Skip to main content

VRV IV i-sorozat

A láthatatlan VRV megoldás.

bg-image

Hiába keresel, rejtve maradok.

Kompakt kialakításával a beltéri telepítésre tervezett egyedülálló VRV IV i-sorozat berendezései annyira diszkrétek, hogy gyakorlatilag láthatatlanok így ideálisak bevásárlóközpontokba és zajérzékeny környezetekbe. Mivel nincs szükség tetőre szerelt vagy kültéri egységre, könnyebb megkapni az épületengedélyt is hozzájuk, így vállalkozását gyorsabban elindíthatja.

bg-image

Páratlan rugalmasság

A két részre osztott VRV IV i-sorozat rendkívül rugalmas és egyszerűen telepíthető. Helyezze a pehelysúlyú hőcserélő egységet (1) az álmennyezetre és szerelje fel a kompakt kompresszor egységet (2) az irodai mellékhelyiségbe, tárolóba vagy konyhába. Elkerülheti a tetőre vagy hátsó udvarba szerelést anélkül, hogy értékes kereskedelmi felületet áldozna fel.

bg-image

Észrevétlen marad

A VRV IV i-sorozat egységei gyakorlatilag láthatatlanok és alacsony zajszintjük miatt észrevehetetlenek. A forgalmas területekre ideális - például bevásárlóközpontokba - és a kompresszor zaja nem haladja meg egy hűtőszekrény zaját, míg a hőcserélő észrevétlen marad a városi környezetben. Dekorációs elemekkel teljesen elrejtheti a berendezés rácsait, vagy integrálhatja az épület dizájnjával, így az láthatatlan marad.

bg-image

Egyszerű karbantartás

Minden karbantartást igénylő alkatrész könnyen elérhető a kompresszor dobozában. A műszaki szakemberek könnyen ellenőrizhetik az egységet normál munkaidőben anélkül, hogy zavarnák a kereskedelmi tevékenységet.

Egyedülálló, szabadalmazott technológiák

A VRV IV i-sorozat három egyedi és szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, hogy a piac lehető legkompaktabb berendezését megalkossa.

v-alakú hőcserélő

V-alakú hőcserélő

  • Optimális alak a magasabb levegőáramláshoz és statikus nyomáshoz, ami nagyobb hatékonyságot eredményez
  • A berendezés magassága mindössze 400 mm, ezáltal egyszerűen beszerelhető az álmennyezetbe, amivel értékes kereskedelmi felületet spórolhat meg
  • Forradalmi dizájn a VRF piacon
centrifugál ventilátor

Centrifugál ventilátorok

  • Szabadalmaztatott visszahajló ventilátorszárny technológia, ami akár 50 %-kal is megnöveli az energiahatékonyságot a hagyományos ventilátorhoz képest.
  • Az inverteres ventilátor lehetővé teszi, hogy az ESP a csővezeték hosszúságához legyen állítható, ami maximális rugalmasságot jelent a telepítés során
kompakt kompresszor

Kompakt kompresszor

  • Kis helyigénye miatt maximalizálja a szabad padlófelületet (600 x 550 mm 5HP-hez)
  • Egyszerűen beszerelhető a tárolóhelyiségbe vagy irodai mellékhelyiségbe
  • A forgó kapcsolódobozzal az egység alkatrészei könnyedén elérhetők

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra