DZ hűtő sorozat

DZ hűtő sorozat

Centrifugális olajmentes vízhűtéses inverteres hűtő

Miért a

DZ hűtő sorozatot válassza?

Mágneses csapágy technológia

Súrlódásmentes mágneses csapágyak

Iparágvezető részleges terhelési hatékonyság

Kiváló hatékonyságú hőcserélőkkel párosítva

Telepítési rugalmasság

Magas kondenzációs és alacsony kondenzációs működés


HFO-R-1234ze-logo.png
R-134a.png

Egykompresszoros

320 kW-tól 742 kW-ig az
R-134a platformon

227 kW-tól 478 kW-ig az
R-1234ze(E) platformon

R-134a platform

Kétkompresszoros

610 kW-tól 1478 kW-ig az
R-134a platformon

429 kW-tól 945 kW-ig az
R-1234ze(E) platformon

R-1234ze(E) platform

Háromkompresszoros

1038 kW-tól 2173 kW-ig az
R-134a platformon

741 kW-tól 1417 kW-ig az
R-1234ze(E) platformon

R-134a platform
DZ hűtő sorozat logója
Mágneses csapágy technológia

Mágneses csapágy technológia

Az olajmentes működés érdekében súrlódásmentes mágneses csapágyakkal felszerelt centrifugális kompresszorokkal, integrált változó frekvenciájú meghajtással és nagy sebességű, közvetlen meghajtású technológiával

Iparágvezető részleges terhelési hatékonyság

A nagy hatékonyságú kompresszorhoz kiváló hatékonyságú hőcserélőket párosítva igazán lenyűgöző hűtőt kap

Megnövelt hatékonyság

A súrlódásmentes mágneses csapágy kialakításnál nincs szükség olajkezelő rendszerre, így az egység megbízhatósága növekedik, karbantartási igénye csökken

Zöld építési kialakítás

A maximális hatékonyság eléréséhez tervezett, jövőbiztos kialakítás, mely megfelel a jelenlegi tervezési és törvénykezési szabványoknak, illetve a hosszú távú EU energia-célkitűzéseknek

Megnövelt hatékonyság
Telepítési rugalmasság

Telepítési rugalmasság

A DZ sorozat olyan modelleket tartalmaz, melyek megfelelnek a magas kondenzációs működésnek (Száraz hűtési alkalmazás) és az alacsony kondenzációs működésnek (Hűtőtorony alkalmazás)

Tömörségre tervezve

A rakásolt hőcserélőket tartalmazó egyedi kialakításnak köszönhetően az egység lábnyoma minimális

Forrógáz-megkerülő (HGBP)

A forrógáz-megkerülő csökkenti a kompresszor ki-/bekapcsolásainak számát a hűtött víz hőmérsékletének nagyon kis terhelések mellett történő stabilizálása érdekében. A HGBP a kiömlő gázt közvetlenül az elpárologtatóba vezeti, ha a rendszer terhelése a kompresszor kapacitásának 10 %-a alá esik. Ez a forró gáz a hűtőközeg stabil áramlását biztosítja, és megakadályozza a hűtőgép rövid idejű ki/bekapcsolását nagy emelési magassággal párosuló kis terhelési viszonyok között. A hőszivattyú egységein a nyomáslengés kialakulásának lehetőségét is.

Hőszivattyú-verzió

A hőszivattyú-verzió tartalmaz követő üzemmódot, ami a víz oldalon lehetővé teszi a megfordíthatóságot. Az egység villamos szekrényében elhelyezett külön kapcsoló teszi lehetővé, hogy a felhasználó válasszon a hűtő vagy fűtő üzemmód között. Ha a felhasználó adatátviteli kártyát választ, akkor az épületfelügyeleti rendszer képes kezelni a hűtő és fűtő üzemmódot. Az egység tartalmaz HGBP-t és egy további 20 mm-es szigetelést.

Választási rugalmasság

A lehetőségek széles választéka, pl. rendelkezésre áll a Gyors újraindítás opció is, mely lehetővé teszi, hogy áramkimaradás esetén az egység az áramszolgáltatás helyreállása után 26 másodperccel újrainduljon, illetve az egység automatikusan átválthat a biztonsági generátorra. Átfogó megoldás az adatközpontban történő alkalmazáshoz.

Alacsony zajkibocsátás a dedikált kompresszor hangszigetelt szekrénnyel a kiváló rugalmasság biztosításához az összes speciális telepítési körülmény esetén.Csatlakoztathatóság

Daikin on Site platformon keresztül használatra képes - A DZ távolról is felügyelhető, így a rendszer mindössze egy kattintással elérhető, a rendszeroptimalizálás és a megelőző karbantartás is online elvégezhető.

Lehetőség vagy egy távoli okoskészüléken (táblagépen, okostelefonon vagy számítógépen), a kifejezetten az egység kezeléséhez tervezett alkalmazáson keresztül elvégezni a műveleteket. Az alkalmazás könnyen elérhető adatokat tartalmaz, hatékony grafikus megjelenítéssel ábrázolja a fő adatokat, és megjeleníti az egység működési paramétereit.

Daikin on site Daikin térkép

Tudjon meg többet