Skip to main content

Jóga és üzleti tárgyalás közben egyaránt fontos a megfelelő hőmérséklet

Osvárt Andrea sokoldalú személyiség: modellként, színésznőként, producerként is számos sikert könyvelhet el. Azonban nem pihen a babérjain: nemrég saját jóga stúdiót nyitott. Fontosnak tartja, hogy mind a stúdióban, mind pedig az irodájában jó komfortérzetet, megfelelő hőmérsékletet biztosítson vendégei és üzletfelei számára.

Miért éppen jóga? Honnan jött az ötlet?

2008-ban jógáztam először életemben, és nem számítottam rá, hogy ilyen meghatározó élmény lesz. Egy kis laza nyújtásra, gimnasztikára, átmozgatásra készültem, ehelyett a végére lógott a nyelvem. Mégsem az volt az első gondolatom, hogy ez kínzás volt, ilyet soha többet, hanem rádöbbentem, hogy nem vagyok formában. Inkább kihívásnak tekintettem a jógát, egy új területnek, ahol fejlődnöm kell.

Ezután többször is vissza-vissza tért az életemben ez a mozgásforma, néha naponta kétszer is jógáztam. Amikor Amerikában éltem, akkor is találtam egy nagyon jó tanárt, hazatérve pedig felfedeztem egy klassz pici stúdiót.

Szerettem volna jól csinálni, ezért is érdekelt az oktatói vonal, és 2016-ban megszereztem az oktatói képesítést. Ezután tanítottam barátokat, ismerősöket, ami nagyon jó érzés volt. Szóval egy ideje dédelgettem már a saját stúdió tervét, és ebből lett végül az Osv’ART Boutique Yoga & Pilates.

 

Végül március elején, nem sokkal a karantén intézkedések előtt sikerült megnyitni. Ez mennyire nyomta rá a bélyegét az indulásra?

Azt vallom, hogy az egyetlen állandó dolog az életben a változás, éppen ezért megtanultam alkalmazkodni az új helyzetekhez. Továbbá szeretem a technológiát is, ezért gyorsan át tudtuk állni az online órákra. A vendégeink is nagyon profin kezelik ezt a megoldást. Összességében a váltás nagyon érdekes tapasztalat és jó iskola volt: sokat tanultunk belőle és ezzel is bővültek a szolgáltatásaink. Azóta is tartunk online órákat, de azért be is megyünk.

 

Van-e ideje személyesen oktatni?

Persze, jelenleg is hetente 4 órát tartok.

 

Milyen élethelyzetekben fontos önnek, hogy kontrollálható legyen a hőmérséklet?

Több területen is. Egyrészt a jógában, ugyanis ezt a mozgásformát hagyományosan hajnalban végezték, még napfelkelte előtt. Innen ered a napüdvözlet jelentése is. Ezért én magam is szeretek árnyékban, hűvösben jógázni. A stúdióba is épp azért szereltettem klímát, hogy a forró nyári napokon is elő lehessen állítani az ideális hőmérsékletet, követve a jóga eredeti elveit, hagyományait.

Másrészt az üzleti életben: egy tárgyaláson hamar megérzi az ember, ha nem megfelelő a hőmérséklet, zavarja a komfortérzetet. Nagyon hasznos, hogy az irodámban olyan zónás klíma működik, amit mobilról, applikációval lehet ellenőrizni és szabályozni. Ez különösen most előnyös, amikor zárva van az iroda, és csak alkalmanként megyek be, mert így távolról, akár érkezés előtt el lehet végezni a szükséges beállításokat.

 

Nyerj Daikin klímát a nyári hőségben!

Töltsd fel a kedvenc hőmérsékleted az ország nagy klímatérképére és szállj versenybe a Daikin klímáért.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra