Skip to main content

A légkondicionáló az otthon alapvető tartozéka

Kamarás Iván az egyik legnépszerűbb színművészünk: 2007-ben Jászai Mari-díjjal ismerték el, és többször az év férfi színészévé választották. Jó ideje megmutatta énektudását is, első albuma 20 éve jelent meg. Tavaly az Egy fess pesti este című koncertjével hívta fel magára a figyelmet, ami jelenleg az ország legsikeresebb színész koncertje. Tetőtéri lakásában nélkülözhetetlennek tartja a légkondit.

Mivel telt az elmúlt néhány hónap a márciusi színházbezárások óta?

Elsősorban gőzerővel készültünk a csapattal az Egy Újabb Fess Pesti Estére, július 18-ra. A Városmajori Szabadtéri Színpadon játszunk, a magyar filmgyártás aranykorának legjobb dalai csendülnek fel gypsy-swing stílusban. Budapest Bár és Hot Jazz Band szerű, ha muszáj valamihez hasonlítani. Végig reménykedtünk abban, hogy megtarthatjuk a koncertet. Örültünk, amikor kiderült, hogy nem online, hanem élőben adhatjuk elő, és végre személyesen találkozhatunk a közönséggel.

A karantén alatt folyamatosan gyakoroltunk, új számokat tanultunk. És persze a technikának köszönhetően online próbáltunk, ami az elején inkább vicces volt, mint hatékony. De aztán belerázódtunk.

A karantén alatt zongorázni is tanultam, online orosz óráim voltak és jógáztam.

Miért Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja az est két vendégszereplője?

Szonját és Esztert is régóta ismerem, ám úgy alakult, hogy eddig nem sokat dolgozhattunk együtt. Most jött el a pillanat, már nagyon várjuk a közös munkát.

Hogyan épült fel az Egy Újabb Fess Pesti Este műsora?

Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, az Egy fess pesti este új fejezete.  A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar filmgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvecekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom,  az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább. A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND kiváló zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva, de eredeti szépségüket megőrizve.  Én pedig  a dalok között sok-sok kulisszatitkot árulok el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék féltett kincsei. Mindezt sok humorral, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek…Kiváló szórakozás és sok újdonsággal teli este azoknak is, akik már voltak Egy fess pesti este koncerten és azoknak is, akik még nem.

Vár Önre egy másik nagy munka is…

Igen, a Mintaapák Szalay Gézája leszek.

Hogyan lehet pihenni egy ennyire sűrű időszakban?

Az aktív pihenés híve vagyok, rendszerint jövök-megyek, igyekszem fejleszteni magam. A jelszavam az, hogy soha nincsen késő elkezdeni valamit. Így megtanultam főzni az elmúlt hónapokban. Imádom a thai konyhát, thai jellegű és magyaros ételeket is készítek. Gyakorlatilag a nulláról kezdtem húsvétkor, egy sonkával kezdődött az én főzésem története. Ma már része a mindennapjaimnak, jó érzés, hogy meg tudom csinálni.

Az otthoni felkészülés és főzés körülményeihez mit tud hozzátenni egy klímaberendezés?

Rengeteget! Tetőtérben lakom, kétszintes lakásban, a felső szinten laknak a gyerekek, ott nagyon meleg tud lenni. A légkondicionáló ma már alapvető és megkerülhetetlen tartozéka az otthonunknak. Fontos, hogy otthon egészséges körülmények között lehessünk, komfortosan érezzük magunkat és tiszta legyen a levegő.

 

Nyerj Daikin klímát a nyári hőségben!

Töltsd fel a kedvenc hőmérsékleted az ország nagy klímatérképére és szállj versenybe a Daikin klímáért.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra