Skip to main content

IAQ érzékelő

Beltéri levegőminőség érzékelő

bg-image

A Daikin új, modern eszköze méri a beltéri levegő minőségét, az ehhez kapcsolódó komfortszintet és az elektromágneses szennyezést a belső terekben. 12 érzékelővel 15 féle paramétert képes jelezni, és wifin vagy NB-IoT technológián keresztül csatlakoztatható, és ezáltal valós időben folyamatosan nyomon követhetők a mért eredmények.

Telepítés

A telepítés és konfigurálás egy letölthető applikáción keresztül történik, és körülbelü 1 percet vesz igénybe. Ennek részleteit a Daikin értékesítési kolléga elmondja.

IAQ érzékelő közelről
A Caelum App képernyőfotója

Caelum felügyeleti platform

Az eszköz képes kapcsolódni a Daikin Caelum nevű felügyeleti platformjához - elérhető a caelum.daikiniaq.com - on keresztül. Ez lehetővé teszi a beltéri levegőminőség szintjének ellenőrzését és időszakos riportok készítését a mért adatok alapján. Videós megjelenítés formájában közérthető módon szemlélteti a beltéri levegőminőség szintjeit.

bg-image

Csatlakoztathatóság

Az IAQ érzékelő tökéletesen integrálható lesz a a Daikin Remote Monitoring és Daikin On Site, valamint Daikin Cloud Service platformokhoz. Az épület teljes fűtési-szellőztetési-légkonidiconálási rendszere tökéletes felügyelet alatt tartható.

Beltéri levegőminőség Szolgáltatások

Az IAQ érzékelő a Daikin levegőminőséggel kapcsolatos szolgáltatásainak részeként garantálja az épület levegőminőségének felügyeletét és meghatározhatók a szükséges karbantartási intézkedések.

Beltéri levegőminőség szolgáltatások
Green Building

Green Building tanusítás

Az IEQ (Indoor Environmental Quality) krediteknek köszönhetően a Daikin IAQ érzékelők telepítése segíthet az épület LEED vagy WELL épületminősítési besorolásokban egy magasabb fokozat elérésében.

Letölthető brossúra

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra