Skip to main content

VRV IV C+ sorozat

A leghidegebb éghajlatra tervezve

Magas fűtési teljesítmény

Magas fűtési teljesítmény

A VRV hőszivattyú még a legextrémebb éghajlaton is melegen tartja épületeit, és a bérlőket.

A forró gáz kimeneti cső megelőzi a jég lerakódását és csökkenti a leolvasztási ciklusok számát.

A gőz-befecskendező kompresszor egyedi visszacsapószelepe garantálja a folyamatos maximális kapacitást akár alacsony terhelés esetén is.

Magas szezonális hatékonyság

A magas szezonális hatékonyság biztosítása érdekében, és részleges terhelés esetén a kompresszor egyedi szívónyomás-szabályozó portot alkalmaz. Ez garantálja, hogy alacsony terhelés esetén a mozgatható tekercs elég nyomást biztosít annak megelőzéséhez, hogy a hűtőközeg a kompresszorba szivárogjon, ezzel alacsony terhelésnél is növeli a hatékonyságot.

Mindezek mellett az energiapazarlás megelőzése érdekében az egyedülálló változó hűtőközeg hőmérséklet szabályozza a hűtőközeg hőmérsékletet.

Magas szezonális hatékonyság
Erp-megfelelőség

Igazán hatékony

A legtöbbet eladott beltéri egységeinkben teszteltük, és az elvégzett mérések szerint biztos lehet benne, hogy VRV egységünk a valóságban is olyan teljesítményt produkál, mint papíron. Tudjon meg többet hatékony egységeinkről a szabadon elérhető weboldalunkon.

Teljes körű HVAC megoldás épülete számára

Könnyen csatlakoztatható különböző stílusos belső egységekhez, forróvizes hydro-dobozokhoz, Biddle légfüggönyökhöz és szellőzéstechnikai egységhez, az VRV IV C+ sorozat teljes megoldást kínál épületéhez. Jellemzőinek köszönhetően a Daikin VRV IV megteremti a tökéletes beltéri klímát és komfortérzetet, ilyen jellemző például a változó hűtőközeg hőmérséklet.

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra