ZEAS mélyhűtési kondenzáló egységek

ZEAS mélyhűtési kondenzáló egységek

Megbízható és energiahatékony megoldások a közepes és alacsony hőmérsékletű mélyhűtési alkalmazásokhoz.

Gazdaságos üzemeltetés

A védjegyünkké vált ERQ technológiával és inverteres technológiával tervezett Daikin ZEAS kondenzáló egységek 10-35%-kal lecsökkentik az energiafogyasztást a hagyományos mélyhűtő rendszerekhez képest. A takarékos technológiánkkal ötvözve a ZEAS kondenzáló egységek hatékonyabbak, hosszabb élettartamúak és nagyobb kapacitásúak a piacon kapható más megoldásoknál.

Energiahatékonyság
Kereskedelmi mélyhűtési megoldás, zeas
A ZEAS megfelel épületei igényeinek

Megfelel az épületek igényeinek

A ZEAS egységek gyárilag összeszereltek, illetve kis helyigényű kialakításukkal könnyen felszerelhetők kisebb helyekre is. A moduláris kialakítás maximalizálja a telepítés rugalmasságát, mert blokkokba csoportosíthatja a kültéri egységeket, vagy igényeinek megfelelően eloszthatja az épület körül. A beépített vezérlők és az automatizált optimalizálási funkciók lehetővé teszik, hogy plug-and-play megoldásként telepítse az ZEAS egységet. A piacon a legjobb felület-kapacitás aránnyal rendelkezik és szintén hatalmas megtakarításokat biztosít a hely tekintetében. Nem kell aggódnia a nyugalom megzavarása miatt, mert a ZEAS egység annyira csendben működik, hogy a szomszéd észre sem fogja venni, hogy ott van.

Széles hőmérséklet tartomány

A nagyobb kapacitásokhoz párhuzamosan ötvözhet két ZEAS kültéri egységet és csak egy fő szívó és folyadék vezetéket kell használnia. A ZEAS különböző kapacitás értékekkel érhető el 5 és 40 HP közöttés a kívánt mélyhűtési kapacitást nyújtja a 3. fél berendezés számára, amely például lehet vitrin, üveges üvegajtós fagyasztók és párologtatók.

  • Környezeti hőmérséklet: -20°C és +43°C között
  • Elpárolgási hőmérsékletek: -45°C és +10°C között
ZEAS Széles hőmérséklet tartomány
Modbus, bármikor szabályozható

Bárhol és bármikor szabályozható

A beépített intelligens szabályzók biztosítják a berendezések folyamatos biztonságos és hatékony működését. A Daikin Modbus csatlakozóval csatlakoztathatja a mélyhűtő egységet egy harmadik fél megfigyelési rendszeréhez.

Hipermarket, ZEAS

1. Hipermarket

Miután Hollandiában található boltjában rendkívüli energiamegtakarításokat tapasztalt a Daikin ERQ-val , a tulajdonos Daikin rendszer beépítését kérte az Aruba hipermarketébe. Részletes elemzés után 15 ZEAS egység és 18 VRV egység kombinációját telepítettük, létrehozva egy rendkívül megbízható rendszert, amelyben az élelmiszerek folyamatosan frissek és hűvösek maradnak.

Sörfőzde

2. Sörfőzde

Egy kelet-németországi műemlék épületben lévő hagyományos kézműves sörfőzde helytakarékos klímamegoldást igényelt. A sörfőzde nem csak egy gyártó és egy tároló létesítmény volt, hanem egy bár is volt benne, ahol a vendégek élvezhették a sört. A környezeti hőmérsékletek változó igényei miatt egy ZEAS rendszert telepítettünk, hogy biztosítsuk a sör főzéséhez, tárolásához és felszolgálásához a tökéletes hőmérsékletet.

ZEAS, húsfeldolgozás

3. Húsfeldolgozó üzem

Egy német, nagy húsfeldolgozó üzem tulajdonosai megkértek minket arra, hogy tervezzünk egy hűtőrendszert az ipari folyamatokhoz, hogy pontosan szabályozni lehessen a hőmérsékletet több hűtőkamrában, feldolgozó egységben és tároló helyiségben. A 10 ZEAS egységnek kombinációját telepítettük, hogy energiahatékony megoldást nyújtsunk, amelyhez hozzátartozik egy egy teljes plusz egység és egy nyomásveszteség elleni védelem . A modulári felépítés azt jelenti, hogy nagyon közel lehet rakni őket a párologtatókhoz és jelentősen lecsökken a beépítés helye és ideje.

Étterem

4. Étterem

Mivel ez egy történelmi épület az ultramodern párizsi La Defence területén, így ennek a élvonalbeli étteremnek modern és nagyon hatékony mélyhűtési megoldásra volt szüksége. Számos korlátozással szembe kellett nézni az épület történelmi jelentősége miatt, ezért a ZEAS rendszert választottuk a sorozat rugalmassága miatt. A fő egységet a tetőre vezető lépcsőházba telepítettük, amihez egy kivételesen hosszú csővezetékekkel rendelkező felső kifúvó egységre volt szükség. A ZEAS lehetőséget nyújt a rendszer megtervezésére, hogy az illeszkedjen az épülethez, miközben a lehető legkiválóbb energiahatékonyságot biztosítja.

ZEAS Rendezvénycsarnok

5. Rendezvénycsarnok

Egy jól ismert 17 000 férőhelyes holland rendezvényhelyszínen évente több, mint 100 eseményt rendeznek, illetve évente körülbelül 1 000 000 látogató fordul meg benne. Az események során nagymértékben igénybe veszik a mélyhűtő rendszereket a 114 hűtővitrin és mélyhűtő egységgel, de, amikor a terem nincs használatban, sokkal kevésbé vannak leterhelve a rendszerek. Ezért a rendszer nagyon energiahatékony kell, hogy legyen csúcsidőben és részterhelés mellett is, amit az erre tervezett ZEAS könnyedén kezel. Beépítettünk 6 nagy és 2 kicsi egységet , hogy a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás mellett tegyünk eleget az igényeknek.

Tudjon meg többet