Skip to main content

Szabályozza az épület komfortszintjét és energiaköltségeit

A Daikin irodákhoz és a nagy épületekhez tervezett megoldásaiban alkalmazott energiatakarékos funkciókkal jelentősen csökkentheti üzemköltségeit.

Összpontosítson vállalkozására

Összpontosítson vállalkozására

A tökéletes klíma a legfontosabb számunkra. A Daikin klímaszabályozási megoldásaival Ön és alkalmazottai komfortos környezetben dolgozhatnak. Mi biztosítjuk Önnek a leginkább energiahatékony megoldást, így energiáit saját vállalkozására összpontosíthatja.

Fektessen be az energiahatékonyságba

A Daikin megoldásokba tett befektetéssel hosszútávon pénzt takaríthat meg. A fűtési és hűtési költségek az energiafogyasztás legalább 50%-át teszik ki, ami azt jelenti, hogy egy energiahatékony klímamegoldás telepítése jelentős hatással van a teljes energiaköltségekre.

Az Ön személyes Daikin képviselője

Az Ön személyes Daikin képviselője

A lehető legjobb ügyfélszolgálat biztosítása érdekében  egyetlen Daikin kapcsolattartási pontot jelölünk ki a projektjéhez. Ez a képviselő azért van ott, hogy segítse Önt a projekt minden fázisában, a kezdeti ötletektől a telepítés utáni karbantartásig.

Teljes megoldás az épületében a klíma szabályozására

Az energiahatékony fűtéstől és légkondicionálástól a Building Management Systems rendszerekig számos klímaszabályozási megoldást kínálunk irodákhoz és nagy méretű épületekhez. Tudjon meg többet az épületében alkalmazható lehetőségekről.

A beltéri hőleadókat arra tervezték, hogy észrevétlenül illeszkedjenek az iroda épületébe.

Bővítheti vagy cserélje a meglévő klímarendszerét egyszerűen

A Daikin egységek "készen állnak a cserére". A magas energiamegtakarítással és minimális telepítési költséggel gyorsan megtérül a befektetése.

A meglévő csővezetékeket és kábeleket újra felhasználja az irodák és nagy méretű épületek rendszereinek kiépítésére

A gyors beszerelésre tervezett, irodákban és nagy méretű épületekben használható rendszerek kialakításához újra felhasználhatja a meglévő csővezetékeket és vezetékeket,  ezáltal minimálisra csökkentheti a többletköltséget és a leállási időt. 

Csökkentse a beszerelési költségeket irodákban és nagy méretű épületekben

A rugalmasan telepíthető egységek, mint a Daikin teljesen sík, raszter méretű kazettás egység, közvetlenül illeszkedik a szabvány méretű mennyezeti nyílásokba, minimálisra csökkentve a beszerelési költségeket.

Integrálható 3-ik fél berendezéseibe irodákban és nagy méretű épületekben

Az intelligens Touch Manager egy kereskedelmi szabályzórendszer, amely 3-ik fél berendezéseibe integrálható.

A kis irodáktól a nagy felhőkarcolókig

Akár kis, akár nagy projekten dolgozik, épületének megfelelő fűtési és hűtési megoldásokat kínálunk. Találja meg a megfelelőt úgy, hogy kiválasztja az épületnek a méretét és szükségleteit.

 
 • Kis irodák

  A Sky Air megoldások ideálisak a kis helyekhez, minden egység különálló vezérlővel rendelkezik.

 • Közepes méretű irodaépületek

  A VRV megoldások minden klímaszabályozási igényt kielégítenek. Ideális a kis és közepes méretű terekhez, az egységek központi vagy egyéni szabályozási lehetőségeivel.

 • Nagy méretű irodaépületek és felhőkarcolók

  A folyadékhűtők és légkezelő berendezések optimális megoldást nyújtanak közepes és nagy méretű terekhez, és a központosított szabályzórendszerrel bármely klímaszabályozási igénynek megfelelnek.

 • Nagy irodai előszobák

  A Biddle légfüggönyök javítják a beltéri klíma stabilitását, csökkentve a fűtési és légkondicionálási veszteségeket. A Biddle légfüggönyök akár 72%-kal is növelhetik az energiahatékonyságot.

 • Intelligens szabályozás

  A Business Management System és intelligens Touch Manager vezérlőkkel bárhol és bármikor szabályozhatja klímarendszerét. Választhat központi vagy helyi vezérlést, időzítési programokat állíthat be, optimalizálhatja az energiafogyasztást és egyszerűen integrálhatja harmadik fél berendezéseibe.

 • Friss levegő

  Biztosítson friss és egészséges levegőt a légkezelő egységekkel. Ideális megoldást biztosítanak a közepes és nagy méretű terekhez és a légkondicionáló rendszeren belül az összes Daikin megoldással kompatibilisek.

bg-image

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

  bg-image

  Claerhout Communication House office case

  Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

  bg-image

  A Velocity eset

  Ismerje meg, hogyan segített a Daikin a Velocity-nek környezet iránti elkötelezettségének javításában a Daikin VRV hővisszanyerő rendszer telepítésével.

   bg-image

   VMD business centre

   Fedezze fel, hogy hőszivattyúink teljes klímamegoldást nyújtanak Horvátország legmagasabb irodaépülete számára.

   bg-image

   A Crystal torony esete

   Fedezze fel, hogy a Daikin modern, energiatakarékos és sokoldalú légkondicionálási megoldást nyújt az egész épületnek.

    bg-image

    A Torre Serenissima esete

    Az olaszországi Veronában a 11 emeletes irodaépület, a Torre Serenissima tölti be a Brescia Padova autópálya központjának szerepét. Az elavult R-22 hűtési rendszerrel ellátott Torre Serenissimát teljes körűen felújítottuk, hogy hatékonyabb legyen az energiafelhasználása és magasabb fokú kényelmet biztosítson.

    bg-image

    Rendelkezésére állunk!

    A jól karbantartott HVAC rendszer hozzáadott értéket és folytonosságot nyújt. Ha lépéseket tesz telepített rendszere élettartamának meghosszabbítása érdekében, azzal biztosítja, hogy munkavállalói termelékenysége és egészsége töretlen marad.

    Tudjon meg többet

    További információk

    Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

    Segítségre van szüksége?

    További információk

    Segítségre van szüksége?

    További információk

    Segítségre van szüksége?

    Segítségre van szüksége?

    Aktuális híreink

    Tovább a Blogra

    Tovább a Referenciákra