Skip to main content

DZ hűtő sorozat

Centrifugális olajmentes vízhűtéses inverteres hűtő

Miért a

DZ hűtő sorozatot válassza?

Mágneses csapágy technológia

Súrlódásmentes mágneses csapágyak

Iparágvezető részleges terhelési hatékonyság

Kiváló hatékonyságú hőcserélőkkel párosítva

Telepítési rugalmasság

Magas kondenzációs és alacsony kondenzációs működés

Egykompresszoros

320 kW-tól 742 kW-ig az
R-134a platformon

227 kW-tól 478 kW-ig az
R-1234ze(E) platformon

R-134a platform

Kétkompresszoros

610 kW-tól 1478 kW-ig az
R-134a platformon

429 kW-tól 945 kW-ig az
R-1234ze(E) platformon

R-1234ze(E) platform

Háromkompresszoros

1038 kW-tól 2173 kW-ig az
R-134a platformon

741 kW-tól 1417 kW-ig az
R-1234ze(E) platformon

R-134a platform
DZ hűtő sorozat logója
bg-image

Mágneses csapágy technológia

Az olajmentes működés érdekében súrlódásmentes mágneses csapágyakkal felszerelt centrifugális kompresszorokkal, integrált változó frekvenciájú meghajtással és nagy sebességű, közvetlen meghajtású technológiával

Iparágvezető részleges terhelési hatékonyság

A nagy hatékonyságú kompresszorhoz kiváló hatékonyságú hőcserélőket párosítva igazán lenyűgöző hűtőt kap

bg-image

Megnövelt hatékonyság

A súrlódásmentes mágneses csapágy kialakításnál nincs szükség olajkezelő rendszerre, így az egység megbízhatósága növekedik, karbantartási igénye csökken

Zöld építési kialakítás

A maximális hatékonyság eléréséhez tervezett, jövőbiztos kialakítás, mely megfelel a jelenlegi tervezési és törvénykezési szabványoknak, illetve a hosszú távú EU energia-célkitűzéseknek

bg-image

Telepítési rugalmasság

A DZ sorozat olyan modelleket tartalmaz, melyek megfelelnek a magas kondenzációs működésnek (Száraz hűtési alkalmazás) és az alacsony kondenzációs működésnek (Hűtőtorony alkalmazás)

Tömörségre tervezve

A rakásolt hőcserélőket tartalmazó egyedi kialakításnak köszönhetően az egység lábnyoma minimális

Forrógáz-megkerülő (HGBP)

A forrógáz-megkerülő csökkenti a kompresszor ki-/bekapcsolásainak számát a hűtött víz hőmérsékletének nagyon kis terhelések mellett történő stabilizálása érdekében. A HGBP a kiömlő gázt közvetlenül az elpárologtatóba vezeti, ha a rendszer terhelése a kompresszor kapacitásának 10 %-a alá esik. Ez a forró gáz a hűtőközeg stabil áramlását biztosítja, és megakadályozza a hűtőgép rövid idejű ki/bekapcsolását nagy emelési magassággal párosuló kis terhelési viszonyok között. A hőszivattyú egységein a nyomáslengés kialakulásának lehetőségét is.

Hőszivattyú-verzió

A hőszivattyú-verzió tartalmaz követő üzemmódot, ami a víz oldalon lehetővé teszi a megfordíthatóságot. Az egység villamos szekrényében elhelyezett külön kapcsoló teszi lehetővé, hogy a felhasználó válasszon a hűtő vagy fűtő üzemmód között. Ha a felhasználó adatátviteli kártyát választ, akkor az épületfelügyeleti rendszer képes kezelni a hűtő és fűtő üzemmódot. Az egység tartalmaz HGBP-t és egy további 20 mm-es szigetelést.

Választási rugalmasság

A lehetőségek széles választéka, pl. rendelkezésre áll a Gyors újraindítás opció is, mely lehetővé teszi, hogy áramkimaradás esetén az egység az áramszolgáltatás helyreállása után 26 másodperccel újrainduljon, illetve az egység automatikusan átválthat a biztonsági generátorra. Átfogó megoldás az adatközpontban történő alkalmazáshoz.

Alacsony zajkibocsátás a dedikált kompresszor hangszigetelt szekrénnyel a kiváló rugalmasság biztosításához az összes speciális telepítési körülmény esetén.Csatlakoztathatóság

Daikin on Site platformon keresztül használatra képes - A DZ távolról is felügyelhető, így a rendszer mindössze egy kattintással elérhető, a rendszeroptimalizálás és a megelőző karbantartás is online elvégezhető.

Lehetőség vagy egy távoli okoskészüléken (táblagépen, okostelefonon vagy számítógépen), a kifejezetten az egység kezeléséhez tervezett alkalmazáson keresztül elvégezni a műveleteket. Az alkalmazás könnyen elérhető adatokat tartalmaz, hatékony grafikus megjelenítéssel ábrázolja a fő adatokat, és megjeleníti az egység működési paramétereit.

Daikin on site Daikin térkép

Tudjon meg többet

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra