Skip to main content

Hol található a Daikin?

Közép és Kelet-Európa 16 országában vagyunk jelen a régióban. Magyarországi központi irodánk és márkaboltunk Budapesten található. 

Daikin Central Europe

A jó ügyfélkapcsolat a bizalomról szól. A Daikin Central Europe a legnagyobb értékesítési és szervizhálózatot biztosítja a régióban a HVAC-R-szektorban*, amely magában foglalja Ausztriát, Albániát, Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Csehországot, Magyarországot, Koszovót, Montenegrót, Észak-Macedóniát, Moldovát, Lengyelországot, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát és Szlovéniát is.

* HVAC-R = Heating, Ventilation, Air-Conditioning, Refrigeration (avagy Fűtés, Szellőztetés, Légkondicionálás, Kereskedelmi hűtés)

 

A régiónk

Több mint 560 elkötelezett Daikin kollégánk van 16 országában.

Több mint 20 nemzetiség színesíti régiónkat.

Több mint 20 nyelven beszélünk.

9 EU és 7 nem EU tagországunk van.

Egy globális márkát képviselünk, amely jól ismeri a lokális piacokat és igényeket.

Több mint 2500 partnerünk van a régióban (értékesítő és telepítő partnercégek).

 

A Daikin Hungary vezetősége
Koczka András, ügyvezető igazgató-helyettes és
Zuggó Balázs, ügyvezető igazgató 

A Daikin 1991 óta van jelen Magyarországon.

A Daikin Central Europe részeként a Daikin Hungary folyamatos növekedésen ment át az elmúlt évetizedekben úgy létszám, mint forgalom és termékportfólió tekintetében is. Egy pár fős helyi képviseletből mára egy közel száz fős, tíz milliárd forint feletti forgalmú jelentős piaci szereplővé nőtte ki magát.

 

Tények és adatok

 • Több  mint 90 szakértő kolléga teljesíti az ügyfelek igényeit. 
 • Több mint 300 Daikin partner
 • Több mint 30 Home Comfort Expert partner 
 • A legnagyobb saját Szerviz részleg a régióban
 • Daikin Márkabolt 2020. május óta
 • Termékek, megoldások és szervizszolgáltatások széles választéka bármely épületméretre: a kis lakásoktól a nagy irodákon át, a kereskedelmi egységekig és nagyobb bevásárlóközpontokig, ipari létesítményekig
 • Magyarországon a Top3-ban a Split-ek, a hőszivattyúk, a folyadékhűtők és a VRF rendszerek piacán is
 • 1991 óta magyarországi leányvállalat (akkoriban Climex néven)

A Daikin ma egy megbízható márka Magyarországon, és büszkék vagyunk rá, hogy az építőipari szakma elismer bennünket, és előszeretettel alkalmazzák termékeinket, megoldásainkat és szolgáltatásainkat - ezáltal számos, ismert referenciát eredményezve.

Budapesti márkaboltunkban szakértő kollégáink örömmel állnak a lakossági érdeklődők rendelkezésére, akik a tanácsadástól, a tervezésen át a kiválasztásig, majd karbantartásig, szervizelésig mindent egy kézből kaphatnak meg.

 

A Daikin Central Europe régió térképen

  Daikin Central Europe anyavállalat

Bécs (Ausztria)

  Leányvállalatok, értékesítési irodák

Ausztria, Bulgária, Moldova, Szlovénia (Bécs), Horvátország, Bosznia-Hercegovina (Zágráb), Csehország (Prága), Magyarország (Budapest), Lengyelország (Varsó, Poznan, Gdansk, Katowice, Krakkó, Wroclaw), Románia (Bukarest), Szlovákia (Pozsony)

  Értékesítési kirendeltségek

Albania, North Macedonia, Kosovo (Gostivar, North Macedonia), Serbia, Montenegro (Belgrade, Serbia), Slovenia (Grosuplje)

  Raktárak

Austria (Enzersdorf an der Fischa), Bulgaria (Sofia)

 

 • Termékcsaládok

  Légkondícionálót vagy légtisztítót keresel, netán szellőztetőrendszert, vagy hőszivattyút, esetleg nagyteljesítményű folyadékhűtőt? Fedezd fel a Daikin széles termékportfólióját.
 • Megoldások

  A Daikin a fűtési és hűtési megoldások legnagyobb választékát kínálja bármely igényre. Tudj meg többet a Daikin energiahatékony megoldásairól, találd meg a számodra leginkáb megfelelőt!
 • Szervizszolgáltatás

  A klímaberendezések első számú gyártójaként számos kiegészítő szolgáltatást nyújtunk, amelyekkel biztosíthatja rendszere folyamatos magas szintű működését annak teljes élettartama alatt.

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra