Skip to main content

A Daikin EMEA Development Center (EDC) fejlesztési központ

Befektetés az innovációba

Az EDC küldetése

Az EDC küldetése

A nemzetközi fűtési berendezés piac vezetőjeként kutatásainkkal és fejlesztéseinkkel innovatív, a legújabb környezetvédelmi igényeknek megfelelő HVAC-R megoldásokat kínálunk.

EDC logo

EDC célkitűzés

Minden új felfedezés tervként kezdődik. A tervből prototípus lesz, amelyet felmérés után tovább fejlesztünk, hitelesítünk, míg végül megszületik a végleges termék. Ezt követően a terméket bemutatjuk a piacon, ahol követjük teljesítményét és megvizsgáljuk a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit. Összefoglalva, ezt a munkát végzi az EDC.

Az EDC központban a Daikin a kutatások során kifejlesztett újításokat a jövő technológiáivá alakítja. Fő székhelye Ostend-ben és Gent-ben található (Belgium), de partner telephelyei is működnek Güglingen-ben (Németország), Plzen-ben, (Cseh Köztársaság), Isztambulban (Törökország) és Mantova-ban (Olaszország). Az EDC nemzetközi hálózata a HVAC-R iparág innovációinak fejlesztésén dolgozik.

A legújabb fűtési megoldások fejlesztésében szerzett kiterjedt tapasztalattal, az EDC a Daikin alapvető fejlesztési központjaként az új fűtési technológiákat és termékeket teszteli és állítja elő az Európai, Közel-Keleti és Afrikai piacok számára (EMEA).

EDC célkitűzés

Befektetés az alkalmazottakba és az infrastruktúrába

Az EDC létrehozásával közel 13 millió eurót fektettünk a technológiába és infrastruktúrába. Az EDC központban a meglévő létesítményeket új, a legmodernebb technológiákkal rendelkező teszthelyiségekkel szereltük fel, itt vizsgáljuk meg termékeink teljesítményét a legjobb komfort, hatékonyság és megbízhatóság biztosításához minden körülmények között.

Az EDC több különböző osztályból áll, beleértve a termékfejlesztést, megbízhatóság és megfelelőség tesztelést. Ezeket az osztályokat különböző hátterekkel rendelkező tapasztalt mérnökök vezetik, akik együtt dolgozva alakítják a HVAC-R iparág jövőjét.

Szeretne EDC csapatunkhoz csatlakozni?

Éppen új munkatársakat keresünk tehetséges EDC csapatunkba! Ha szenvedélye az új technológiák fejlesztése és a legmodernebb technológiákkal felszerelt környezetben szeretne dolgozni, akkor nálunk megtalálja a tökéletes lehetőséget. Műszaki területen szerzett Mesteri fokozattal rendelkező és a Daikin termékek iránt érdeklődő munkatársak jelentkezését várjuk.

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra