Skip to main content

VRV IV + hőszivattyú

Optimális megoldás a komfortos és hatékony klímaszabályozáshoz.

VRV IV + hőszivattyú

A VRV IV piacra kerülésével forradalmasítottuk a VRV technológiát. A testreszabott komfort, intelligens szabályozási lehetőségek és fokozott energiahatékonyság teszik a Daikin VRV IV hőszivattyút a klímamegoldások piacvezető termékévé.

Változó hűtőközeg hőmérséklet

A legnagyobb innovációs ugrás az inverteres kompresszor megjelenése óta.

A változó hűtőközeg hőmérséklet (VRT) egyedülálló Daikin technológia folyamatosan szabályozza az inverteres kompresszor sebességét és a hűtőfolyadék hőmérsékletét, hogy az épület követelményeinek megfelelő teljesítménnyel működjön, ezáltal 28 %-kal magasabb szezonális hatékonyságot biztosít. Az elpárolgási hőmérséklet (3°C - 16°C) a piac legnagyobb hőmérséklet-skáláját jelenti, ami jobb komfortérzetet és tökéletesen kiegyensúlyozott levegőáramlási hőmérsékletet biztosít.

Folyamatos fűtés

A VRV IV rendszer a leolvasztási ciklus alatt is folyamatos fűtést biztosít. Míg a többi hőszivattyú a leolvasztás idején nem fűt, a VRV IV olyan egyedi hőakkumulátorral rendelkezik amely képes hőt tárolni a felfűtés során. Az így tárolt hőenergiát aztán a külső egység leolvasztásához használja, tökéletes komfortot biztosítva a nap 24 órájában.

VRV-konfigurátor

Minden VRV IV egység az egyedülálló VRV konfigurátorral van felszerelve. Ez egy speciális szoftver, amellyel a rendszer egyszerűen konfigurálható és üzembe helyezhető. A berendezés kezelőjének kevesebb időt kell töltenie kültéri egység beállításával, mivel több, különböző helyen telepített egység paramétereit is egyszerre állíthatja be egy központi fiókon keresztül, illetve a beállításokat csak a kültéri egységről is inicializálni tudja.

A rendszer kulcsfontosságú alkotóelemeit teljesen újraterveztük

A berendezés a stílusos belső egységek széles választékához csatlakoztatható

A berendezés a stílusos belső egységek széles választékához csatlakoztatható

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra