Skip to main content

Ismét Superbrands díjas a Daikin

A Daikin Magyarország idén is Business Superbrands díjat nyert, és ezzel már a 4. ilyen elismerésben részesült.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Daikin Magyarország idén is Business Superbrands díjat nyert, és ezzel már a 4. ilyen elismerésben részesült (2014., 2019., 2020., 2021.).

2021-ben 14. alkalommal ült össze a 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely – nagy örömünkre – most is érdemesnek tartotta a Daikint arra, hogy a legnívósabb és legeredményesebb üzleti márkák közé sorolja.

Miért komoly eredmény a Superbrands védjegy elnyerése?

A Superbrands a világ legnagyobb, márkákat díjazó rendszere, amelyet a Brand Council független szervezet hozta létre 1994-ben az Egyesült Királyságban. Ma már több mint 90 országban oszt ki díjakat a fogyasztói márkák (Superbrands Program), illetve az üzleti márkák (Business Superbrands Program) körében. A díj olyan pozitív visszajelzés a márkáról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat az említett két főkategóriában.

A kiválasztás folyamata minden országban azonos elveket követ, amely alapján a díjra jelentkezni vagy pályázni nem lehet, illetve a díjazási folyamatban való részvétel a márkák számára ingyenes. A díjazott márkákat többlépcsős kutatási eljárás során emelik ki és a díjakat végül a független szakértőkből álló bizottság ítéli oda, amely az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét.

A Daikin büszkén mutat példát

A díj elnyerése számunkra nagyszerű visszaigazolás, hogy érdemes elkötelezni magunkat a kiváló minőség megteremtése mellett, akár a termékeket, akár a vásárlók vagy üzleti partnerek kiszolgálását tekintjük.

Jóleső érzés, hogy ezzel az elismeréssel tovább inspirálhatjuk a fejlődésre és növekedésre törekvő hazai piaci szereplőket, valamint példát mutathatunk a sikeres márkaépítésben.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.

További információ: marketing@daikin.hu

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra