Skip to main content

Vadonatúj klíma is várja a hamarosan érkező kisbabát

Gianni régóta az olasz konyha és életérzés nagykövete Budapesten, éttermei, főzőiskolája, műsorai és szakácskönyvei egyaránt közkedveltek. Egyrészt arról kérdeztük, ő maga és éttermei hogyan vészelték át a karantént, másrészt pedig arról, hogyan készülnek életük egyik legfontosabb eseményére: a kisbaba érkezésére.

Az olasz karakterrel nehezen egyeztethető össze a bezártság. Hogyan viselte a karantént?

Magyarországon jóval kevésbé sújtotta a járvány, mint Olaszországot, itt még a karantén mellett is volt egy bizonyos fokú szabadság. A pozitív oldalát néztem a helyzetnek, és örültem neki, hogy ennyi minőségi időt tudtam tölteni a feleségemmel, főképp így a gyerekvárás idején. Mondtuk is, milyen jó lenne, ha minden évben kötelező lenne legalább egy hónapot így együtt lenni.

Milyen projekteken tudott ebben az időszakban dolgozni?

Természetesen főzőcskéztem, készültek Pomo D’oro videók is. Az irodai munkát pedig itthonról, számítógépen folytattam, főképp kreatív dolgokkal és tervezgetéssel foglalkoztam. A munkatársakkal átgondoltuk a mindennapi működést, és hogy vajon mi várható a járvány után, mire érdemes készülnünk. Persze nehéz tervezni, mert tart még a változás, és nem látszik, hol lesz a vége. Most olyan, mintha a vírus eltűnt volna, és lehet, hogy nem is fog visszajönni. Ha pedig mégis, akkor legközelebb már felkészültebbek leszünk.

Több vendéglátóhely, étterem, cukrászda és is fűződik az ön nevéhez. Ezen a területen hogyan sikerült átvészelni a rendkívüli időszakot?

A munkatársak és a vendégek is értették, hogy valami megváltozott, és együtt segítettek lélegeztetőgépen tartani a vállalkozásokat, amiért nagyon hálás vagyok. Egyrészt áttértünk házhozszállításra, másrészt több régi barát és vendég rendkívül kedvesen és nagyvonalúan támogatott minket. Volt, aki azzal utalt nekünk pénzt, hogy hozzátette: majd később leesszük az árát. 18 év munkája után nagyon jó érzés, hogy sikerült ilyen barátokra szert tenni, és ennyi bizalmat kapni.

Feleségével, Debreczeni Zitával hogyan készülnek a kisbaba érkezésére?

A gyerekszoba elkészült a feleségem „total white” koncepciójának jegyében. és gyönyörű lett. Persze én is hozzátettem a magamét, szereltem benne bútorokat. Már majdnem minden szükséges dolgot beszereztünk, a kis ruhák összehajtva sorakoznak a polcon, már csak babakocsit keresünk. Az egész helyiségből fantasztikus nyugalom árad, és tele van szeretettel és várakozással. Ez a boldog érzés nyilván minden anya és szülő számára ismert, fantasztikus dolog átélni.

A készülődés jegyében egy Daikin légkondit is beszereltek. Miért erre a berendezésre esett a választás?

Bennem az a kép élt a légkondicionálókról, nagyok, nehezek és zajosak. Ezért a Daikin klíma, illetve a levegő-víz hőszivattyús rendszerünk része óriási meglepetést okozott, csupa jó dolgot tudok róla elmondani. Nagyon csendes, nincs a megszokott rezgés. Kis méretének köszönhetően klasszul el lehet helyezni bárhol. Kisebb helyiségben is nagyon jól teszi a dolgát, hatékony hűtésben és fűtésben egyaránt, és minőségi levegőt szolgáltat. Szóval minden szempontból az elvárások felett teljesít, akár csak az a szuper csapat, akik a Daikinnál segítettek kiválasztani a megfelelő rendszert.

 

Nyerj Daikin klímát a nyári hőségben!

Töltsd fel a kedvenc hőmérsékleted az ország nagy klímatérképére és szállj versenybe a Daikin klímáért.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra