Skip to main content

Nem tudok hozzáférni a „WLAN csatlakozás”, „Távoli, házon kívüli elérés”, „Gyerekzár” és „Idő” beállításokhoz a WLAN-adapteren keresztül.

Akár 50 belső egységet is hozzáadhat egyetlen „Távoli, házon kívüli” fiókhoz.

 • Ha még nem rendelkezik „Távoli, házon kívüli” fiókkal:
 1. Ellenőrizze, hogy a „Távoli, házon kívüli” fiókhoz hozzáadni kívánt egységek mind láthatók az okostelefonon lévő alkalmazáson 1.
 2. Engedélyezze a „Távoli, házon kívüli” funkciót az első egységen 2 és kövesse a lépéseket, hogy létrehozzon egy „Távoli, házon kívüli” fiókot.
 3. Hogy ugyanahhoz a „Távoli, házon kívüli” fiókhoz hozzáadjon további egységeket, engedélyezze az egység „Távoli, házon kívüli” funkcióját2és a rendszer automatikusan kéri az első egység fiókján lévő beállítások átmásolását.
 • Ha már rendelkezik „Távoli, házon kívüli” fiókkal
 1. Ellenőrizze, hogy az egységhez már tartozik egy aktív „Távoli, házon kívüli” fiók és, hogy a hozzá adni kívánt egységek láthatók az okostelefonon lévő alkalmazáson 1.
 2. Ellenőrizze, hogy nem csatlakozik olyan egység, melynek „Távoli, házon kívüli” fiókját nem akarja használni.
 3. Azokon az egységeken, melyeket a „Távoli, házon kívüli” fiókhoz hozzá kíván adni, engedélyezze a „Távoli, házon kívüli” funkciót2 és a rendszer automatikusan kéri az egységhez tartozó „Távoli, házon kívüli” fiók beállításainak átmásolását.

Megjegyzések: Néhány percig is eltarthat, amíg egy új hozzáadott egység láthatóvá nem válik a „Távoli, házon kívüli” kiszolgálón.

1 Az egységek egyenként adhatók hozzá. Ha WLAN-adaptert kíván az otthoni hálózathoz hozzáadni, kérjük, kövesse az alkalmazás beállítási útmutatóját („Add adapter” „Adapter hozzáadása”).

2 A „Távoli, házon kívüli” funkció engedélyezéséhez egy egységen, tegye a következőket:

 1. Válassza ki az egységet az okostelefonra telepített alkalmazáson.
 2. Lépjen be az adapter beállításainak menüjébe („Fogaskerék” ikon a jobb felső sarokban).
 3. Válassza ki az „Out of Home” (Távoli, házon kívüli) elemet.
 4. Engedélyezze az „Out of Home” (Távoli, házon kívüli) funkciót.

3 Ha az okostelefon nem kéri automatikusan, hogy egy másik WLAN-adapter „Távoli, házon kívüli” adatait átmásolja, térjen vissza a kezdőképernyőre, frissítse, majd kezdje elölről.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra