HELLÓ, MEGÉRKEZTEM! ÉN VAGYOK AZ ÚJ DAIKIN EMURA

Azért alkottak meg, hogy tökéletes komfortot teremtsek, és még tökéletesebbé tegyem az otthonodat. Úgy alkottak meg, hogy az otthonod dísze legyek. Szemet gyönyörködtető, figyelemre méltó, de mégis diszkrét. Ismerj meg közelebbről!

FTXJ-AW_detail_left2.jpg

HARMONIKUS

DIZÁJN

TÖKÉLETES

HŐMÉRSÉKLETSZABÁLYOZÁS

Az új Daikin Emura
a modern klímaszabályozás ikonikus alakja

Screenshot 2022-01-21 at 10.24.51.png

Az új Daikin Emura hűtő-fűtő klíma egy levegő-levegő hőszivattyú, ami egy dizájnos beltéri egységgel, egy modern távirányítóval és kültéri egységgel érkezik. Minden egyes alkatrésze a Daikin tervezési filozófiáját tükrözi.

Ez a harmadik generációs Daikin Emura figyelemre méltó dizájnt képvisel; lágy vonalvezetés, intelligens funkciók és továbbfejlesztett felhasználói élmény jellemzi. Tökéletes illik a modern otthonokhoz.

Követi a mai trendeket - nemcsak dizájnban, de műszaki tartalomban és a felhasználói igényekben egyaránt.

Gyönyörű dizájn

Válaszd a modern enteriőrökbe jól illő, figyelemre méltó dizájnt

Maximális komfort

Élj olyan környezetben, ami igazodik az életmódodhoz

Intelligens szabályozás

Bárhonnan, bármikor szabályozhatod a klímádat, ami arra is figyel, hogy mikor vagy a közelében

Energiahatékonyság

Csökkentsd a környezeti terhelést, és fizess kevesebbet a villanyszámládért


FTXJ-AW_detail_left2.jpg

SZEMET
GYÖNYÖRKÖDTETŐ
D I Z Á J N 

Olyan légkondicionáló rendszert keresel, ami a legjobb teljesítményt ötvözi a dizájnnal?

A Daikin Emura egy olyan klímaberendezés, amely tökéletes egyensúlyt teremt a forma és a funkció között. Mind a tervezés, mind a kivitelezés, gyártás a Daikinnál, házon belül történt. A modern berendezésű otthonokhoz jól illő gyönyörű és intelligens dizájn: csúcsminőség, megfizethető áron. A Daikin Emura egész biztosan az otthonod dísze lesz!

DAI_TeaserVisual_Wit.jpg

Ívelt vonalvezetés

Általában a klímaberendezések egyenes vonalúak. A Daikin Emura büszke arra, hogy a hagyományostól eltérő vonalvezetéssel rendelkezik. Az ívelt elülső és hátsó panelnek köszönhetően a beltéri egység egyedi 3D formájú. Az ívelt vonalak nemcsak a dizájn, a vizuális élmény miatt vannak, hanem egyúttal a harmonikus légáramlásra is utalnak.  

FTXJ-AS_open.jpg

 

Érzelmeket keltő mozgás

 

A beltéri egység elülső paneljének mozgása egyedülálló a Daikin modelleknél.

Mitől különleges? Enyhén megdöntve jön előre, így működés közben új, dinamikus és eltérő árnyékvonalakat hoz létre. A szögletes és íves vonalak egysége új megközelítést hoz a beltéri egységek dizájnjába és a mozgás által szinte valódi érzelmekkel ruházza fel a gépet. 

 

FTXJ-AW_daikin-eye_1.jpg

 

Finom árnyjáték

 

A beltéri egység hajlított paneljei olyan árnyékokat hoznak létre, amelyek tényleg életre keltik a Daikin Emurát, míg a kültéri egység rácsa az árnyékokkal rejti el a forgó ventilátort.

 

FTXJ-AW_daikin-eye_2.jpg

Formatervezés és funkcionalitás

Az ívelt vonalak és a vonzó vizuális hatás mellett a Daikin Emura klíma panelmozgása is javítja a levegő eloszlását a helyiségben. Tehát a jól ismert „dizájn a funkcionalitás szolgálatában” elv a Daikin Emura esetében is érvényesül. Minden tervezési részlet tökéletesen átgondolt.

FTXJ-AW_02_001.jpg

 

Keskeny kialakítás

 

Szeretnéd a legtöbbet kihozni otthonod tereiből, és nem akarod, hogy a klímára irányuljon minden figyelem? A Daikin Emura mindössze 90 cm széles, és az ívelt kialakításnak köszönhetően az egység még karcsúbbnak tűnik, mint amilyen a valóságban.

 

Három különböző színben

Packshot 03.jpg
DAIKIN EMURA (FTXJ-AW)
MATT FEHÉR
Packshot 02.jpg
DAIKIN EMURA (FTXJ-AS)
EZÜST
Packshot 01.jpg
DAIKIN EMURA( FTXJ-AB)
MATT FEKETE
FTXJ-AS_03_001.jpg

CÉLOM:
T Ö K É L E T E S
K O M F O R T
EGÉSZ ÉVBEN

A forma a funkcionalitás szolgálatában... A Daikin Emura esetében ez különösen igaz. A klímaberendezést úgy tervezték, hogy tökéletes beltéri klímát teremtsen, és növelje az otthoni kényelmet. A Daikin Emura nyáron kellemes hűvöset, télen meleget biztosít, és még a beltéri levegő megtisztításáról is gondoskodik.

Tapasztald meg a Daikin Emura által nyújtott kényelmet! 

Intelligens levegőáramlás

OPTIMALIZÁLT LÉGELOSZTÁS

Általában a klímaberendezések egyenes vonalúak. A Daikin Emura büszke arra, hogy a hagyományostól eltérő vonalvezetéssel rendelkezik. Az ívelt elülső és hátsó panelnek köszönhetően a beltéri egység egyedi 3D formájú. Az ívelt vonalak nemcsak a dizájn, a vizuális élmény miatt vannak, hanem egyúttal a harmonikus légáramlásra is utalnak.  

Fan.png

Akusztikus kényelem

Élvezd otthonod nyugalmát és a csendet!
A Daikin Emura annyira csendes, hogy szinte megfeledkezel a működéséről. Egy speciálisan kialakított ventilátor optimalizálja a légáramlást úgy, hogy a magas teljesítményszint közben is alacsony zajszinten működik, így a Daikin Emura működés közben gyakorlatilag hallhatatlan.

 

Légtisztítás

Életünk 90%-át beltérben töltjük. A beépített légtisztító szűrőkkel és a Flash Streamer technológiával a Daikin Emura felfogja a porrészecskéket, lebontja az allergéneket és eltávolítja a kellemetlen szagokat, így jobb, tisztább levegőt biztosít. Így tartja egészségesen otthonod a Daikin Emura klímaberendezés.

 

KÉZBEN
TARTOM
AZ IRÁNYÍTÁST,
AMÍG
VALAKI ÁT NEM VESZI

A Daikin Emura optimális kényelmet biztosít. Akár egy gombnyomással vagy a telefonképernyő érintésével átveheted az irányítást:  felhasználóbarát távirányítóval, vagy bárhonnan, bármikor az intuitív Onecta alkalmazással okoseszközeiden keresztül.

Screenshot 2022-01-21 at 11.18.52.png

Minimalista dizájn

A Daikin Emura távirányító minimalista kialakítású ívelt vonalakkal, pixeles képernyővel és a kék Daikin szemmel. Kompakt és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Egyszerűen rögzíthető a falhoz is a rajta lévő mágnessel.

Felhasználóbarát vezérlés

Könnyedén szabályozhatod a beltéri klímát: a távirányító gombjai a legfontosabb funkciókra összpontosítanak. Az összes többi funkció könnyedén elérhető a magától értetődő menüből vagy az intuitív Onecta alkalmazásból. 

Onecta-app_004.jpg

Onecta alkalmazás

Nem vagy otthon? Az Onecta alkalmazással ez nem jelent gondot. Az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz. Így könnyedén módosíthatod a Daikin Emura beállításait okostelefonoddal, bárhonnan, bármikor.

  • Vezérelheted a Daikin Emura légkondicionáló összes funkcióját
  • Hozz létre különböző ütemezéseket és üzemmódokat
  • Kövesd a napi, heti vagy éves energiafogyasztást
  • Azonosítsd a ház szobáit, hogy könnyedén szabályozhasd a különböző egységeket

Csatlakoztasd a WiFi hálózathoz, és az Onecta alkalmazással tervezd meg otthonod tökéletes levegőjét.

 

RXA42-50A_002.jpg

E N E R G I A H A T É K O N Y

V A G Y O K __

Legyen odakint rendkívül meleg, vagy hideg, a légkondicionálótól azt várjuk el, hogy egész évben ugyanolyan stabilan működjön. A Daikin Emura úgy lett kialakítva, hogy minden évszakban tökéletesen dolgozzon, és egész évben a legenergiahatékonyabb módon nyújtson kényelmet: A Bluevolution technológia kategóriájában a legjobb teljesítményt garantálja, alacsony környezetterheléssel és alacsony villanyszámlával.

Screenshot 2022-01-21 at 11.25.48.png

Kültéri egység

LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚK

A Daikin Emura újratervezett kültéri egységgel rendelkezik, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy a lehető legalacsonyabb legyen a környezetterhelés és egyúttal a villanyszámla is. Levegő-levegő hőszivattyúként a felhasznált energia nagy része a kültéri levegőből, egy szabad és számtalanszor megújuló erőforrásból származik.

bluevolution.jpg

Bluevolution

Az R-32 hűtőközeg egy alacsonyabb globális felmelegedési potenciállal (GWP) rendelkező hűtőközeg, amelynek teljesítménye megegyezik a korábbi, hagyományos hűtőközegekével, de magasabb energiahatékonyságot és alacsonyabb CO2 kibocsátást biztosít, ezáltal környezetkímélőbb. Ezt hívjuk a Daikinnál Bluevolution technológiának.

Illustration 01.png

Páros vagy multi? 

A Daikin Emura páros vagy multi kültéri egységhez is csatlakoztatható. Hogy melyik a számodra leginkább megfelelő megoldás? A tanúsított Daikin szerelő partner segít kiválasztani az igényeidnek leginkább megfelelő kültéri egységet.