Skip to main content

ZEAS mélyhűtési kondenzáló egységek

Megbízható és energiahatékony megoldások a közepes és alacsony hőmérsékletű mélyhűtési alkalmazásokhoz.

bg-image

Gazdaságos üzemeltetés

A védjegyünkké vált ERQ technológiával és inverteres technológiával tervezett Daikin ZEAS kondenzáló egységek 10-35%-kal lecsökkentik az energiafogyasztást a hagyományos mélyhűtő rendszerekhez képest. A takarékos technológiánkkal ötvözve a ZEAS kondenzáló egységek hatékonyabbak, hosszabb élettartamúak és nagyobb kapacitásúak a piacon kapható más megoldásoknál.

bg-image

Megfelel az épületek igényeinek

A ZEAS egységek gyárilag összeszereltek, illetve kis helyigényű kialakításukkal könnyen felszerelhetők kisebb helyekre is. A moduláris kialakítás maximalizálja a telepítés rugalmasságát, mert blokkokba csoportosíthatja a kültéri egységeket, vagy igényeinek megfelelően eloszthatja az épület körül. A beépített vezérlők és az automatizált optimalizálási funkciók lehetővé teszik, hogy plug-and-play megoldásként telepítse az ZEAS egységet. A piacon a legjobb felület-kapacitás aránnyal rendelkezik és szintén hatalmas megtakarításokat biztosít a hely tekintetében. Nem kell aggódnia a nyugalom megzavarása miatt, mert a ZEAS egység annyira csendben működik, hogy a szomszéd észre sem fogja venni, hogy ott van.

Széles hőmérséklet tartomány

A nagyobb kapacitásokhoz párhuzamosan ötvözhet két ZEAS kültéri egységet és csak egy fő szívó és folyadék vezetéket kell használnia. A ZEAS különböző kapacitás értékekkel érhető el 5 és 40 HP közöttés a kívánt mélyhűtési kapacitást nyújtja a 3. fél berendezés számára, amely például lehet vitrin, üveges üvegajtós fagyasztók és párologtatók.

  • Környezeti hőmérséklet: -20°C és +43°C között
  • Elpárolgási hőmérsékletek: -45°C és +10°C között
ZEAS Széles hőmérséklet tartomány
Modbus, bármikor szabályozható

Bárhol és bármikor szabályozható

A beépített intelligens szabályzók biztosítják a berendezések folyamatos biztonságos és hatékony működését. A Daikin Modbus csatlakozóval csatlakoztathatja a mélyhűtő egységet egy harmadik fél megfigyelési rendszeréhez.

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra