Sky Air

Sky Air

A Daikin Sky Air teljes körű megoldást nyújtó légkondicionáló rendszer, amely fűtést, hűtést, szellőztetést és légtisztítást biztosít kis és közepes méretű épületekbe.

VRV

VRV

A Daikin VRV rendszerek teljes körű klímaszabályozást biztosítanak bármely nagy, vagy kis méretű épületbe. Eredeti, innovatív és energiahatékony Daikin termék.

Intelligens vezérlőrendszerek

Vezérlőrendszerek

Az otthonában a klíma központi online szabályozásától a több zónás épületfelügyeleti rendszerekig a Daikinnal mindig teljes mértékű szabályozással fog rendelkezni.

Szellőztetés

Szellőztetés

A kis hővisszanyerős rendszerektől a nagyméretű légkezelési egységekig a Daikin számos szellőztetési megoldást kínál a friss, egészséges és komfortos környezet biztosításához lakossági, kereskedelmi és ipari épületekhez.

air purification

Légtisztítás

A Daikin légtisztítók csökkentik az asztma és allergia tüneteit azáltal, hogy eltávolítják a port és pollent, továbbá egészséges környezetet biztosítanak a baktériumok és vírusok kiszűrésével.

Biddle légfüggöny

Biddle légfüggönyök

Előzze meg a hőveszteséget és tartson fenn a kellemes légkört az épületben a Biddle Air Curtains légfüggönyeinkkel.

Folyadékhűtő

Folyadékhűtők és légkezelő berendezések

A Daikin hatékony és megbízható vízhűtéses és léghűtéses hűtőket, illetve légkezelő egységeket és ventilátor-tekercs egységeket a kis és nagy igények számára.

Kereskedelmi mélyhűtés

Kereskedelmi mélyhűtés

A Daikin mélyhűtő rendszereit megbízható és hatékony ipari és kereskedelmi mélyhűtésre tervezték

Megoldások minden igényre

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!