Daikin Szerviz. A klímaberendezések szakértőjeként a Daikin örömmel segít a berendezések optimális körülmények közötti működtetésében.

Daikin Szerviz

A klímaberendezések első számú gyártójaként számos kiegészítő szolgáltatást nyújtunk, amelyekkel biztosíthatja rendszere folyamatos magas szintű működését annak teljes élettartama alatt.

installation_710x460.jpg

Tökéletes szerviz

A tökéletes beltéri klíma megvalósítása több, mint csupán egy termék megvásárlása és telepítése. Ez az egész éves kényelem, energiahatékonyság, megbízhatóság és szabályozás eléréséről szól. A Daikinnál a kisegítő és karbantartási szolgáltatások választékát tesszük elérhetővé, melyek segítenek elérni rendszere folyamatos magas szintű működését annak teljes élettartama alatt.

Optimális berendezés minimális költséggel

Terméktámogatási szolgáltatásainkon keresztül a jól karbantartott berendezés a következőket garantálja:

Nagyobb energiahatékonyság

Hosszabb élettartam

Megfelel a legújabb jogi- és szabályozási követelményeknek


Amit ajánlunk

Daikin | beszállító és szolgáltató

Beszállító és szolgáltató

A megfelelő klímamegoldás kiválasztásától az elindításon át a monitorozásig és karbantartásig, a Daikin készen áll arra, hogy a folyamat minden lépésénél támogatást nyújtson. Még ha nincs is Daikin berendezése, akkor is részesülhet Daikin szolgáltatásaiban, melyet az ügyfélszolgálati munkatársaktól, szakképzett munkatársainktól és szervizmérnökeinktől kaphat.