Skip to main content

Multi-Split megoldások

Amikor a kevesebb több.

Keresd kedvezményes csomagajánlatunkat a Daikin Márkaboltban és országos partnerhálózatunknál 2024.03.30-ig. Részletek lentebb.

Miért érdemes a Multi-Split egységet választani?

Hűtés vagy fűtés több helyiségben, EGYETLEN kültéri egység felszerelésével!

Egy kültéri egység - diszkrét megjelenés

A Multi-Split rendszer a legkényelmesebb beltéri klímát biztosítja, miközben működése csendes, kialakítása pedig a legdiszkrétebb.

További részletek

Egyszerű karbantartás

A Multi-Split kevesebb karbantartást igényel és könnyebben telepíthető, mint a több kültéri egységből álló rendszerek.

További részletek

Korszerű és hatékony

A korszerű technológiának és a magas hatásfokú hűtőközegnek köszönhetően az egység kevesebb energiát fogyaszt, ezáltal hatékonyabban működtethető.

További részletek

Rugalmas kialakítás

Számos beltéri egységgel kompatibilis, egyszerre többfélével is, egyszerűen telepíthető és rugalmasan szabályozhatók az egységek helyiségenként. 

További részletek

Kedvezményes, klímaszezon előtti csomagajánlat

Bármely Multi-Split rendszer választása esetén egy beltéri klímát mi biztosítunk - mégpedig egy Comfora 3,5 kW-os egység formájában.

A Multi-Splittel a kevesebb most tényleg több!

A kedvezményes Multi-Split csomag elérhető a budapesti Daikin márkaboltunkban és országszerte viszonteladó partnereinknél 2024.03.30-ig!

Öt az egyben

5 indoor units including wall mounted, floor standing and concealed ceiling connected to an outdoor unit. Illustration.

Csatlakoztasson akár öt beltéri egységet egyetlen Multi-Split kültéri egységhez - bármely típusú és stílusú beltéri egységek lehetnek (oldalfali, parapetes, légcsatornás mennyezetbe rejtett).  

ÚJ Csupán egyetlen rendszer a melegvízhez és a légkondicionáláshoz

Csatlakoztasson egy használati melegvíz-tartályt és 3 beltéri egységet a multi kültéri egységhez, amely a hűtés-fűtés mellett a meleg víz készítésről is gondoskodik. Ideális megoldás nyaralókba! 

Tudjon meg többet

 

5 beltéri egység, ideértve a falra szerelt, a padlón álló és a rejtett mennyezeti egységeket, kültéri egységhez csatlakoztatva. Illusztráció

Illeszkedik életstílusához

A Multi-Split rugalmas megoldás, ideális a kis kültéri terekhez, ahol nem tudunk, vagy nem akarunk több kültérit elhelyezni pl. tető, terasz, erkély. Előnye: egy kültéri egységhez akár öt beltéri egység csatlakoztatható - bármely típusból vagy stílusból.

Olyan helyekre, ahol kevés hely áll rendelkezésre kint, viszont több helyiséget szeretne klimatizálni, klímával hűteni és/ vagy fűteni, a Multi-Split rendszer lesz az ideális megoldás.

  • Akár 5 külön helyiség klimatizálása egyetlen kültéri egységgel
  • A beltéri egységek mind lehetnek különbözőek és bármikor lecserélhetők, vagy ha a kültéri egység teljesítménye engedi, akár újabb beltéri is rácsatlakoztatható
  • Telepíttesse falra, tetőre vagy teraszra a Multi-Split kültéri egységet
  • Használja az Onecta alkalmazást az egyes helyiségek hőmérsékletének ütemezéséhez és változtatásához, vagy akár az energiafogyasztás nyomon követéséhez

Környezetbarát

bg-image

Termékfejlesztéseinknél folyamatosan azon dolgozunk, hogy a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve, a lehető legalacsonyabb energiafogyasztású és leginkább felhasználóbarát készülékeket fejlesszük és gyártsuk. A Multi-Split rendszer alacsony GWP értékű R-32 hűtőközeget és swing kompresszort használ, hogy a környezeti hatásokat akár 68 %-kal csökkentse a korábbi hűtőközegekhez és régebbi kompresszorokhoz képest. 

A++ ikon

Akár A++ fűtés módban

A+++ ikon

Akár A+++ hűtés módban

Diszkrét és csendes működés

bg-image

A Multi-Split megbízható, kompakt egység, amely kevesebb vezetékezési és csövezési munkával jár, mint a mono splitek telepítése (egy kültérihez egy beltéri), így kiváló választás olyan esetekben, amikor korlátozott hely áll rendelkezésre a kültéri egységnek. Az egység alacsony üzemelési zajszintje biztosítja, hogy nem fogja zavarni a mindennapi életet, és a városi zajszennyezést sem erősíti.

bg-image

Okos klímaszabályozás

A Multi-Split több módot kínál otthoni környezete szabályzására. Vezérelheti az egységet a távirányítóval, okostelefonján az Onecta alkalmazással, vagy akár hangvezérléssel is az Alexa vagy Google Home alkalmazásokon keresztül.

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra