Skip to main content

Klíma otthonfelújítási támogatással

Egy ügyfelünk meséli el, miért és hogyan választott Daikin klímát, mennyire gördülékenyen zajlott a kiválasztás, a felmérés, a telepítés, továbbá hogyan vált be a készülék.

Nem is olyan egyszerű klímát választani, hiszen számos márka rengeteg típusa közül kell kiválasztanunk azt, amely otthonunkba legjobban illik, és személyes elvárásainknak leginkább megfelel. Az sem mindegy, hogy mennyi idő alatt és hogyan építik be, hány szakemberrel kell ezután egyeztetni, amíg otthonunkban ismét helyreáll a rend, és élvezhetjük az új berendezés biztosította kellemes levegőt.

Katona Zoltán szeret alaposan utánajárni mindennek, ahol lehet, a prémium minőséget és a stílusos megjelenést keresi.

„Ha egy lámpát szeretnék kiválasztani, akkor megnézek ezret, mire a számomra leginkább megfelelőt kiválasztom” – mondja nevetve, és ez az alaposság az otthonába lépve egyből szembetűnik. Ízlésesen kiválasztott bútorok, burkolatok, egymással harmonizáló színű berendezések és ragyogó tisztaság fogadja a belépőt – mindenből elegancia és harmónia sugárzik, de nem tolakodóan, hanem otthonos érzést keltve lakóban és látogatóban egyaránt.

„2019-ben költöztünk be új otthonunkba, ahol geotermikus fűtést szereltek be. Már az első időszakban feltűnt, hogy nagyon magas páratartalommal dolgozik ez a rendszer, sokszor még a textilek is nyirkosak voltak, nyáron viszont nem kaptunk kellemes hűvös levegőt, hiszen a gyakori szellőztetéstől állandóan meleg volt” – meséli Zoltán, aki hamar eldöntötte, hogy klímát szereltet az új otthonába.

„Amikor ezt eldöntöttük, nem volt kérdés, hogy csak Daikin termék jöhet szóba. Egyrészt több családtagunknál is Daikin berendezés üzemel több mint egy évtizede hiba nélkül, másrészt a japán cég prémium termékei jól illenek a lakásunkhoz” – mondja Zoltán, aki feleségével közösen felkereste a Daikin magyarországi márkaboltját Budapesten, a Váci úton. „Itt megtekintettük a teljes kínálatot működés közben, és alapos tájékoztatást, valamint szakértő segítséget kaptunk a márkabolt értékesítőitől. Prospektusokkal felszerelkezve értünk haza, majd miután alaposan végiggondoltuk, a Stylish típus mellett döntöttünk” – teszi hozzá. Zoltán döntését az elérhető otthonfelújítási támogatás is motiválta, hiszen ez az állami támogatás klíma beépítésére vagy meglévő légkondicionáló cseréjére is igénybe vehető.

A Daikin márkaboltjában egyszerű kiválasztani a készüléket, hiszen szinte minden típus megtalálható. Ha valaki itt rendeli meg új klímáját, elég egyetlen telefonszámot megjegyeznie, mivel a tanácsadás, a vásárlás, a telepítés és a karbantartás kéz a kézben, egy csomagban jár az ügyfél számára. Zoltán is innen rendelte meg új Daikin Stylish készülékét, és a megrendeléstől számítva két héten belül be is szerelték nála a klímát.

„A helyszíni felmérés során a telepítést végző cég javaslatára nem az erkélyen, hanem a tetőn helyeztük el a kültéri egységet. Ezzel egyrészt értékes területet mentettünk meg a teraszon, másrészt teljesen hangtalan a működés. Nagyon tetszett, hogy a telepítők nem a legegyszerűbb, hanem a számunkra legideálisabb megoldást választották – még akkor is, ha nekik ez komoly többletmunkát jelentett, mivel a tetőre felvinni a csövezést, több rétegrendet áttörni összesen 9 órát vett igénybe. Ezután pedig visszajavították a falakon a véséseket, így nem kellett három különböző szakemberrel egyeztetnem ahhoz, hogy eltűnjenek a munkálatok nyomai” – meséli Zoltán a folyamatot.

A család azóta örömmel élvezi a Stylish klíma előnyeit, az idei hűvösebb tavaszon többször fűtésre, illetve a páratartalom szabályozására használták a berendezést, de a meleg idő beköszöntével már a huzatmentes hűtést is igénybe veszik. A készüléket ráadásul távolról, egy applikáció segítségével is lehet irányítani, így akár a munkahelyről vagy útközben is szabályozható, hogy hazatérve a családot kellemes hőmérsékletű otthon várja. Zoltán pedig benyújtotta a számlát és az elszámolást az otthonfelújítási támogatás igénybevételéhez, így összességében lényegesen kedvezőbb áron jutottak új klímájukhoz. 

 

A Daikin klímák segítségével egyszerűen megteremtheted otthonodban a kellemes és egészséges környezetet, amiről a többrétegű szűrőrendszer és jelen Stylish készülék esetén a Flash Streamer egység is gondoskodik.

Ha felkeltettük érdeklődésed, és további információkra lenne szükséged, töltsd ki az alábbi linken elérhető űrlapot, és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra