Skip to main content

Változó hűtőközeg hőmérséklet

A legnagyobb innováció az inverteres kompresszor óta

Az inverteres kompresszor sikerét követően a változó hűtőközeg hőmérséket technológiával továbbra is a HVAC-R iparág vezetői vagyunk az energiahatékonyságban. A VRV és Sky Air rendszerekhez tervezett változó hűtőközeg hőmérséklet az inverter sebességét és a hűtőközeg hőmérsékletét folyamatosan a hűtési és fűtési igényekhez igazítja, ezáltal a legmagasabb szezonális hatékonyságon teljesíti az épület klímaszabályozási igényeit.

A változó hűtőközeg hőmérséklet kiemelt előnyei

  • 28%-kal jobb szezonális hatékonyság
  • Az első időjárásfüggő szabályozás a piacon
  • A magasabb levegő kifúvási hőmérséklettel megakadályozza a hideg légáramlatok kialakulását, garantálva az ügyfelek elégedettségét és komfortját

Hogyan működik?

A változó hűtőközeg hőmérséklet a rendszer működését automatikusan az adott épület és klíma igényeihez igazítja, miközben jelentősen csökkenti az energiaköltségeket és javítja a komfortszintet. A legmagasabb szintű szezonális hatékonyság eléréséhez a rendszer kapacitását az inverteres kompresszor sebességével és a hűtőközeg elpárologtatási (Te), valamint kondenzálási (Tc) hőmérsékletének változtatásával szabályozza.

Bevált technológia

A változó hűtőközeg hőmérséklet sikerének felméréséhez egy tanulmányban összehasonlítottuk a VRV IV (változó hűtőközeg hőmérséklettel) és a VRV III (változó hűtőközeg hőmérséklet nélkül) teljesítményét. A tanulmány eredményei szerint a VRV IV sokkal hatékonyabb mint a VRV III. Hűtési üzemmódban a VRV IV akár 60%-kal kevesebb energiát fogyasztott, míg az átlagos fűtési energia megtakarítás elérte a 20%-ot.

Tudjon meg többet a változó hűtőközeg hőmérséklet technológiával működő termékeinkről

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra