A légkondicionáló megoldások vezető gyártója

A légkondicionáló megoldások vezető gyártója

Energiahatékony légkondicionáló egységeink széles választékának köszönhetően mindig talál igényeinek megfelelő hűtési és fűtési megoldást.

a jövő energiahatékony technológiái

A jövő energiahatékony technológiái

Hűtési megoldásainkat a piacon a legjobb energiahatékonysági osztályba sorolták. A megújuló energiákra és az innovatív technológiákra fordítjuk figyelmünket, így Ön teljes megoldást kap, amely biztosítja befektetése legjobb megtérülését. Az energiahatékony klímaszabályozó megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünk garantálja, hogy a Daikin egységei nem csak megfelelnek a törvényben rögzített normáknak, hanem évekkel előtte vannak.

A jó formaterv észrevétlen marad

Beltéri egységeink széles választékának és a formatervezési lehetőségeknek köszönhetően mindig talál otthona belső teréhez illő klímamegoldást.

légkondicionálás optimális komforttal

Középpontban a komfort

Légkondicionálóink nem csak a levegőt hűtik, ennél sokkal többre képesek. Gondosan egyensúlyban tartják a hőmérsékletet, a fűtést, a páratartalom szintjét és a levegő tisztaságát, hogy a lehető legkomfortosabb beltéri klímát biztosítsák.

légkondicionálás szabályozás

Könnyen kezeli energiafelhasználását

Úgy véljük, hogy a klímaszabályozásnak egyszerűnek, okosnak és energiahatékonynak kell lennie. Akár otthonába, akár vállalkozásához keres megoldást, számos rendszert kínálunk, amelyek segítik Önt, hogy szabályozhassa a beltéri klímát.

Split légkondicionáló rendszer egy helyiséghez

Egy helyiséghez

Az egyszeres split rendszer egy beltéri egységet egy kültéri egységhez kapcsol, ez könnyen telepíthető, és a hűtés és fűtés egyszerű.

multi-split légkondicionálás lakásokba

Az Ön egész otthona számára

A Daikin levegő-levegő hőszivattyúkkal akár öt beltéri egységet is kapcsolhat egy kültéri egységhez, öt különböző helyiség hatékonyan hűtéséhez vagy fűtéséhez. Az egyes helyiségek hőmérséklete külön szabályozható.

ÚJ: Csatlakoztasson egy használati melegvíz-tartályt és 3 beltéri egységet a levegő-levegő hőszivattyújához.

légkondicionálás kereskedelmi épületekhez

Kereskedelmi és ipari épületekhez

A Daikin Direct Expansion (DX) és vízalapú rendszere korlátlan számú beltéri egységet köt össze egy kültéri egységgel a hűtéssel, fűtéssel, szellőztetéssel és melegvízzel történő ellátáshoz. Az egyes helyiségek és zónák hőmérséklete külön szabályozható.

Különböző kialakítási lehetőségek az adott beltérhez

FTXJ-AW_02_001.jpg

Oldalfali egységek

A Daikin falra szerelhető egységei számos különböző stílusban és konfigurációban kaphatóak, és nemzetközileg elismerik mindet kiváló értékük és formatervezésük miatt.

padlón álló légkondicionáló berendezés

Padlón álló egységek

A Daikin padlón álló egységei lágy formatervezésüknek és kompakt méretüknek köszönhetően kitűnő komfortot és stílust hoznak.

conceiled-ceiling.png

Álmennyezeti, légcsatornázható egységek

A Daikin álmennyezeti egységei bármely térbe ideálisak, hiszen tökéletesen illeszkednek bármilyen beltérbe. Diszkréten, álmennyezet alá vannak beszerelve, és csak a szellőzőnyílások láthatók.

kazettás légkondicionáló berendezés

Mennyezeti kazetták

A Daikin mennyezeti kazettás egységek optimális légáramlást biztosítanak bármilyen méretű térben úgy, hogy közben sem a falon, sem a padlón nem foglalnak helyet. A Daikin a piacon elérhető legszélesebb termékválasztékkal épületéhez és a létesítménye beltéri kialakításához tökéletesen illeszkedő megoldást kínál.

ceiling-suspended.png

Mennyezetre függesztett kazetták

Mennyezetre függesztett kazettáink jelentik az ideális megoldást olyan helyiségekben, ahol nincs álmennyezet, és a padlón is kevés hely van. Az egyedileg szabályozott lamelláknak és a különböző szögeknek köszönhetően bármely beltérben könnyen alkalmazhatóak.

Légkondicionálás minden épülethez

Legyen Ön lakástulajdonos, vezessen üzletet vagy szállodát, a Daikin légkondicionálók kellemes hűvös klímát biztosítanak Önnek és vendégeinek. Kezdje velünk a projektjét azzal, hogy kiválasztja az épület típusát.