DAKIN HU_01.jpg

Üdvözöljük a Home Comfort Expert programban!

Daikin-tapasztalat és a legkiválóbb minőség garanciája

A Home Comfort Expert program kifejezetten a végfelhasználóink igényeire szabott speciális szolgáltatás. A nagy odafigyeléssel kiválasztott, a Daikin lakossági termékek és a technológia terén nagy tapasztalattal rendelkező Home Comfort Expert partnerek különleges háttértámogatást kapnak a Daikintól is. Raktárkészletet tartanak a lakossági berendezésekből,  és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Így még kiemeltebb szolgáltatást és kedvezőbb árakat tudnak biztosítani ügyfeleik részére.

Különleges Daikin műszaki támogatásban részesülnek, és a garancia terén is előnyösebb feltételeket tudnak érvényesíteni, így ez Önnek is közvetlenül hasznára válhat.

Láthatja, a Daikin a legmagasabb minőségű termékeket kínálja Önnek, a Home Comfort Expert partnerek pedig mindezt a lehető legkiválóbb szolgáltatást biztosítva juttatják el Önhöz. A fentiek kombinációjával valósítható meg a tökéletes komfort otthonában.

Daikin bemutatóterem

Megnézheti, kipróbálhatja termékeinket a Home Comfort Expert bemutatótermekben, ahol szakértő kollégák segítenek eligazodni, és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb berendezést.

DAIKIN_Flagshipstore_02.jpg
Building-consultancy.png

Képzett szakemberek

A Home Comfort Expert programunk szigorú feltételeinek egyike, hogy partnereink folyamatos képzéseken vegyenek részt. Az Önt segítő szakemberek széles spektrumú termékismerettel rendelkeznek, így aztán megfelelő segítséget tudnak nyújtani bármely lakossági légkondicionálási, hűtési-fűtési kérdésben.

Teljeskörű szolgáltatás

Ha Home Comfort Expertjeink valamelyikét keresi fel, nem csupán egy egyszerű termékvásárlásról van szó. Teljeskörű szolgáltatásban részesül, kezdve a tanácsadástól a személyre szabott megoldáson keresztül, a szakszerű telepítésig, sőt a szervizelés, karbantartás is ide tartozik (partnerenként változó lehet). Mindez Home Comfort Expert partnereink révén valósulhat meg.