Skip to main content

A légkondicionáló megoldások vezető gyártója

Energiahatékony légkondicionáló egységeink széles választékának köszönhetően mindig talál igényeinek megfelelő hűtési és fűtési megoldást.

a jövő energiahatékony technológiái
a jövő energiahatékony technológiái

A jövő energiahatékony technológiái

Hűtési megoldásainkat a piacon a legjobb energiahatékonysági osztályba sorolták. A megújuló energiákra és az innovatív technológiákra fordítjuk figyelmünket, így Ön teljes megoldást kap, amely biztosítja befektetése legjobb megtérülését. Az energiahatékony klímaszabályozó megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünk garantálja, hogy a Daikin egységei nem csak megfelelnek a törvényben rögzített normáknak, hanem évekkel előtte vannak.

kiváló légkondicionáló berendezés dizájn - emura

A jó formaterv észrevétlen marad

Beltéri egységeink széles választékának és a formatervezési lehetőségeknek köszönhetően mindig talál otthona belső teréhez illő klímamegoldást.

légkondicionálás optimális komforttal
légkondicionálás optimális komforttal

Középpontban a komfort

Légkondicionálóink nem csak a levegőt hűtik, ennél sokkal többre képesek. Gondosan egyensúlyban tartják a hőmérsékletet, a fűtést, a páratartalom szintjét és a levegő tisztaságát, hogy a lehető legkomfortosabb beltéri klímát biztosítsák.

légkondicionálás szabályozás
légkondicionálás szabályozás

Könnyen kezeli energiafelhasználását

Úgy véljük, hogy a klímaszabályozásnak egyszerűnek, okosnak és energiahatékonynak kell lennie. Akár otthonába, akár vállalkozásához keres megoldást, számos rendszert kínálunk, amelyek segítik Önt, hogy szabályozhassa a beltéri klímát.

Split légkondicionáló rendszer egy helyiséghez

Egy helyiséghez

Az egyszeres split rendszer egy beltéri egységet egy kültéri egységhez kapcsol, ez könnyen telepíthető, és a hűtés és fűtés egyszerű.

multi-split légkondicionálás lakásokba

Az Ön egész otthona számára

A Daikin levegő-levegő hőszivattyúkkal akár öt beltéri egységet is kapcsolhat egy kültéri egységhez, öt különböző helyiség hatékonyan hűtéséhez vagy fűtéséhez. Az egyes helyiségek hőmérséklete külön szabályozható.

ÚJ: Csatlakoztasson egy használati melegvíz-tartályt és 3 beltéri egységet a levegő-levegő hőszivattyújához.

légkondicionálás kereskedelmi épületekhez

Kereskedelmi és ipari épületekhez

A Daikin Direct Expansion (DX) és vízalapú rendszere korlátlan számú beltéri egységet köt össze egy kültéri egységgel a hűtéssel, fűtéssel, szellőztetéssel és melegvízzel történő ellátáshoz. Az egyes helyiségek és zónák hőmérséklete külön szabályozható.

Különböző kialakítási lehetőségek az adott beltérhez

Légkondicionálás minden épülethez

Legyen Ön lakástulajdonos, vezessen üzletet vagy szállodát, a Daikin légkondicionálók kellemes hűvös klímát biztosítanak Önnek és vendégeinek. Kezdje velünk a projektjét azzal, hogy kiválasztja az épület típusát.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra