Skip to main content

Az ONECTA applikáció telepítése és termékek hozzáadása

A következő útmutatóval segítséget kívánunk nyújtani a Daikin ONECTA applikáció telepítéséhez. Ha már korábban használta a Daikin Online Controller applikációt, akkor az új ONECTA letöltésével Ön a korábbi felhasználónevével és jelszavával fog tudni bejelentkezni. 

Javasoljuk, hogy otthona kényelmében, a telepített berendezések közelében, aktív internet kapcsolaton keresztül töltse le az ONECTA alkalmazást. 

Fiók létrehozása és regisztráció után az ONECTA alkalmazás kezdőképernyőjét fogja látni. Ez teljes körű áttekintést fog biztosítani Önnek valamennyi Daikin egységéről (Daikin ID fiók).

Belépés az ONECTA alkalmazásba

Korábban a Daikin Online Controller applikációt használta?

Az ONECTA alkalmazás első elindításakor normális jelenség, hogy nem látja meglévő egységeit az előző „Daikin Online Controller” alkalmazásból. Egységeit manuális úton át kell vinni/be kell léptetni az ONECTA-ba, csak utána lesznek láthatók. Ennek elvégzésééig továbbra is használhatja a „Daikin Online Controller” alkalmazást, és miután sikerül beléptetni az egységeket az ONECTA alkalmazásba, a „Daikin Online Controller” alkalmazást el lehet távolítani.

Daikin egység beléptetése az ONECTA alkalmazásba

Egy Daikin berendezés hozzáadásához nyomja meg az „let's add your first unit” (Adjuk hozzá az első egységét!) opciót vagy a „+” gombot, és válassza az „add a device” (eszköz hozzáadása) elemet.

Belépés az ONECTA alkalmazásba
ONECTA eszköz hozzáadása

Ez megnyitja az „add unit” (egység hozzáadása) nézetet, ahol megkezdheti a berendezése hozzáadását és Daikin fiókjához rendelését. 

A Daikin egység típusától és a (LAN vagy WLAN) adapter kombinációjától függően a következőt kell választania:

  • Észlelje a vezeték nélküli eszközt
  • Válassza ki egységét az „new units in your network” (új egységek a hálózatában) részben

Az alkalmazás ekkor végigvezeti Önt a Daikin berendezés ONECTA alkalmazásban történő regisztrációján.

 

ONECTA vezeték nélküli eszköz
ONECTA csatlakoztatása vezeték nélküli eszközhöz

Korábban Daikin Online Controller applikációt használt?

Légkondicionáló egységei már csatlakoztatásra kerültek otthoni hálózatához, és az ONECTA alkalmazás automatikusan megtalálja ezeket. Válassza ki egyesével az összes megtalált egységet, és kövesse a további lépéseket ezeknek az egységeknek az ONECTA alkalmazásba történő regisztrációjához. A sikeresen regisztrált egységek átkerülnek a „registered devices found” (megtalált, regisztrált egységek) közé, hogy nehogy véletlenül kétszer léptesse be ugyanazt az eszközt.

ONECTA Daikin Controller vezérlőből
ONECTA hozzáadva fiókjához

Észlelje a kompatibilis eszközöket

Megjelenik a kompatibilis, Daikinhoz csatlakoztatott egységek listája, amelyből ki kell választani a megfelelő termékeket. Ha Daikin egysége nem szerepel a listán, kérjük, használja az „other” (egyéb) kategóriát. A kiválasztott Daikin típusnak megfelelő, „lépésről lépésre” végigvezető utasítások jelennek meg.

Egység hozzáadása ONECTA-hoz
Egység hozzáadása ONECTA-hoz

A megfelelő típus kiválasztása után kiválaszthatja, hogy ki csatlakoztathassa Daikin egységét a hálózatához. Ezt a következő eszközökkel teheti meg:

  • SSID és billentyűzet használatával <--­- Ajánlott
  • WPS (Wi-Fi Protected Setup)
ONECTA SSID és BILLENTYŰZET vagy WPS

Folytatás „SSID és billentyűzet” segítségével

Az „SSID és billentyűzet” folyamat folytatásához aktiválni kell az Ön WLAN adapteréből készített hozzáférési pont üzemmódját. E művelet elvégzéséhez kövesse a „lépésről lépésre” szóló utasításokat. Amint ezt sikeresen elvégezte, nyomja meg a „következő” gombot az SSID és billentyűzet részben.

ONECTA aktiválja a készített hozzáférési pontot
ONECTA adja meg a hitelesítő adatokat

Az ONECTA alkalmazás ekkor csatlakozik a Daikin WLAN adapterhez, hogy konfigurálhassa az adaptert saját otthoni hálózatához. Az ONECTA alkalmazás megjeleníti az Ön Daikin WLAN adaptere által észlelt összes wifi hálózat listáját. Válassza ki saját hálózatát, adja meg a hitelesítő adatokat a wifihez és folytassa. Ha a hálózata nem szerepel a listában, próbáljon frissíteni, manuális úton csatlakozni, vagy lehetséges, hogy túl gyenge a jel.

Az ONECTA válasszon WIFI hálózatot

A wifi hitelesítő adatok konfigurálása után az ONECTA alkalmazás végigvezeti Önt a további konfigurálási lépéseken, hogy befejezze az Ön Daikinhoz csatlakoztatott eszközének beléptetését.

ONECTA adja hozzá az egységet a WIFI-hez
Fiókjához csatlakoztatott ONECTA egység

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra