Skip to main content

Nepura

Optimalizált fűtéshez

Meneküljön a szélsőségektől, élvezze a komfortot minden évszakban
Hidegebb klímán egészen -30 °C-ig biztosítja meleget

Miért érdemes a Daikin fűtésre optimalizált rendszerét választani?

Megbízható teljesítmény

Ha szélsőségesen hideg vidéken él, akkor megbízható fűtési megoldásra van szüksége. A Nepura a leghidegebb teleken is jól teljesít – -30 C fokig garantáltan működik.

Kivételes komfort

Az időjárás-kompenzálással és a kandalló-logikával rendelkező Nepura mindennel rendelkezik a kellemes otthon érzetének biztosításához – bármilyen hideg is legyen odakinn.

Akár A+++ osztályú energiahatékonyság

Szeretne energiát megtakarítani? Támaszkodjon
a Nepura készülékre, amely a maga nemében a legjobb teljesítményt nyújtja akár A+++ osztályig terjedő energiahatékonyság mellett, alacsony külső hőmérsékletek mellett is.

Intelligens klímaszabályozás

Könnyedén kezelheti a Nepura beltéri egységet felhasználóbarát távirányítóval, vagy bárhonnan, bármikor az intuitív Onecta alkalmazással okoseszközein keresztül. Kompatibilis a beszédhangos vezérléssel

Az Ön belső teréhez illeszkedő intelligens dizájn

A Nepura termékválaszték különböző Daikin beltéri egységekből áll:

Split klímák extra fűtési funkciókkal

Különböző típusok, különböző stílusok

A legnagyobb komfort érdekében támaszkodjon a Nepura készülékre

Időjárás-kompenzáció

Tartson fenn a külső hőmérséklet-ingadozásoktól független, komfortos beltéri klímát. A Nepura automatikusan szabályozza magát, amikor odakinn hidegebbre fordul a idő, ezáltal folyamatosan fenntartja a beltéri hőmérsékletet és komfortosan melegen tartja a tartózkodási helyet.

Elérhető a Perfera falon

Tűztér logika

Amint a másodlagos hőforrásnak köszönhetően a helyiség eléri a kívánt hőmérsékletet, a kandalló-logika automatikusan bekapcsol. A beltéri egység fűtése leáll, azonban a ventilátor továbbra is forog és keringeti a meleg levegőt az egész helyiségben.

Elérhető Daikin Emura, a Stylish és a Perfera fali egységek esetén.

Komfort

Fűtési rásegítés

A komfort növelése érdekében bekapcsoláskor az egység gyorsan felfűti a helyiséget, ami biztosítja, hogy a beállított hőmérséklet gyorsan elérhető legyen.

Elérhető a teljes termékcsalád esetén:
Daikin Emura, Stylish, Perfera fali és Comfora.

Tűztér elv

Amikor a szobahőmérséklet eléri a másodlagos hőforrás, pl. kandalló által meghatározott hőmérsékletet, a kompresszor leáll, és a beltéri egység csak a ventilátort fogja forgatni.

Továbbá a ventilátor forgási sebességét az egység automatikusan, a beállított hőmérséklet és a beltéri környezeti hőmérséklet különbségének megfelelően állítja be.

*A falra szerelt Stylish és Perfera egységek esetén

Csendesített üzemmód

Üzem közben alig hallható az egység. A Nepura annyira zajtalan, hogy szinte elfelejti, hogy ott van. Ezzel nagyszerű akusztikus komfortot biztosít.

Elérhető Daikin Emura és a Stylish egységek esetén.

illustration placeholder

Jobb levegőminőség

Életünk 90%-át beltérben töltjük. A beltéri egység a
Flash Streamer technológiával felfogja a porrészecskéket, lebontja az allergéneket és eltávolítja a kellemetlen szagokat, így jobb és tisztább levegőt biztosít. Így tartja egészségesen otthonát a Nepura.

Elérhető Daikin Emura, a Stylish és a Perfera egységek esetén.

Intelligens levegőáramlás

Levegőáramban ülni kényelmetlen lehet. Az intelligens érzékelők a levegőáram elterelésével gondoskodnak róla, hogy ez ne történjen meg. Ha senkit nem érzékel, akkor a beltéri egység automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált.

family in winter

Intelligens klímaszabályozás Onectával

illustration placeholder

Nincs otthon? Semmi gond.

Az Onecta alkalmazással a képernyőre koppintással egyszerűen kezelheti az optimalizált fűtési megoldását. Az okostelefonra telepített intuitív alkalmazás közvetlen hozzáférést biztosít számos jellemzőhöz, így bárhonnan, bármikor módosíthatja a beállításokat.

A Nepura beltéri fűtési megoldása

 • FTXJ20A2V1BW Front

  Daikin Emura

  A magáért beszélő dizájn. A Daikin Emura gyönyörködteti a szemet és kifejezetten a komfortra és a felhasználói élményre összpontosít – az otthoni közérzete javítása érdekében.

 • Stylish

  Élvezze a kitűnő formatervezés és fejlett klímatechnológia tökéletes kombinációját. Lekerekített sarkaival és karcsúságával a Stylish eleganciát nyújt.

 • Perfera (falra szerelt)

  A Perferával gyerekjáték a meleg élettér. A beltéri egység számára a legfőbb prioritás a jó közérzet – az Ön igényeihez igazított optimális környezetet teremt.

 • Perfera (padlón álló)

  Ha a fali egységgel szemben a szerelés nélküli, padlón álló klímamegoldást részesíti előnyben, akkor a Perfera a jó választás. A lakást komfortos élettérré varázsolja.

 • Comfora

  Szeretné a legtöbbet kihozni otthona teréből? A Comfora a kompakt méretével (csak 77 cm széles) tökéletes az ajtó feletti telepítéshez.

Tudjon meg többet az optimalizált fűtésről

További információk

Lépj be a Daikin virtuális bemutatótermébe

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

További információk

Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Aktuális híreink

Tovább a Blogra

Tovább a Referenciákra