Skip to main content

Körbe kifúvós, kazettás egység

A Daikin 360 °-os Körbe kifúvós technológiája a legnagyobb kényelmet biztosítja a piacon és megnöveli az energiahatékonyságát akár 50 %-kal.

körbe kifúvós, kazettás, kereskedelmi
körbe kifúvós, kazettás, kereskedelmi

Az okos technológiák kellemes klímát hoznak létre

A 360°-os légáramlattal soha nem fog hideg huzatot vagy egyenletlen levegő eloszlást tapasztalni. Az intelligens szem érzékeli és eltereli a levegőt az emberekről, miközben a padlóérzékelői biztosítják az egyenletes hőmérsékletet a padlótól a mennyezetig.

Daikin Körbe kifúvós, kifúvós, kazettás egység magas hatékonysággal
Daikin Körbe kifúvós, kifúvós, kazettás egység magas hatékonysággal

A megnövelt energiahatékonyság megnöveli a megtakarításait

A körbe kifúvós, kazettás egységünk egyedülálló automatikusan tisztító szűrőpanellel van felszerelve, amely lecsökkenti a fenntartási költségeket és megnöveli az energiahatékonysági megtakarításait akár 50%-kal a normál kazettás berendezésekhez képest. Az intelligens szem automatikusan átkapcsolja a kazettát energiatakarékos módba, vagy lekapcsolja azt, amikor üres helyiséget érzékel, így lecsökkenti az energiaköltségeket akár 27%-kal.

bg-image

A rugalmas tervezésnek köszönhetően bármilyen helyiséggel vagy telepítéssel integrálható

A körbe kifúvós, kazettás egységünk a legalacsonyabb beépítési magassággal rendelkezik a piacon, így tökéletesen illeszkedik a mennyezetébe. A rugalmas kialakítás lehetővé teszi a 2-utas, 3-utas és 4-utas légáramlatokat, így akár a sarokba, a fal mellé, vagy szabálytalan alakú helyiségekbe is beépítheti.

bg-image

Egyszerű karbantartás

A körbe kifúvós, kazettás egységünk egy speciális automatikus tisztító szűrővel van felszerelve, amely biztosítja a folyamatos működést és akár 50%-kal megnöveli a hatékonyságot. A napi automatikus tisztítás során összegyűlt por egy dobozban tárolódik, amely akár 12 havi por tárolására is képes.

Felejtse el a létrákat és a tisztító szakembereket. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítsa a port a dobozból, hogy ráakasztja azt a szokásos porszívójára.

Valós megtakarítások

Wolverhampton, U.K.

Ez az üzlet, miután telepítette az automatikus tisztító kazettákat az energiafogyasztás 50%-kos visszaesését tapasztalta a korábbi hagyományos megoldáshoz hasonlítva.

bg-image

Kényelemre tervezve

Az intelligens szem jelenlét szenzorokat használ arra, hogy érzékelje és elterelje az emberekről a légáramlatot és kiküszöbölje a hideg huzatokat. A rendszer automatikusan átkapcsol a energiahatékony módba vagy kikapcsol, ha érzékeli, hogy a helyiség üres. A további padló érzékelők biztosítják, hogy a hőmérséklet egyenletes legyen a padlótól a mennyezetig.

Kiegyensúlyozott légáramlatok

A 360°-os működés biztosítja a tökéletesen kiegyensúlyozott elosztást és ezzel együtt megszünteti holtpontokat. A függőleges auto-swing rendszer automatikusan egyenletesen osztja el a levegőt az egész helyiségben és lecsökkenti a hőmérséklet ingadozásait. Ez kevesebb be/ki ciklust eredményez, amivel lecsökken az energiafogyasztása és nő a megtakarítása.

A piacon kapható legszélesebb panelválaszték

A fehér és fekete színben elérhető Körbe kifúvós, kazettás egység bármely belső térbe illik.

7 különböző panel a dizájner, automatikusan tisztuló és standard verziókban, így bármely igény esetén megfelel, legyen a hagyományos vagy poros környezetben.

Dizájner panelek fehér és fekete színben

Dizájner panelek fehér és fekete színben

› A dizájner panelek új vonala elrejti a légbeszívó rácsokat, így a készülék még stílusosabb külső kap

› 360°-os légáramlattal, széles lamellákkal és opcionális intelligens érzékelőkkel

Automatikusan tisztuló panelek fehér és fekete színben

Automatikusan tisztuló panelek fehér és fekete színben

› Az egyedi Daikin automatikusan tisztuló kazettás egység széles lamellákkal és opcionális intelligens érzékelőkkel

› Finomhálós panel a pornak erősen kitett területekre (pl. ruhaüzletek és könyvesboltok)

Standard panelek fehér és fekete színben

Standard panelek fehér és fekete színben

› Az egyedi Daikin körbe kifúvós, kazettás egység 360°-os légáramlattal, széles lamellákkal és opcionális intelligens érzékelőkkel

Kapcsolódó termékek

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra