637756274.jpg

Fűtésre optimalizálva

Küldetésünk: a téli hideg legyőzése

Miért érdemes a Daikin fűtésre optimalizált rendszerét választani?

Hatékonyság

A hideg évszakokra tervezett fűtésre optimalizált rendszer kellemes hőmrésékletet teremt otthonában. Mindezt kiváló energiahatékonysággal, fűtés esetén akár A+++ energiahatékonysági besorolással.

Megbízhatóság

A fűtésre optimalizált rendszer zavartalan, kiemelkedő teljesítményű működést biztosít akár -25°C külső hőmérséklet esetén is.

Komfort

A fűtésre optimalizált termékcsalád esetén soha nem kell feláldoznia a kényelmet az energiahatékonyságért cserébe. Mindkettő adott lesz.


Különböző típusok, különböző stílusok

Komfort

Remote-control.png

A "kandalló érzékelés" elve

A Daikin rendszerek sokoldalúságuknak köszönhetően optimálisan illeszkednek bármely helyiséghez, többek között olyan terekhez is, amelyek további hőforrásokkal, például kandallóval rendelkeznek.

› A kandallóval ellátott helyiségek rendszerint melegebbek, és a hőmérsékletük meghaladja a kívánt beállítást.
› Ha az egységet egy fűtőberendezés mellé szerelik (pl. kandalló, tűzhely) és a helyiség eléri a beállított hőmérsékletet, a „kandalló érzékelés” funkció automatikusan elindul, a készülék már nem fűt, de a ventilátor tovább működik, így egyenletes hőmérsékletet biztosítva a helyiség minden részén.
› Ahogy a helyiség hőmérséklete közelít a beállított értékhez, csökken a légáramlás mértéke. Ha a helyiség hőmérséklete a beállított érték alá esik, akkor ismét beindul az egység kompresszora, elkezd fűteni a készülék.
› Szükség esetén a felhasználó letilthatja ezt a "kandalló érzékelés" funkciót.

Alig észrevehető

A Perfera beltéri egység működése gyakorlatilag nem hallható. Az egység annyira hangtalanul működik, hogy szinte azt is elfelejti, hogy be van kapcsolva.

Optimized-heating-inaudible-ERLQ-CW1_12.jpg
Header-(1)-min.png

Friss, egészséges levegő és kellemes légáramlás

A hidegebb éghajlatú területeken létfontosságú az egészséges beltéri környezet kialakítása. A Daikin a Daikin Flash Streamer szűrő technológiát és a Saranet szűrőt használja irodája, otthona, vagy üzlete levegőminőségének javítására. A Daikin intelligens szem irányítja a légáramlást és energiahatékony üzemmódba kapcsolja a rendszert, amikor nem tartózkodik senki a helyiségben. A ventilátor (sebessége és zajszintje) garantálja az egység zavartalan működését.

Megbízhatóság

A Fűtésre optimalizált termékcsalád további fejlesztéseken ment át, ilyen például az alaplemez forma módosítása, amely megakadályozza a lemezen történő jégfelépülést. A magasabb fokú kényelem és megbízhatóság érdekében a javított leolvasztási ciklusnak köszönhetően a korábbi modellhez képest gyorsabb leolvasztás biztosított.

 

Acr15242749554688-25130.png

Egyszerű vezérlés

A Daikin Online Controller alkalmazással bárhonnan ütemezheti, kezelheti és felügyelheti fűtőrendszerét.

A Daikin Online Controller a Stylish (FTXTA) és a Perfera (FTXTM) rendszerekhez alaptartozékként rendelkezésre áll. A Comfora (FTXTP) és a padlón álló egységekhez (FVXM) a Daikin Online Controller opcióként érhető el.

Acr1524274955468819699.png

Könnyű telepítés

Daikin|megnövelt csőhossz

A Daikin Fűtésre optimalizált rendszerek széles választékát kínálja akár A+++ energiaosztályig.

A termékcsalád gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé, amely a következőket foglalja magában:

Daikin|megnövelt csőhossz

Megnövelt csőhossz: Ez a megnövelt csőhossz lehetővé teszi a skandináv épületek vastagabb falaihoz történő igazodást, és segíti a vállalkozókat a beszerelési munkák idejének lerövidítésében.

Daikin|továbbfejlesztett emelő fogantyú

Továbbfejlesztett emelő fogantyú Az új formatervezésű fogantyú segíti a beszerelést végzőket a kültéri egység mozgatásában

Kapcsolódó termékek

FTXTA-AW.jpeg

Stylish

 • Díjnyertes dizájn a fűtéshez és hűtéshez, matt kristályfehér színben kapható: kompakt és funkcionális dizájn, amely bármilyen beltérhez illeszkedik.
 • Falra szerelhető egység - akár A+++ a fűtés terén
 • Tűztér elv
 • Vezérlés bárhonnan, alkalmazással (standard)
FTX-M.png

Perfera

 • Falra szerelhető, akár A+++ a fűtés terén
 • Tűztér elv
 • Vezérlés bárhonnan, alkalmazással (standard)
FVXM25-35-50F.jpg

FVXM-F

 • Padlón álló egység a kettős légáramlatnak köszönhető optimális fűtési kényelem érdekében
 • Ideális ablak alá történő telepítéshez
 • Kettős légáramlat az optimális fűtéshez
 • Vezérlés bárhonnan, alkalmazással (opcionális)
FTXTP-K.jpg

Comfora +

 • Falra szerelhető, akár A++ a fűtés terén
 • Vezérlés bárhonnan, alkalmazással (opcionális)

Tudjon meg többet