Skip to main content

Mi az a legionella?

A legionella a vízben természetes módon előforduló baktérium. A legionella baktérium vízben való elterjedésében a hőmérséklet nagy szerepet játszik. A 40°C - 50°C közötti vízhőmérséklet különösen kedvez a baktérium elterjedésének.

Mivel a Daikin légkondicionáló technolóiája nem használ vizet, ezek nem jelentenek veszélyt az emberi egészségre. Az ipari használatban, zárt rendszerű vízkörben lévő hűtött vízben a legionella baktérium nem tud megélni.

A Daikin friss víz alapelve

Azok a Daikin berendezések, melyek háztartási forró vizet termelnek, anti-legionella tartállyal és heti rendszerességgel működésbe lépő fertőtlenítő funkcióval vannak ellátva, ami megakadályozza a baktérium elszaporodását a tárolt vízben. A forróvizes tartályok némelyike ugyanakkor átfolyásos technológián alapulnak, ami azt jelenti, hogy heti fertőtlenítésre sincs szükség.

Ha tökéletesen friss vízre vágyik, tekintse meg közelebbről az ECH20 hőtárolónk működését. A hagyományos vízmelegítőktől eltérően az ECH20 hőtároló azonnal felmelegíti a tartályon áthaladó vizet. Ezzel a megoldással nincs hosszabb idejű víztárolás, ami jelentősen növeli rendszereink forró vízének minőségét és biztonságát. Az anti-legionella hőtárolóval felszerelt ECH20 háztartási forró vizes szivattyú biztosítja, hogy mindig friss és egészséges forró víz álljon rendelkezésre a rendszerben.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra