Skip to main content

Beltéri levegő minőséggel kapcsolatos szolgáltatások

A Daikin ajánlásai a beltéri levegőminőség javítása érdekében

Telepítés és üzembe helyezés

Kulcsfontosságú, hogy a HVAC rendszerek telepítését és üzembe helyezését a gyártó ajánlásainak megfelelően végezzék a végleges kialakítás során.

A telepítőkről köztudott, hogy a helyszínen módosításokat végeznek – például változtatják a csövek hosszát – amely jelentős mértékben befolyásolhatja a teljesítményt, az energiahatékonyságot és a beltéri levegő minőségét.

Kulcsfontosságú a szakképzett szerelő alkalmazása (és felügyelete) az adott gyártó rendszerének telepítésénél, továbbá a hasonló telepítések terén gyakorlatot szerzett cég kiválasztása is.

Karbantartás

Nyilvánvalóan fontos a szellőzési rendszerek rendszeres karbantartása, a HVAC rendszer átfogó szervizelési rendszerének kialakításakor ezt be kell építeni.

A tisztaság különös jelentőséggel bír, ha a szellőzésről van szó, mivel a por és a piszok érintheti a beltéri levegő minőségének fenntartására vonatkozó képességet.

A karbantartásnak legyen része a beszívó és kifúvó részek ellenőrzése, hogy látható-e a kosz felhalmozódására, szennyeződésre vagy szennyezettségre, időjárás vagy állatok által okozott kárra utaló bármilyen jel, valamint a csővezetékek és a beltéri egységek felülvizsgálata is.

Daikin Refilter program

A Daikin Refilter programot kínál elemzéshez, optimalizáláshoz és HVAC rendszere továbbfejlesztéséhez, ahol a hangsúlyt teljes egészében a beltéri levegő minőségére helyezik.

  • Beltéri levegő minőségének ellenőrzése
  • Friss levegő program a beállítások optimalizálásához
  • Testre szabott cselekvési terv a fejlesztésekről és ellenintézkedésekről

Szakértőink helyszíni látogatást kínálnak BLM szempontú műszaki ellenőrzőlistával.

Szakértelmünkkel támogatjuk Önt HVAC rendszere állapotának ellenőrzésében, és közérthető jelentést adunk légkondicionáló és légkezelő rendszere, a légcsatornák, a szellőző egységek és beltéri egységek állapotáról.

Felismerjük és azonnal megvalósítjuk azokat a lépéseket, amelyek fejleszteni fogják rendszere alkalmasságát tiszta levegőt bejuttatására a beltéri környezetbe, és a por újrakeringetésének csökkentésére.

Hotelszoba, sötét faburkolat és fehér orchidea
Checklista ikon

Szakértőink helyszíni látogatást kínálnak BLM szempontú műszaki ellenőrzőlistával.

Daikin Refilter program ikon
Státusz monitorálási ikon

Szakértelmünkkel támogatjuk Önt HVAC rendszere állapotának ellenőrzésében, és közérthető jelentést adunk rendszere, légkezelő rendszere, a légcsatornák, a szellőző egységek és beltéri egységek állapotáról.

bg-image

IAQ érzékelő: új beltéri levegőminőség érzékelő

Ez az eszköz méri a beltéri levegő minőségének szintjét, a komfortszintet és az elektromágneses szennyeződést. 12 érzékelővel képes 15 féle paramétert meghatározni, és Wifin vagy NB-IoT technológián keresztül csatlakoztatható, így nyomon követhetők a valósidejű mért adatok.

Tartsa ellenőrzése alatt BLM rendszerét

A Daikin szerviz szakértői támogatják Önt saját HVAC rendszere bármely fejlesztést igénylő pontjának felismerésében ezt szolgáló opciók körére, valamint szolgáltatásaink és tapasztalataink teljes skálájára támaszkodva.

 

IAQ szerviz portfólio illusztráció

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra