Skip to main content

Ki akarom kapcsolni az egységemet vagy módosítani a beállított értéket a Daikin Residential Controller alkalmazással de az alkalmazás nem engedi. Miért van ez?

Attól függően, hogy Daikin egysége milyen állapotban van, az egység bizonyos vezérlő funkciói blokkolva lehetnek. Az éppen nem vezérelhető funkciókat szürke szín jelzi.

Ha a telepítő üzemmód aktív az egység felhasználói felületén, akkor biztonsági okokból az egység teljes vezérlését blokkolja a rendszer. Bizonyos idő elteltével a telepítő üzemmód automatikusan deaktiválódik. Ha azonban ez nem következik be, akkor kérje meg telepítőjét, hogy deaktiválja Önnek a telepítő üzemmódot.

Ha az egysége meghibásodott, akkor biztonsági okokból az összes vezérlés blokkolt állapotú, kivéve a [BE/KI]-t.

Ha egy meghibásodás után az egység belép a vészhelyzet üzemmódba (a beállításoktól függően vagy automatikusan vagy manuális úton a felhasználó általi megerősítést követően), ekkor megszűnik a vezérlők letiltása és ismét teljes körű vezérlésre van mód. Ne feledje, ahhoz hogy az egységet „manuális úton” léptesse vészhelyzet üzemmódba, ehhez az egység felhasználói felületén manuális beavatkozás szükséges, tehát fizikailag jelen kell lennie az egységnél.

Ha egységénél aktív a vakáció üzemmód, akkor az összes vezérlő ismét letiltás alatt áll. A vezérlés visszaállításához próbálja letiltani a vakáció üzemmódot.

Egységei jelenlegi állapotának ellenőrzéséhez koppintson az egyik ellenőrző képernyő „harang” ikonjára.

Ne feledje, hogy egyes Daikin Altherma hőszivattyú egységek csak részben kompatibilisek a Daikin Residential Controller alkalmazással. Ez inaktív vagy szürkén megjelenő üzemi ciklusokat eredményezhet. Az egyes egységek által támogatott funkciók áttekintését a kompatibilitási mátrixban tekintheti meg, a Matrix.xlsx fájlban.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra