Daikin Altherma HPC Lakossági

Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó

Stílusos beltéri egység az otthon kényelméért

A Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó egy parapetes egység, ami fűtésre és hűtésre is alkalmas

Altherma_HPC_bedroom.jpg

A Daikin Altherma hőszivattyús hőleadóval kiegészíthető a padló vagy felületfűtés; és helyettesítheti a régi, elavult radiátorokat. Alacsony hőmérsékletű hőszivattyúkhoz is csatlakoztatható, ha nagyobb hőleadási teljesítményt szeretnénk elérni. 

A parapetes hőleadó légáramlása

Mi az a hőszivattyús hőleadó?

A hőszivattyús hőleadó működése a radiátorhoz hasonlít, mivel mindkét típus az egység felmelegedésével adja le a hőt a helysiégnek. A radiátor esetében a hőleadás során meleg víz halad át a csöveken. A hőszivattyús hőleadó felgyorsítja a radiátor hőleadási folyamatát, mivel egy kis méretű ventilátor felgyorsítja a fűtési ciklust.

A hőszivattyú hőleadó a hagyományos radiátorokkal megegyező szobahőmérsékletet hoz létre, viszont a benne lévő vízhőmérséklet a radiátoros verzióhoz képest alacsonyabb, így az hosszú távon hozzájárul a tulajdonos közvetlen energiamegtakarításához.

PD2020_RD_RGB_long.png
Altherma HPC méretek

Kis méretek

A 135 mm-es mélységével ez a hőleadó bármely házban vagy lakásban könnyedén elhelyezhető.

Altherma HPC méretek - mélység
Altherma HPC zajszint

Diszkrét

Amikor az egység eléri a beállított hőmérsékletértéket, a folyamatosan moduláló ventilátor fokozatosan csökkenti a sebességét és ezáltal még halkabb lesz a működése. Alacsony fordulatszámon a hangnyomása 25 dB(A) 1 m távolságban.

Altherma HPC kombináció Daikin Altherma 3 választékkal

Tökéletes kombináció

Ez a parapetes hőleadó tökéletesen illik a Daikin Altherma 3 választékba.

Magas oldalfali kialakítás

FWXT-ATV3_ip1.jpg

A kompakt Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó egység dizájnos fém burkolatot kapott. Helytakarékosság szempontjából is kedvező lehet a falra szerelt változat. 

 

onthewall.png

Egyedülálló technológiai újdonság, hogy a mélysége csak 129 mm, így bármely lakóhelyiségbe könnyedén beilleszthető. 

Kisebb fűtési igény esetén az egység modulálja a légáramlást, ezzel lelassítva a ventilátor sebességét, és csökkentve a működési zajszintet is. 

 

És a rejtett kivitelezés

Fedezze fel,

mennyire diszkrét is

lehet egy hőleadó.

Rejtett
Rejtett
Rejtett
Rejtett
conceiled.png

A Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó 4 különböző módon telepíthető, így szinte bármilyen környezetben elhelyezhető. Az egység függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető. Mennyezeten történő, vízszintes elhelyezésnél 3 különböző lehetőség közül választhatunk

› Vízszintes fedőpanel és függőleges rács a levegő kimeneténél
› Vízszintes légbeszívó rács és függőleges rács a levegő kimeneténél
› Vízszintes beszívó és kifúvó rácsok a levegő kimeneténél

 

A Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó további előnyei

Szabályozás

A Daikin kiváló funkciókat biztosító, gyönyörű kialakítású vezérlők széles választékát kínálja.

Nagy teljesítmény gyorsan

A Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó a lakossági padlófűtés és a radiátorok előnyeit kombinálja. Nagy teljesítményű hűtést és fűtést biztosít gyorsan és ultra-alacsony hőmérsékleten (35/30° tartományban).

Modulált légáramlás

Kisebb fűtési igény esetén az egység modulálja a légáramlást, ezzel lelassítva a ventilátor sebességét, és a folyamat során csökkenti a működési zajszintet. A hagyományos BE/KI kapcsolható ventilátorok folyamatosan teljes sebességen üzemelnek, így azok lényegesen hangosabbak.

DC Inverter

A Daikin Altherma hőszivattyús hőleadó a legújabb technológiát használja annak érdekében, hogy a megbízható teljesítmény biztosítása mellett kevesebb elektromos áramot fogyasszon.