Skip to main content

A Daikin bemutatja energiahatékony megoldásait az ISH’21 Digital nemzetközi szakkiállításon

2021. márc. 19. – A visszaszámlálás elindult. Hamarosan megkezdődik az ISH’21 Digital nemzetközi szakkiállítás, ahol a Daikin mint főtámogató számos előadást, webináriumot tart majd “Transform with Daikin” jelszóval 2021. márc. 22-26. között. A regisztráció folyamatosan elérhető és a résztvevők online formában kaphatnak betekintést az energiahatékony megoldásokhoz és a minőségi beltéri levegőhöz kapcsolódó témákban. A Daikin bemutatja, hogy minőségi termékei és szolgáltatásai hogy felelnek meg az európai felújítási hullám követelményeinek. Az eseményen képviseltetik magukat a HVAC-R iparág szereplői, azok partnerei, szakmai szervezetek, újságírók, akik mind kíváncsiak az aktuális trendekre. Csatlakozzon Ön is! Legyen részese a szakma egyik legnagyobb eseményének most online!

 

“Felelős iparágvezető vállalatként törekszünk arra, hogy biztonságos és egészséges beltéri környezetet teremtsünk, szem előtt tartva a missziónkat, miszerint 2050-re teljesen karbonsemlegessé szeretnénk válni. A hűtőközegekre vonatkozó előírások szigorú betartása és az általunk kínált energiahatékony hőszivattyús technológiák mind fontos elemei a Környezeti Víziónknak és egyúttal az európai épületfelújítási trendekre is válaszként szolgálnak”,  mondja Carl Lievens, a Daikin Central Europe ügyvezető igazgatója.

“Minden európai otthonban hőszivattyút szeretnénk látni. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel közösen képesek lehetünk a fűtési szektor átalakítására és a kontinensünk zöldebbé tételére”, fejti ki Patrick Crombez, a Daikin Europe Fűtés és Megújuló Energiák üzletágának vezetője.

Az ISH prémium szponzoraként a Daikinnak kiemelt szerepe lesz a rendezvényen, ahol sajtókonferenciát és 16 különböző előadást is tart angol és német nyelven, a közönség ispirálására a “Transform with Daikin” (Változz a Daikinnal) üzenet mentén.

 

A Daikin előadások (angol-német nyelven) 2021. márc. 22 – 26. között a következő témák köré csoportosulnak:

·  A fenntarthatóság, mint központi üzenet, végigkíséri az összes előadást és hangsúlyos szerepe van a “Hűtőközegek & körforgásos gazdaság”, a “Green-building megoldások”, és a “Készen állunk a fűtési szektor megreformálására – hőszivattyút az otthonainkba” webináriumok alkalmával is

·   A Daikin mindig is úttörő volt a lakossági megoldások technológiai fejlesztésében. Ékes példája ennek a most bevezetett Daikin Perfera légkondicionáló is, ami tökéletesen biztosítja az energiahatékony működést és a kiváló beltéri levegőminőséget. Külön előadás keretében hallhatnak az új Perferáról is az érdeklődők.

·  Ezen kívül, a Daikin előadás-programjai közt szerepelnek olyan témák is, amelyek általánosságban a beltéri levegőminőségről szólnak, vagy gyakorlati példákon keresztül mutatják be a megoldásokat. (pl. szállodai referencia)

·  Kereskdelmi termékprezentáció keretében az új R-32-es VRV 5-ről és a légkezelőkről lesz szó.

 

 

 

 

Részletes program az alább letölthető dokumentumban olvasható:

 

Related articles

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra