Skip to main content

Új színekkel hódit a Stylish

Miközben egy klímaberendezés legfontosabb funkciója, hogy biztosítsa a megfelelő hőmérsékletet, egyáltalán nem mindegy, milyen a látványa. 

Hiába kellemes a levegő, ha ezt egy feltűnő, hangos, ormótlan berendezésnek köszönhetjük.

Egy ideális berendezés kevés helyet foglal, belesimul a környezetébe, és észrevétlenül teszi kellemessé a mindennapjainkat.

2018 tavaszán éppen azért jelent meg a Daikin Stylish sorozat, hogy valódi megoldást nyújtson azoknak, akik számára a megjelenés is fontos. A Stylish teljesítményével, hatékonyságával és letisztult külsejével a világ legrangosabb és legismertebb formatervezési versenyeinek díjait nyerte el.

 

Új színek, új stílus

Most új színekkel lett gazdagabb a díjnyertes, stílusos, légkondicionáló-sorozat. Az új széria teljesen fehér, ezüst és matt fekete beltéri egységeket tartalmaz, valamint egy fekete beltéri egységet fekete akác színű előlappal.

A kompakt megjelenésű Stylish esetében a színek és textúrák bővebb választéka révén mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő típust. Azt is, amely könnyedén beleolvad a térbe, legyen az nappali vagy hálószoba, és azt is, amelyik éppen erőteljes, a környezetétől elütő megjelenésével, a kontraszttal hívja fel magára a figyelmet.

 

Mit tud a Daikin Stylish?

Hűtés és fűtés módban is a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat hatékony irányítása miatt még jobb lesz bent a hőmérséklet-elosztás. Az úgynevezett Grid-eye érzékelő meghatározza a szoba hőmérsékletét, és egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben, mielőtt olyan légáramoltatási programra kapcsol, ami a meleg vagy a hideg levegőt a megfelelő területre irányítja.

Egy kültéri egységhez akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható, és az sem okoz problémát, ha ezek különböző kapacitásúak. Mindegyik beltéri egység önállóan működtethető (az azonos) hűtési vagy fűtési üzemmódban.

Tervezéskor arra is figyeltek, hogy a Daikin Stylish energiafogyasztását ez erre szolgáló Econo-üzemmódban csökkenteni lehessen, hogy a lakásban vagy irodában más, nagyobb energiaigényű berendezéseket is használni lehessen a klíma működtetése mellett.

További előnye, hogy készenléti üzemmódban az energiafogyasztás 80 százalékkal csökken, éjszakai üzemmódban pedig megakadályozza a túlhűtést vagy túlfűtést.

 

Egészséges és tiszta környezet megteremtése

A Daikin Stylish korszerű Flash Streamer technológiát alkalmaz az esetleges szennyeződések, allergének és kellemetlen szagok eltávolításához, így biztosítva az egészséges és tiszta beltéri levegőt. A szűrő megköti az allergéneket, például a pollent és a poratkákat.

 

Maximális kényelem

Az online szabályozónak köszönhetően távolról notebookról, telefonról vagy bármilyen mobileszközről is irányítható.

Ventilátorként is használható fűtés vagy hűtés funkció nélkül, ha csak a levegő áramoltatása a cél. A meleg vagy hideg levegőt nem irányítja közvetlenül a testre.

A Daikin Stylish nem csak gyönyörű, hanem elképesztően csendes is: működés közben egyáltalán nem feltűnő a hangja, sem a pihenést, sem az otthoni munkát nem zavarja. Be lehet állítani vele a gyors hűtést vagy gyors fűtést is, illetve az automatikus hűtés-fűtés üzemmódot, amikor maga a berendezés választja ki, hogy fűt- vagy hűt a kívánt, beállított hőmérséklet eléréséhez.

A Csendes üzemmóddal pedig a kültéri és a beltéri egység zajszintje is csökkenthető. 

További információk a Daikin Stylish sorozatról

 

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra