Skip to main content

Légtisztítókat adományozott a Daikin és partnerhálózata karácsony alkalmából

Budapest, 2020. december 18.

Az idei év karácsonyára a Daikin Hungary Kft. 34 légtisztítót adományozott oktatási és egészségügyi intézményeknek. Ezen kívül viszonteladó partnerhálózata számára olyan akciót hirdetett, amelynek keretében a partner cégek is adományozhattak helyi szervezeteknek jótékony célra felajánlani kívánt légtisztítókat. Az akció keretében a partnerek további 39 légtisztítóval járultak hozzá ahhoz, hogy a székhelyük környezetében élők is nagyobb biztonságot kapjanak a beltéri levegőminőség javulása révén azokban a helyiségekben, ahol ezeket elhelyezték. 

A cég felajánlásának köszönhetően december folyamán célba ért a teljes légtisztítóadomány és országosan is eljutott az intézményekhez. Az Országos Mentőszolgálat budapesti és vidéki telephelyeire 16 készülék került, így jutott Daikin légtisztító többek között Kecskemétre, Pécsre, Debrecenbe, Szolnokra, Miskolcra, Salgótarjánba, Veszprémbe, Győrbe és Székesfehérvárra is. A Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának 8 gépet adtak át, amit döntően a betegellátásban, illetve az orvostanhallgatók és az egészégügyi képzésben résztvevők járványt követően megtartott tantermi előadásai során használnak majd a levegő tisztítására. A Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet Fiumei úti telephelyére 10 légtisztítót szállítottak, amelyek hozzájárulhatnak a betegellátás körülményeinek javításához.

 

A Daikin viszonteladói partnerhálózata is adományozott 

A közel 6,5 millió forint értékű adomány mellett a Daikin kereskedelmi partnerei is részt vállaltak a jótékonysági akcióban, amelynek során kedvezményes áron rendelhettek adományba szánt légtisztítókat a Daikin Hungary-tól. A cég 13 partnere összesen 39 légtisztítót vásárolt jótékony célra. A partnerek által megajándékozott intézmények között található többek között:

  • Budapesten a Bethesda Kórház, 
  • Szekszárdon a Tolna Megyei Balassa János Kórház, 
  • Székesfehérváron a Maroshegyi Óvoda és a székesfehérvári Csemete Alapítvány, továbbá 
  • Tapolcán hét háziorvosi rendelő és három bölcsőde.

 

 

 

Az adományozott légtisztítókról

Az adományozott berendezések a Daikin legújabb típusú légtisztítói: kompakt kialakítású, Flash Streamer technológiával működő eszközök, melyek között vannak párásító funkcióval rendelkező típusok is. Használatukkal minimalizálhatóak az asztma és allergia tünetei, mivel eltávolítják a levegőből a port és pollent, továbbá kiszűrik és semlegesítik a levegőben található baktériumokat és vírusokat, így biztosítva egészséges környezetet a megtisztított levegőjű helyiségben.

 

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra