A légkondicionáló megoldások vezető gyártója

A légkondicionáló megoldások vezető gyártója

Energiahatékony légkondicionáló egységeink széles választéka egész évben megfelelő hűtést és fűtést biztosít Önnek.

a jövő energiahatékony technológiái

A jövő energiahatékony technológiái

Hűtési megoldásainkat a piacon a legjobb energiahatékonysági osztályba sorolták. Hangsúlyt fektetünk a megújuló energiákra és az innovatív technológiákra, például az inverterekre és hővisszanyerésre, így egy átfogó megoldás előnyeit élvezheti, amely jelentősen maximalizálja a befektetés megtérülését. A környezetbarát klímaszabályozó megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünk garantálja, hogy a Daikin egységei nem csak megfelelnek a törvényben rögzített normáknak, hanem évekkel előtte vannak.

kiváló légkondicionáló berendezés dizájn - emura

A jó formaterv észrevétlen marad

A számos különböző típusú egység és kialakítási lehetőség révén olyan klímarendszert hozunk létre Önnel együttműködve, amely észrevétlenül illeszkedik a beltér kialakításába.

légkondicionálás optimális komforttal

Középpontban a komfort

Légkondicionálóink nem csak a levegőt hűtik, ennél sokkal többre képesek. Gondosan egyensúlyban tartják a hőmérsékletet, a fűtést, a páratartalom szintjét és a levegő tisztaságát, hogy a lehető legmagasabb komfortszintet biztosítsák Önnek.

légkondicionálás szabályozás

Kezelje az energiafelhasználását

Úgy véljük, hogy a klímaszabályozásnak egyszerűnek, intuitívnak, intelligensnek és energiahatékonynak kell lennie. Akár otthonába, akár vállalkozásához keres megoldást, klímaszabályozó rendszerek széles választékát kínáljuk.

Air conditioning split system for one room

Egy helyiség

 • Split rendszer
 • 1 kültéri egységhez 1 beltéri egység csatlakoztatható
 • 1 helyiség fűtéséhez és hűtéséhez
 • Egyszerű beszerelés
multi-split airconditioning for your home

Lakásba

 • Multi-split rendszer
 • 1 kültéri egységhez 9 beltéri egység csatlakoztatható
 • Fűtés, hűtés és meleg víz előállítás 9 különböző helyiségben
 • Egyéni szabályozás
légkondicionálás kereskedelmi épületekhez

Kereskedelmi és ipari létesítmények

 • Direct Expansion (DX) és víz-alapú rendszerek
 • 1 kültéri rendszerhez korlátlan számú beltéri egység csatlakoztatható
 • Fűtés, hűtés, szellőztetés és meleg víz előállítás
 • Egyéni zóna- és helyiség szabályozás
 • 10MW-ot meghaladó hűtési kapacitás

Különböző kialakítási lehetőségek az adott beltérhez

FTXA-AW_1_01.4_installation-pictures.jpg

Oldalfali

Oldalfali egységeink kiváló formatervéért nemzetközi elismerést kaptunk. Karcsú, elegáns megjelenésük stílusossá teszi a klímaszabályozást.

padlón álló légkondicionáló berendezés

Padlón álló

A padlón álló egységek egy hagyományos radiátorhoz hasonlóan áramoltatja a hűvös levegőt, vagy sugározza a hőt. Kifinomult vonalvezetése tökéletesen illeszkedik szinte bármely modern lakás enteriőrjébe.

conceiled-ceiling.png

Álmennyezeti légcsatornázható

Az álmennyezeti egységek bármely térbe ideálisak, hiszen tökéletesen illeszkednek bármilyen beltérbe. Diszkréten, álmennyezet alá vannak beszerelve, hogy csak a szellőzőnyílások látszanak.

kazettás légkondicionáló berendezés

Kazettás

A mennyezeti kazettákat úgy alakítottuk ki, hogy optimális légáramlást biztosítsanak minden fajta kis és nagy térben úgy, hogy közben sem a falon, sem a padlón nem foglalnak helyet. A piacon elérhető legszélesebb termékválasztékkal épületéhez és a létesítmény beltéri kialakításához tökéletesen illeszkedő megoldást garantálunk.

ceiling-suspended.png

Mennyezet alatti burkolatos

A mennyezet alatti kazettákat rugalmas kialakításra terveztük. Ez az ideális megoldás olyan terekbe, ahol nincs álmennyezet, és a padlón is kevés hely van. Az egyénileg szabályozott lamelláknak és a különböző légbefúvási szögeknek köszönhetően bármely beltér klíma-szabályozása gyerekjáték.

Légkondicionálás minden fajtájú épülethez

Akár lakástulajdonos, kereskedő vagy szállodai igazgató, a Daikin hőszivattyúk megfelelő hűtést biztosítanak Önnek. Kezdje velünk a projektjét azzal, hogy kiválasztja az épület típusát.