Szabályozza a nagy méretű épületek komfortszintjét és energiaköltségeit

Szabályozza az épület komfortszintjét és energiaköltségeit

A Daikin irodákhoz és a nagy épületekhez tervezett megoldásaiban alkalmazott energiatakarékos funkciókkal jelentősen csökkentheti üzemköltségeit.

Összpontosítson vállalkozására

A tökéletes klíma a legfontosabb számunkra. A Daikin klímaszabályozási megoldásaival Ön és alkalmazottai komfortos környezetben dolgozhatnak. Mi biztosítjuk Önnek a leginkább energiahatékony megoldást, így energiáit saját vállalkozására összpontosíthatja.

Fektessen be az energiahatékonyságba

A Daikin megoldásokba tett befektetéssel hosszútávon pénzt takaríthat meg. A fűtési és hűtési költségek az energiafogyasztás legalább 50%-át teszik ki, ami azt jelenti, hogy egy energiahatékony klímamegoldás telepítése jelentős hatással van a teljes energiaköltségekre.

energyefficiency_offices.png

Az Ön személyes Daikin képviselője

A lehető legjobb ügyfélszolgálat biztosítása érdekében  egyetlen Daikin kapcsolattartási pontot jelölünk ki a projektjéhez. Ez a képviselő azért van ott, hogy segítse Önt a projekt minden fázisában, a kezdeti ötletektől a telepítés utáni karbantartásig.

Teljes megoldás az épületében a klíma szabályozására

Az energiahatékony fűtéstől és légkondicionálástól a Building Management Systems rendszerekig számos klímaszabályozási megoldást kínálunk irodákhoz és nagy méretű épületekhez. Tudjon meg többet az épületében alkalmazható lehetőségekről.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

  • Minimalizálja a hideg és meleg levegő veszteséget a bejárathoz helyezett Biddle légfüggönnyel és realizáljon mintegy 72% megtakarítást azzal, hogy elektromos hálózat helyett hőszivattyúhoz kapcsolja a rendszert.
  • Az intelligens programok megkönnyítik a klímaszabályozást az egész épületben, továbbá minden funkciót kezelhet a beltérben az Épületszabályozó Rendszer (BMS) segítségével (fűtés, hűtés, elektromosság, világítás, liftrendszer stb.)

2. Irodatér

  • Az egyedülálló, teljesen lapos kazetta tökéletesen illeszkedik az álmennyezetbe, és csendes működésével nem zavarja az irodai munkát.
  • Penésztől és allergénektől mentes friss levegő!

3. Konferenciaterem

  • Magas beltér esetén a padlófűtés kiválóan alkalmas az alsóbb légtér felmelegítésére

4. Konyha & Mosdóhelyiségek

  • Könnyen integrálható forró víz megoldások konyhákhoz és mosdókhoz

5. Szerverszoba

  • A megbízható infrastruktúra -20°C hőmérsékletre hűti szerverszobáit.

6. Tárgyaló helyiség

  • Az intelligens szem az észlelt személyektől távolra irányítja a kifúvódó levegőt és automatikusan átkapcsolja az egységet energiatakarékos üzemmódra, vagy kikapcsolja azt, amikor észleli, hogy a szoba üres.

A beltéri hőleadókat arra tervezték, hogy észrevétlenül illeszkedjenek az iroda épületébe.

Kazettás egységek irodákba és nagy méretű épületekbe

Kazettás

A mennyezeti kazettás egységek optimális légáramlást biztosítanak bármilyen típusú kis és nagy térben úgy, hogy közben sem a falon, sem a padlón nem foglalnak helyet. A piacon elérhető legszélesebb termékválasztékkal épületéhez és a létesítmény beltéri kialakításához tökéletesen illeszkedő megoldást garantálunk.

Fedezze fel a teljesen sík, raszter méretű kazettás egységeket

Fedezze fel körbe kifúvós, kazettás egységeket

mennyezetbe rejtett egység irodákhoz

Álmennyezeti légcsatornázható

Az álmennyezeti egységek bármilyen enteriőrbe ideálisak, hiszen tökéletesen illeszkednek bármilyen beltérbe. Diszkréten, álmennyezet alá vannak beszerelve, és csak a szellőzőnyílások láthatók.

oldalfali egység irodába

Oldalfali

Oldalfali egységeink formatervéért nemzetközi elismerést kaptunk. Karcsú, elegáns megjelenésük stílusossá teszi a klímaszabályozást.

Mennyezet alatti burkolatos egységek irodákba és nagy méretű épületekbe

Mennyezet alatti burkolatos egységek

A mennyezet alatti kazettás egységeket sokoldalúságra terveztük. Ez az ideális megoldás olyan terekbe, ahol nincs álmennyezet, és a padlón is kevés hely van. Az egyénileg szabályozott lamelláknak és a különböző légbefúvási szögeknek köszönhetően bármely beltér klímaszabályozása gyerekjáték.

Padlón álló egységek irodákba és nagy méretű épületekbe

Padlón álló

A padlón álló egységek ideálisak a magas belmagasságú helyiségekhez. A padlóhoz való közelségük optimális a környezetük fűtésére vagy hűtésére.

Bővítheti vagy cserélje a meglévő klímarendszerét egyszerűen

A Daikin egységek "készen állnak a cserére". A magas energiamegtakarítással és minimális telepítési költséggel gyorsan megtérül a befektetése.

replacement_logo.png
A meglévő csővezetékeket és kábeleket újra felhasználja az irodák és nagy méretű épületek rendszereinek kiépítésére

A gyors beszerelésre tervezett, irodákban és nagy méretű épületekben használható rendszerek kialakításához újra felhasználhatja a meglévő csővezetékeket és vezetékeket,  ezáltal minimálisra csökkentheti a többletköltséget és a leállási időt. 

Csökkentse a beszerelési költségeket irodákban és nagy méretű épületekben

A rugalmasan telepíthető egységek, mint a Daikin teljesen sík, raszter méretű kazettás egység, közvetlenül illeszkedik a szabvány méretű mennyezeti nyílásokba, minimálisra csökkentve a beszerelési költségeket.

Integrálható 3-ik fél berendezéseibe irodákban és nagy méretű épületekben

Az intelligens Touch Manager egy kereskedelmi szabályzórendszer, amely 3-ik fél berendezéseibe integrálható.

A kis irodáktól a nagy felhőkarcolókig

Akár kis, akár nagy projekten dolgozik, épületének megfelelő fűtési és hűtési megoldásokat kínálunk. Találja meg a megfelelőt úgy, hogy kiválasztja az épületnek a méretét és szükségleteit.

 
office-small-710x460.png

Kis irodák

A Sky Air megoldások ideálisak a kis helyekhez, minden egység különálló vezérlővel rendelkezik.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Közepes méretű irodaépületek

A VRV megoldások minden klímaszabályozási igényt kielégítenek. Ideális a kis és közepes méretű terekhez, az egységek központi vagy egyéni szabályozási lehetőségeivel.

Office-large-710x460.png

Nagy méretű irodaépületek és felhőkarcolók

A folyadékhűtők és légkezelő berendezések optimális megoldást nyújtanak közepes és nagy méretű terekhez, és a központosított szabályzórendszerrel bármely klímaszabályozási igénynek megfelelnek.

Office-lobby-710x460.png

Nagy irodai előszobák

A Biddle légfüggönyök javítják a beltéri klíma stabilitását, csökkentve a fűtési és légkondicionálási veszteségeket. A Biddle légfüggönyök akár 72%-kal is növelhetik az energiahatékonyságot.

offices-controls.png

Intelligens szabályozás

A Business Management System és intelligens Touch Manager vezérlőkkel bárhol és bármikor szabályozhatja klímarendszerét. Választhat központi vagy helyi vezérlést, időzítési programokat állíthat be, optimalizálhatja az energiafogyasztást és egyszerűen integrálhatja harmadik fél berendezéseibe.

freshair.png

Friss levegő

Biztosítson friss és egészséges levegőt a légkezelő egységekkel. Ideális megoldást biztosítanak a közepes és nagy méretű terekhez és a légkondicionáló rendszeren belül az összes Daikin megoldással kompatibilisek.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

A Velocity eset

Ismerje meg, hogyan segített a Daikin a Velocity-nek környezet iránti elkötelezettségének javításában a Daikin VRV hővisszanyerő rendszer telepítésével.

VMD business centre

Fedezze fel, hogy hőszivattyúink teljes klímamegoldást nyújtanak Horvátország legmagasabb irodaépülete számára.

VMD business centre
Crystal torony

A Crystal torony esete

Fedezze fel, hogy a Daikin modern, energiatakarékos és sokoldalú légkondicionálási megoldást nyújt az egész épületnek.

A Torre Serenissima esete

Az olaszországi Veronában a 11 emeletes irodaépület, a Torre Serenissima tölti be a Brescia Padova autópálya központjának szerepét. Az elavult R-22 hűtési rendszerrel ellátott Torre Serenissimát teljes körűen felújítottuk, hogy hatékonyabb legyen az energiafelhasználása és magasabb fokú kényelmet biztosítson.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Rendelkezésére állunk!

A jól karbantartott HVAC rendszer hozzáadott értéket és folytonosságot nyújt. Ha lépéseket tesz telepített rendszere élettartamának meghosszabbítása érdekében, azzal biztosítja, hogy munkavállalói termelékenysége és egészsége töretlen marad.

Tudjon meg többet