Skip to main content

VRV IV S-sorozat

A legkompaktabb VRV

bg-image

Ragaszkodjon a kompakt kialakításhoz

A VRV IV S-sorozatú elől kifúvós egységeink vékonyabbak és sokkal kompaktabbak mint bármelyik más VRV egység, ami azt jelenti, hogy mindenben eleget tesz az esztétikai és törvényi elvárásoknak. A legújabb energiatakarékossági technológiákkal felszerelt és számtalan vékony kialakítású ipari és háztartási egységhez csatlakoztatható VRV IV S-sorozat berendezései teljes körű megoldást nyújtanak légkondicionáláshoz és ideálisak korlátozott külső tér esetén.

bg-image

Helytakarékos kivitel

A Daikin VRV IV S-sorozat minden idők legkompaktabb VRV légkondicionálási megoldását nyújtja. A mindössze 823 mm hosszúságú egység elég rövid ahhoz, hogy diszkréten elférjen az ablakok alatt, ahol gyakorlatilag láthatatlan marad és így a lehető legjobb egység tetőre és teraszra telepítéshez. Az egység elől kifúvós, ezért a minimálisra csökkentett légturbulencia miatt nincs szükség csővezetékre.

Széles választék, számos funkció

Diszkrét megjelenésük mellett a VRV IV S-sorozat egységek egyedülálló előnyöket is nyújtanak. A számos egyedi tervezésű vagy háztartási rendszerhez egyszerűen csatlakoztatható, kis helyigényű egységek széles választékával a VRV IV S-sorozat tökéletes beltéri klímát biztosít a standard VRV IV komfort funkcióival, többek között a változó hűtőközeg hőmérsékletű technológiával.

Változó hűtőközeg hőmérsékletű VRV IV S Series
Forgásban lévő gazdaság

Bezárul a kör: úton a forgásban lévő gazdaság felé

A létező hűtőközegek ismételt felhasználásával éves szinten több mint 150.000 kg tiszta gáz felszabadulása kerülhető el.

A VRV IV+ hővisszanyerő rendszerek és a VRV IV S-sorozat egységei már elérhetőek a hitelesített visszanyert hűtőközeg-allokációval. Pozitív döntés a környezet számára, ha a Daikin VRV L∞P termékét választja!

A legkompaktabb VRV IV s-sorozat

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra