Nexura

Nexura

Fűtse és hűtse az otthonát az újonnan tervezett levegő-levegő hőszivattyú modellel, amely kombinálja a konvenciót és a hősugárzós fűtést.

a sugárzó hő maximalizálja a kényelmét

A sugárzó hő maximalizálja a kényelmét

Egy gombnyomásra felmelegszik a Daikin Nexura elülső alumínium panelje, mint a radiátor. A hőszivattyú energiahatékonyságával működő és a hagyományos radiátor kényelmét biztosító Nexura ötvözi a hősugárzásos és a hagyományos fűtést, hogy perceken belül felmelegítse az otthonát.

Bárhol és bármikor szabályozható

Bárhol és bármikor szabályozható

Töltse le a Daikin Online Controller alkalmazást, csatlakoztassa a Nexurát a Wi-Fi-hez, így bárhonnan szabályozhatja a klímát. Ennyire egyszerű.

csendes és problémamentes működésre tervezve

Csendes és problémamentes működésre tervezve

A mindössze 19dBAhangerejével soha nem hallani a működését.

több csatlakozási lehetőség

Egy, vagy több helyiséghez - a választás az Öné

A Daikin multi-rendszereivel akár 5 beltéri egységet is csatlakoztathat egy kültéri egységhez. Minden beltéri egység egyénileg szabályozható.

Minimál és modern kialakítás

Minimál és modern kialakítás

A Nexura kifinomult vonalvezetése tökéletesen illeszkedik szinte bármely modern lakás enteriőrjébe. A falra alacsonyan szerelt, süllyesztett vagy padlón álló Nexura kompakt és kényelmesen elfér az ablak alatt vagy más szűk helyen.

Energiahatékonyság

  • 80%-ban a levegőből nyert megújuló energiával működik, 20%-ban pedig árammal
  • Az inverteres technológia 30%-kal növeli energiamegtakarításait
  • Az Econo mód csökkenti az energiafogyasztást 30%-kal
  • Minden felhasznált 1 kW után a Nexura több, mint 4 kW fűtési vagy hűtési kapacitást nyújt, ami azt jelenti, hogy 400%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos egységek, amelyek 1 kW fűtési vagy hűtési kapacitást nyújtanak 1 kW felhasználása mellett
Inverteres technológia

Hősugárzó fűtőpanel

Az elülső alumínium panel a hagyományos radiátorokhoz hasonlóan egy gombnyomásra felmelegszik és további hőt sugároz.

Fűtés télen, hűtés nyáron

A megújuló energiával működő és a védjegyünkké vált inverteres technológiával felszerelt Nexura optimalizálja az energiaszámlát és nyáron hűtést télen pedig fűtést biztosít.

Tiszta és egészséges levegő

A Nexura légtisztító szűrője felfogja és eltávolítja a mikroszkopikus porszemcséket, allergéneket, szagokat így egészséges és tiszta levegőt biztosít.

Kapcsolódó termékek